Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nemáte někdo zkušenost s umístěním sušeného mléka do mrazáku? Potřebuju ho trochu na recept, ale prodávají se jen velká balení s trvanlivostí asi 1 rok, ale je tam, že se má po otevření spotřebovat do dvou týdnů, tak mě napadlo, jestli by nebylo možné zbytek rozdělit do menších porcí nebo prostě jenom vsypat do krabičky a nechat zamrazit na nějakou dobu ![]()
To bych nedělala, spíš to zvlhne. Zkusila bych zavakuovat nebo zbytek využít místo mléka.
Ono se tomu prd stane, když to zděláš ne během dvou týdnů, ale klidně během 2-3, i 4 měsíců. je to suchej prášek, na tom se nemá moc co bleskově zkazit ![]()
Akorát to nesmí zvlhnout, bude to pohlcovat vzdušn. vlhkost- což se vyřeší tím vakuovanim. Pak to vydrzi normální dobu trvanlivosti si myslím.
Akorát to nesmí zvlhnout, bude to pohlcovat vzdušn. vlhkost- což se vyřeší tím vakuovanim. Pak to vydrzi normální dobu trvanlivosti si myslím.
@entropy píše:
http://www.pechan.cz/…lotucne-150g
Ježiš, ty jsi zlatá, tohle jsem přesně potřebovala, to je úplně ideální ![]()
Každopádně děkuji všem za rady, problém vyřešen ![]()
@Nimie píše:
Ježiš, ty jsi zlatá, tohle jsem přesně potřebovala, to je úplně ideálníKaždopádně děkuji všem za rady, problém vyřešen
Suprr ![]()
@slavuska1 píše:
Ono se tomu prd stane, když to zděláš ne během dvou týdnů, ale klidně během 2-3, i 4 měsíců. je to suchej prášek, na tom se nemá moc co bleskově zkazit
Přesně, asi tak
![]()