Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHOJ MAMINKY
Chěla bych se zeptat, jestli nemáte některá na DVD, nebo na videu ZPÍVÁNKY
Už delší dobu mám doma zpěváčka, moc se mu to líbí, ale pouštět to jen na hudebním CD, to není ono.
Kdyby některá z vás měla a byla by ochotná okopírovat, tak bych byla moc ráda. Peníze bych samozřejmě zaslala.To by jsme se domluvily na SZ.
MOC MOC MOC prosím a děkuji. Ahoj Ilča
Ahoj Ikaiko,
my máme zpívánky bohužel jen na CD, ale všimla jsem si, že minimálně jednou týdně dopoledne po kouzelné školce jsou v TV, tak co si je třeba postupně nahrávat?
Zkus se podívat do programu, určitě to najdeš.
Ahoj
Ilčo, připojuji se k Tobě, taky sháníme Zpívánky, žádnou Dádu
Snad někdo poradí, kde je koupit.
Nemam s tim sice zkusenost, ale zkuste se zeptat v knihovne. Tam museji pro deti objednavat kde co…
H.
Tak jo, holky, díky. No začala jsem už minulej týden s nahráváním na video, ale bude to móóóóóóc dlouhý. Každej týden jsou zpívánky sice 2× nebo kolikrát, ale 1 týden, 1 písnička. ![]()
No neva, kdyby se náhodou někdo ozval, budu ráda.
Ilča
Ahoj holky,
co zkusit prodejnu Ceskeho rozhlasu v Praze na vinohradech. Je to reprezentacni prodejna rozhlasu a CT, treba by vam poradili, jestli neco takoveho vubec vydali na DVD,
pa monca
Tak snad i zpívánky či podobné najdete tu: tommü rekords ze starého jičína http://www.tommu.cz/…p/index.html
nebo také tu http://www.arecashop.cz/detail.php?…
ale nerada dělám někomu reklamu…stačí přeci to co hledáte zadat do vyhledávače…a určo na něco natrefíte… ![]()
DÍKY Vám všem, ale šlo mi spíš o DVD, nebo videokazetu. No a do originálu se mi po pravdě řečeno nechce nějak investovat.
Ahoj.
Já sháním úplně přesně to samé, nejlépe na videokazetě.
Maličká miluje písničky z CD, pořád jí taky zpívám, ale na Zpívánky často zapomenem, tak je to s tím nahráváním špatný…:(
Kdyby se našla nějaká maminka, co už má, taky bych měla velikou radost:)
Ahoj,
tak jsme se ptala v reprezentacni prodejde CR a zpivanky na kazete ci DVD vubec nevysly, ani to neplanuji. takze jidine poctive nahravat, skoda.
pa monca