ZPÍVÁNKY

1292
8.3.06 07:44

ZPÍVÁNKY

AHOJ MAMINKY

Chěla bych se zeptat, jestli nemáte některá na DVD, nebo na videu ZPÍVÁNKY

Už delší dobu mám doma zpěváčka, moc se mu to líbí, ale pouštět to jen na hudebním CD, to není ono.
Kdyby některá z vás měla a byla by ochotná okopírovat, tak bych byla moc ráda. Peníze bych samozřejmě zaslala.To by jsme se domluvily na SZ.

MOC MOC MOC prosím a děkuji. Ahoj Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1428
8.3.06 13:52

Ahoj Ikaiko,
my máme zpívánky bohužel jen na CD, ale všimla jsem si, že minimálně jednou týdně dopoledne po kouzelné školce jsou v TV, tak co si je třeba postupně nahrávat?
Zkus se podívat do programu, určitě to najdeš.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
12.3.06 22:53

Ilčo, připojuji se k Tobě, taky sháníme Zpívánky, žádnou Dádu :D Snad někdo poradí, kde je koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
12.3.06 23:10

Nemam s tim sice zkusenost, ale zkuste se zeptat v knihovne. Tam museji pro deti objednavat kde co…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
13.3.06 16:02

Tak jo, holky, díky. No začala jsem už minulej týden s nahráváním na video, ale bude to móóóóóóc dlouhý. Každej týden jsou zpívánky sice 2× nebo kolikrát, ale 1 týden, 1 písnička. :(
No neva, kdyby se náhodou někdo ozval, budu ráda.
 Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
20.3.06 13:30

Ahoj holky,
co zkusit prodejnu Ceskeho rozhlasu v Praze na vinohradech. Je to reprezentacni prodejna rozhlasu a CT, treba by vam poradili, jestli neco takoveho vubec vydali na DVD,

pa monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.3.06 13:57

Tak snad i zpívánky či podobné najdete tu: tommü rekords ze starého jičína http://www.tommu.cz/…p/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.3.06 13:59

nebo také tu http://www.arecashop.cz/detail.php?…
ale nerada dělám někomu reklamu…stačí přeci to co hledáte zadat do vyhledávače…a určo na něco natrefíte… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
21.3.06 10:57

DÍKY Vám všem, ale šlo mi spíš o DVD, nebo videokazetu. No a do originálu se mi po pravdě řečeno nechce nějak investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.3.06 22:15

Ahoj.
Já sháním úplně přesně to samé, nejlépe na videokazetě.
Maličká miluje písničky z CD, pořád jí taky zpívám, ale na Zpívánky často zapomenem, tak je to s tím nahráváním špatný…:(
Kdyby se našla nějaká maminka, co už má, taky bych měla velikou radost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.4.06 12:29

Ahoj,
tak jsme se ptala v reprezentacni prodejde CR a zpivanky na kazete ci DVD vubec nevysly, ani to neplanuji. takze jidine poctive nahravat, skoda.

pa monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect