Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte holky,
neznate nektera nejakou slecnu nebo pani z Brna na hlidani asi 14 mesicniho chlapecka?
Potrebovala bych celkem nepravidelne pohlidat, bohuzel babicky jsou mimo a prcka proste nejde brat vsude sebou (mam ted hodne vyrizovani kvuli novemu bydleni, hypo, praci, …)
Nemate nektera dobrou zkusenost s nejakou „hlidaci tetou“? Rada bych dala na neci doporuceni, pustit si k malemu uplne cizi pani se mi moc nechce …
Dekuju.
--
Silva
Krásný den,
dovoluji si obnovit téma, jsem ve stejné situaci, jako před lety silvie02.
Babičky daleko a potřebuji nepravidelně pohlídat. Malé je 13měsíců a nikdy jsem ji nikomu cizímu nesvěřila, proto bych ráda využila Vašich doporučení a nehledala sama naslepo…
Děkuji moc za rady!
@luccy556 Ahojky
Pokud jeste hledas tak se muzeme zkusit dohodnout ![]()
Sama mam skoro 20 mes. Dceru ![]()
Kdyztak napiš sz ![]()
Dobrý den,
dovoluji si navázat na předchozí starší příspěvky a zkouším najít tip/doporučení či přímo paní/slečnu na občasné hlídání 15ti měsíčního dítěte. Pracuji při mateřské a občas musím na schůzku a nemám nikoho, kdo by v té době pohlídal. Zkoušela jsem jesličky, ale dcerka je více doma než v jesličkách, stále si odtam nosí nějaké onemocnění:-( Hlídání ideálně u nás doma, je to 10 minut autem z Brna, jezdí sem autobus (15 minut od Ústředního hřbitova). Najde se někdo?
Děkuji
@merlindamerlinda zkus se poptat (zadat požadavek) na pedagogické fakultě MU u studentů. Kamarádka to tak s úspěchem dělala…
Ahojky,
klidně se ozvi do soukromého vzkazu, můžu se nabídnout ![]()
Dobrý den, nabízím hlídání kdekoliv v Brně. (út, st, čt)
Děti hlídám aktivne již třetím rokem a zrovna se mi uvolnilo úterý, středa i čtvrtek dopoledne. Jsem zvyklá chodit s dětmi ven, do kroužků, ze školy či do školy, ale i doma spolu vymyslíme určitě něco zábavného😊 Mám zkušenosti s dětmi školního věku, ale i s menšími dětmi si poradím hravě.
Hledám spíš dlouhodobější spolupráci. Budu se moc těšit ❤