Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prosím o doporučení na ubytování v Luhačovicích. Chystáme se s kámoškou a dětmi ( 2,5 roku a 9 měsíců) na 2 noci do Luhačovic a ráda bych se zeptala, zda někdo nemáte tip na ubytování, kde jsou na děti zvyklí, mají tam vybavení (nejlépe třeba oplocená zahrada, pískoviště, skluzavka…). A jestli je někde v Luhačovicích nějaká dětská herna, dětské centrum - pro případ škaredého počasí. Asi spíše penzion než hotel. Nejlépe někde poblíž centra. Snad nejsem moc náročná a poradíte. Děkuji moc.. ![]()
@evulkanov Já bych doporučila ubytování v soukromí, byli jsme tam už 2× s dítětem, jedná se o kompletně zařízený byt 2+1, jestli chcete pošlu vám kontakt do zprávy. Ale teda zahrada tam není. Jinak v Luhačovicích je bazén a v centru určitě nějaká dětská herna
@evulkanov tak bohužel u nás zadna herna ani nic takového není ![]()
Mně se nejvíc líbilo ubytování v Adamantinu, není to žádný super luxusní hotel, takže není ani extra drahý, ale jsou neuvěřitelně ochotní a vštřícní. Je tam hlavně neomezený vstup do bazénu. Hned pod ním je přehrada kolem které je peší/cyklo stezka, kde se dá řádit na odrážedle, je tam spousta venkovní „posilovna“. Naproti přes přehradu je aquapark, půjčovna šlapadel a loděk. Kousek dál pod přehradou je spousta restaurací apod. se zahrádkama a různýma blbostma (pískoviště, skluzavky atd.). Pak směrem k centru je ještě jedna s minigolfem, tenisovýma kurtama, dětským hřištěm, kuželkama atd. Mám radši tuto část dál od centra, protože tam není taková koncentrace lidí jako na kolonádě. Tak jsme šli vždycky jenom krmit kačenky, protože pobíhající děti mezi davama důchodců to není na moje nervy
Jinak těch hotelů, hotýlků a penzionů je tam mraky…
www.vyhlidka.eu
pokaždé co jsme byli, spokojenost. A do centra Luhček krásná procházka
cca 20min