Lyžařské kalhoty pro dítě

11169
11.1.19 18:59

Moje pětiletá dcera má lyžařské kalhoty z Lidlu. Jsou skvělé, jezdí v nich na lyžích, sankuje, bobuje, jezdí po zadku atd.
Kombinézy nesnáším ani já ani ona a strašně se mi nelíbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11169
11.1.19 19:02

https://www.lidl-shop.cz/…y/p100245101

Máme ty tmavě růžové, jsou skvělé, nikde jí netahne a nepadá sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.1.19 19:09
@růžový achát píše:
Pro pětiletou bude ještě na hraní ve sněhu dobra i kombinéza.

Za mě na nic pro dítě rok a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.1.19 19:09

My jedem v softshelkach s merino spodkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
11.1.19 19:11

@123Soňa my měli doteď Lidl a fungoval bezvadně a teď, když už je dcera starší, tolik neroste a je každý víkend na horských svazích, tak jsme zainvestovali do kalhot z Decathlonu. Jsou super vychytaný, ale oproti Lidlu o dost dražší… Snad vydrží pár sezón… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
11.1.19 19:11

Kupuji sety v Lidlu, bud kalhoty + bunda nebo dokud meli tak i kombinezu ,jsem moc spokojena jak s kvalitou,tak s cenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
11.1.19 19:13

Kombinézu nebo kalhoty od Lego, výborný oboje, dají se dost regulovat a vydrží dvě tři sezony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
11.1.19 19:15

@123Soňa
Mame Loap kids a za me super! Se zvysenym pasem a ksandama. Kombineza je silne neprakticka, i kdyz chapu, ze muze mit sve zastance. Neumim si predstavit s ditetem jit v kombineze na sjezdovce na zachod. V 5 letech bych dala jednoznacne oteplovacky. A Lidl ma taky dobrou kvalitu, alespon mame od nich bundu a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.1.19 19:19
@růžový achát píše:
@Niky2 Neumis si predstavit jit v kombineze na zachod 8o , o co je to tolik složitější?

Stáhneš kalhoty, vystrcis zadek a curas. Kombinézu musíš svléknout vrsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.1.19 19:24

Kombinéza je strašně málo kombinovatelna. Jdu do hospody, buď musím dítě svléknout do podlikacek nebo běhá s visícím horním dílem. Na jarní lyžování nemůžu kombinovat původní kalhoty slabší bunda. To samé na běžky, nejdou použít kalhoty se slabší bundou, softshelkou. Nebo naopak, na bobech se promavi zadek, vyměním jen kalhoty. Takhle je nepoužitelná elán kombinéza.
Já mám ráda univerzální věci. Kombinéza může být fajn na pár aktivit, ale na mě hrozně úzké využití. Člověk stejná musí mít další bundu a pořádně kalhoty do snehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.1.19 19:25
@růžový achát píše:
@Lama Lama No nic hroznýho ne? Oproti komfortu ktery kombineza dítěti poskytuje.

No, já bych se Teda na sjezdovce svlikat do mikiny nechtěla. Zadek bohaté stačí. Bych umrzla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.1.19 19:26

Zatím asi nejlepší, co jsme měli, jsou Lindex fix ;) Jinak asi jakékoli, co sednou a mají aspoň trošku ucházející vodní sloupec, aby nebyly hned durch. Hlavně pokud plánujete lyžovat i na lanovkách, kde si mnohdy dítě sedne do roztáté břečky a oteplováky za pár stovek v tomto případě byly durch až na kalhotky za hodinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.1.19 19:28

@123Soňa V průběhu let jsme vystřídali mix poděděných lyžařských kalhot - Wolf, Kik, Lidl, Loap Kids, Decathlon, Pidilidi, Columbia, Alpine Pro a upřímně řečeno jsem v nich neshledala žádný podstatný rozdíl. Kromě kalhot z Kiku a Lidlu vydržely pěkné i po nošení třetím dítětem a mám je schované pro další dítě, Kik a Lidl jsem rovnou vyhodila. V ostatních byly rozdíly minimální, některé mi přišly lépe střižené (ve smyslu "elegantnější, ne kvalitou), Wolf byly třeba víc vyteplené. Ale jinak účel splnily všechny bez výhrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
11.1.19 19:32

@růžový achát
Mam chlapecka,takze v oteplovackach staci rozepnout zip a a ani je nemusi sundavat.A celeho ho vysvlekat na sjezdovce se mi proste nechce.Vsak ja ti tu kombinezu neberu,psala jsem,ze chapu,ze muze mit sve zastance.Ja to ale proste nejsem.
@Lama Lama
Tobe dekuji zes to tak rozepsala,mam stejny nazor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
11.1.19 19:32

@Lama Lama kdyz mas kalhoty s ksandama,tak prece taky musis sundat i bundu,aby jsi je pak zase mohla oblict ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí