Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Pokaždé, když se mi to loupe to vypadá, že tam nic nezůstalo, ale bude to dobrý, uvidíš. Výsledek je vidět cca po měsíci
@terien píše:
Pokaždé, když se mi to loupe to vypadá, že tam nic nezůstalo, ale bude to dobrý, uvidíš. Výsledek je vidět cca po měsíci
To jsem potřebovala slyšet ![]()
Ano, běžně se vyloupe klidně i barva, proto se dělá korekce. Takže uvidíš, jak to bude vypadat a když bude vyloupaná barva, tak ti to opraví. Já chodím na korekci běžně, poprvé se vždycky vyloupe sem tam i barva.
No, pokud sis ty stroupky vylozene nevytahavala, tak by to melo zustat.
Loupala jsem se asi 4 dny, jen to teda zesvetlalo a vic nic, pak jsme doladily asi po mesici na korekci. Hlavne s tim nechodit na slunicko a mazat bepanthenem
@Micaella22 píše:
No, pokud sis ty stroupky vylozene nevytahavala, tak by to melo zustat.
Nevytahavala, ale bohužel pod nimi nic není
Možná jsem ten typ, co mu prostě PM nechystá. Vím, že stát se to může.
@Arboretka píše:
Ano, běžně se vyloupe klidně i barva, proto se dělá korekce. Takže uvidíš, jak to bude vypadat a když bude vyloupaná barva, tak ti to opraví. Já chodím na korekci běžně, poprvé se vždycky vyloupe sem tam i barva.
Možná je to i tím, že se mi to kosmetička snažila udělat jemné. Uvidíme. O korekci pochopitelně vím, otázka je, jestli tam budu mít vůbec něco ![]()
Hm tak bohužel, vylupava se to postupně samo, ale nemám tam fakt nic. Ani čárku. Nic, co by mohlo „ztmavnout“, prostě nic. úplně neporušenou kůži.
Je to zklamání, ale co nadělám. Můžu to zkusit ještě jednou, ale otázka je, jestli by to mělo smysl.
@Anonymní píše:Hm tak bohužel, vylupava se to postupně samo, ale nemám tam fakt nic. Ani čárku. Nic, co by mohlo „ztmavnout“, prostě nic. úplně neporušenou kůži.Je to zklamání, ale co nadělám. Můžu to zkusit ještě jednou, ale otázka je, jestli by to mělo smysl.
Ahoj, můžu vědět jak jsi dopadla?
@vaneska honzik píše:
Ahoj, můžu vědět jak jsi dopadla?
Vykoupalo se to prakticky celé, musela jsem na korekci. Ta pak chytla líp. Ale furt min, než jiným holkám, řekla bych.
Asi bych to snesla výraznější, ale není to chyba kosmetičky, protože jsem to tehdy chtěla furt co nejpřirozenější. ![]()
Rozhodně je to lepší než moje propelichne obočí.
@Anonymní píše:
Vykoupalo se to prakticky celé, musela jsem na korekci. Ta pak chytla líp. Ale furt min, než jiným holkám, řekla bych.Asi bych to snesla výraznější, ale není to chyba kosmetičky, protože jsem to tehdy chtěla furt co nejpřirozenější.
Rozhodně je to lepší než moje propelichne obočí.
Mohla bych foto? Klidně do sz.Me se nyní začalo olupovat a myslím že mu tam nezbude vůbec nic ![]()
Nechala jsem si udělat PM obočí, které ponekud propelichalo po těhotenství ve vyšším věku
Jsem světlá, dělala mi to decentně, ne tu instagramovou hokejku.
Jde pět dní po, už se to loupe. Bohužel i s barvou. Zda se mi, že pod těmi stroupky nemám nic. Kosmeticka říkala, že bude ještě tmavnout. Ale mně se zdá, že mi tam bohužel nic nezůstalo.
Má s tím někdo zkušenosti? Že pod strupem nic nevidel a pak se přeci něco objevilo?
Nějak se z toho nehroutim, vím že ne každému to chytne a ještě je možnost korekce. Ale jsem zvědavá.