LumiSpa vs Foreo - který vybrat?

10
10.9.20 10:08

LumiSpa vs Foreo - který vybrat?

Zdravím ženy, mám na vás otázku. Mate některá zkušenost s některým z těchto čisticích kartáčku? Foreo je taková klasika, ale víc mě zaujala LumiSpa, na kterou jsem nikde nesehnala moc recenzi a nevím, jestli do ni jít, protože je to celkem pálka, ale podle toho mála, co jsem našla, tak by to mělo mít super účinek. Mám problémy s citlivou aknozni pleti, černými teckami a silene rozšířenými póry.
Děkuji všem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
10.9.20 10:48

Já si koupila foreo z Číny za desetinu ceny a po srovnání s kamarádkou, která má originál, jsme nenašly rozdíl.
To druhé bohužel neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
10.9.20 20:20

Foreo (a opravdu svědomitě ho čistit), lumispa vám při vaší pleti nadělá akorát paseku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.9.20 20:23
@marzanna píše:
Foreo (a opravdu svědomitě ho čistit), lumispa vám při vaší pleti nadělá akorát paseku

Vážně? Jakto? Já už pro nej byla tak nějak rozhodnuta. Četla jsem, ze by měl pomoci i s problematickou pleti a má také gumovy nastavec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
10.9.20 20:52

@elda000 protože ten způsob pohybu vám tu pleť akorát zbytečně rozdráždí, pokud ji máte citlivou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
9.1.22 18:56

Obnovuji diskusi. Po mnoha letech odešel do věcných lovišť můj čistič obličeje a tak teď přemýšlím, co pořídit jako náhradu?

Mám normální až smíšenou pleť. Zároveň bych chtěla mít možnost používat ho ve sprše.

Co je tedy lepší? S čím máte lepší zkušenosti? Díky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
9.1.22 19:15

Mám foreo 3mini a pecka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
9.1.22 20:05

Mám Foreo, ale teda extra odvařená z něj nejsem. Jako používám, je fajn, ale kdybych měla zkušenost a rozhodovala se až po ní, asi bych si to už nekoupila. Kromě toho mám UTZ špachtli a chodím ke kosmetičce, a ta špachtle teda za mě mnohem lepší než celý Foreo. Navíc by se to nemělo používat při akné, protože ho to roznese akorát po celým obličeji, když jsem akné měla, a používala to, tak se to brutálně zhoršilo. Teď už mám zase pleť čistou, tak to nepravidelně použiju pro pocit lepšího dočištění, ale úplně bych se bez toho obešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.1.22 20:27

Já taky foreo dala pryč. Obecně s pletí problémy nemám, jen pár rozšířených pórů na bradě a na nose, bílé tečky většinou, ale při používání se mi opakovaně dělaly takové ty bolavé hluboké boule, co jsou přes půl brady. Tak jsem ho poslala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.22 09:09

Rozhodně Lumispa

Já bojovala celý život s akne, jedině Lumispa mi pomohla s kvalitou pleti a řádně vyčistila. Foreo jsem měla před tím, jednak se musí vyhodit poté, co se používá delší dobu, kdežto u lumispa měníte jen hlavici, která je se stříbrem, z hygienického silikonu. Foreo šudlí ten kartáček v pérech. V době, kdy jsem ho používala, se mi boláky šířily po obličeji, než mi došlo, že mi to může dělat foreo…fakt bacha holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí