Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím ženy, mám na vás otázku. Mate některá zkušenost s některým z těchto čisticích kartáčku? Foreo je taková klasika, ale víc mě zaujala LumiSpa, na kterou jsem nikde nesehnala moc recenzi a nevím, jestli do ni jít, protože je to celkem pálka, ale podle toho mála, co jsem našla, tak by to mělo mít super účinek. Mám problémy s citlivou aknozni pleti, černými teckami a silene rozšířenými póry.
Děkuji všem za rady
Já si koupila foreo z Číny za desetinu ceny a po srovnání s kamarádkou, která má originál, jsme nenašly rozdíl.
To druhé bohužel neznám.
Foreo (a opravdu svědomitě ho čistit), lumispa vám při vaší pleti nadělá akorát paseku
@marzanna píše:
Foreo (a opravdu svědomitě ho čistit), lumispa vám při vaší pleti nadělá akorát paseku
Vážně? Jakto? Já už pro nej byla tak nějak rozhodnuta. Četla jsem, ze by měl pomoci i s problematickou pleti a má také gumovy nastavec ![]()
@elda000 protože ten způsob pohybu vám tu pleť akorát zbytečně rozdráždí, pokud ji máte citlivou.
Obnovuji diskusi. Po mnoha letech odešel do věcných lovišť můj čistič obličeje a tak teď přemýšlím, co pořídit jako náhradu?
Mám normální až smíšenou pleť. Zároveň bych chtěla mít možnost používat ho ve sprše.
Co je tedy lepší? S čím máte lepší zkušenosti? Díky. ![]()
Mám Foreo, ale teda extra odvařená z něj nejsem. Jako používám, je fajn, ale kdybych měla zkušenost a rozhodovala se až po ní, asi bych si to už nekoupila. Kromě toho mám UTZ špachtli a chodím ke kosmetičce, a ta špachtle teda za mě mnohem lepší než celý Foreo. Navíc by se to nemělo používat při akné, protože ho to roznese akorát po celým obličeji, když jsem akné měla, a používala to, tak se to brutálně zhoršilo. Teď už mám zase pleť čistou, tak to nepravidelně použiju pro pocit lepšího dočištění, ale úplně bych se bez toho obešla.
Já taky foreo dala pryč. Obecně s pletí problémy nemám, jen pár rozšířených pórů na bradě a na nose, bílé tečky většinou, ale při používání se mi opakovaně dělaly takové ty bolavé hluboké boule, co jsou přes půl brady. Tak jsem ho poslala dál.
Já bojovala celý život s akne, jedině Lumispa mi pomohla s kvalitou pleti a řádně vyčistila. Foreo jsem měla před tím, jednak se musí vyhodit poté, co se používá delší dobu, kdežto u lumispa měníte jen hlavici, která je se stříbrem, z hygienického silikonu. Foreo šudlí ten kartáček v pérech. V době, kdy jsem ho používala, se mi boláky šířily po obličeji, než mi došlo, že mi to může dělat foreo…fakt bacha holky.