Lužiny Billa

Anonymní
25.7.17 09:07

Lužiny Billa

Ahoj, chodíte někdo nakupovat v Lužinách u metra do Billy? Jde mi o to, jestli tam jsou váhy na ovoce, jak je to v normální jiné prodejně. Kolegyně mi právě od nich přinesla hrozno a na účtence je znatelně vyšší váha. Zkoušely jsme i její nákup. Jestli jim váhy blbnou, nebo je mají jen na pokladně, nedokážu si vysvětlit, jak tam může být takový rozdíl. My na třech věcech zaplatily o cca 180 korun víc. Chodí tam někdo z vás nakupovat? Nechci vypadat jako skrblík, ale prostě představa, že jen tak vyhazuji peníze oknem… Na ulice je taky nesbírám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.7.17 09:11

My tam chodíme…Ale to jsem si nikdy nevšimla, chodím i jinam do Billy tak to můžu porovnat? Jako že na Lužinách mají přetočený váhy???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.17 09:23

Já nevím, já tam právě nikdy nebyla. Ani netuším, co za váhy tam mají. Ale na třech věcech je cifra vyšší. Tam mají takové ty klasické tlačítkové váhy? Nebo váží na pokladně? Přemýšlím to napsat do Billy, ale nevím, jaké váhy tam mají, aby si to zkontrolovali. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
5230
25.7.17 09:38

Mají váhy v prodejně, tedy vážíš si to sama. Jinak neporadím, chodím tam minimálně, páč je tam draho a moc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.7.17 10:18

Kdybys psala stížnost, tak si nejdřív zjisti, kolik vah tam je. Já jednou taky reklamovala zboží, nebylo to tak markantní. Slíbili zřídit nápravu, ale chtěli vědět, kolik vah v obchodě bylo a která z nich to byla. Bez toho neudělají nic. A budou obírat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.7.17 10:46

Vazis si to tam sama, jak ve vsech billach. Jinak zkusenost nemam, ze by mi to vazilo blbe, ale dostanu se tam jen vyjimecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová