Luže - Košumberk - kluk 8 let

7355
31.8.18 21:34

Byla tam před lety ubytovna pro rodinné příslušníky hned vedle, případně penzion na náměstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
31.8.18 21:38

@dedrichov děkuji. Cca před jakou dobou to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
31.8.18 21:40
@lili8 píše:
@dedrichov děkuji. Cca před jakou dobou to bylo?

už je to dávno, v r. 2008, byla jsem tam na návštěvě asi 2 víkendy, ale ne s dítětem. Synek bude rehabilitovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
31.8.18 21:46

Náš syn tam byl minulý rok dvakrát. Bylo mu sedm. Vždy pětitýdenní pobyt. Jestli chceš, můžu víc psát do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
31.8.18 21:48

@mrazik6 ano prosím zprávu :-). Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
31.8.18 21:49

mrazik6 - také prosím zprávu, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.11.18 00:41

@mrazik6 Mohla bych také poprosit o detaily? Byla jsem v Košumberku s dcerkou. Po novém roce pojedeme znovu, ale říkám si, jak to zvládne až bude větší ? Od kdy musí jezdit děti bez doprovodu ? A hlavně jsem sledovala jaké mají vychovatele apod. Jsou tam hlavně děti starší, plus „děti“ mentálně postižené a velmi hlučné, to už ani nebyly děti, ale třeba věk 25let apod. Ve stejné skupince jako děti bez doprovodu. Dítě v 8mi letech tam samo musí být „vykulené“ a to je možná ještě slabé slovo. Proto by mě zajímalo jak to syn zvládal ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
5.8.19 12:07

Dobrý den, mám 10letou dceru, která má VVV kyčlí, teď ji čekají 3 operace a poté RHB léčebna, tak zvažujeme právě tuto, ale určitě budu trvat být tam s ní, dcerka je velmi úzkostlivá a na mě dost vázaná. Máte někdo zkušenosti s tak velkými dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.9.19 09:56

Doplatek za doprovod

Maminky, chtěla jsem se zeptat, kolik doplácíte jako doprovod u dětí nad 6 let? Synovi je 6, ale v době odjezdu mu bude 7 let. Psychologické vyšetření jsem dodala, bohužel nebylo uznáno. Tak jsem se chtěla zeptat, kolik jste cca dopláceli. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty