Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtěla bych se zeptat, mám nepravidelnou menstruaci.
4dny po menstruaci jsme měli s přítelem sex ale praskl nám condom.
vzala sem si po 9hodinám pilku po (ESCAPELLE)
Mohu i přesto otěhotnět?
předem děkuji za opdověd
Muzes, tak s pravdepodobnosti 1:1000
Takze v pohode ![]()
Edit - radsi to snizim na 1:100 ![]()
Příspěvek upraven 01.06.14 v 11:52
@pipatra Na to je jedna univerzální odpověď - kdykoliv máš sex, tak můžeš otěhotnět (pokud máš vaječníky a dělohu).
Vzala sis pilulku po…, ta pravděpodobnost je minimální. Byla bych v klidu.
Četla sem že i přes neplodný dny a použití pilulky po přesto žena otěhotněla jak je to možné?
na co jsou tedy pilulky po KDYž vlastně nefungují?
@pipatra Na to je jednoduchá odpověď - jediná 100% ochrana je s nikým nespat, každá dlaší metoda má určité procento selháhí, ale to že v 0,01% případů selže neznamá, že nefungují…
A jinak v neplodné dny fakt otěhotnět nejde, akorát si ten dotyčný jen myslí, že jsou neplodné ![]()
To riziko je opravdu tak 1%..Já bych byla v klidu, udělalas vše, abys neotěhotněla. Kdyby to „náhodou“ vyšlo, tak je to osud
![]()
@pipatra narazila jsem tu v nějaké diskusi na holku co otěhotněla i po pilulce po, ale tady je 50% holek těhotných přes antikoncepci takže nevím co na tom bylo pravdy
@pipatra v příbaláku píšou o 84 procentech.. Takže nefunguje vždy, nic nefunguje stoprocentně, snad jen naprostá abstinence ![]()
4dny po menstruaci se mi stala ta nehoda, tedy v neplodných dnech.
ale četla jsem právě že spoustu připadů otěhotnělo 3-4dny po menstuaci ![]()
Pokud jsi hodně plodná tak otěhotníš i když po tobě chlap hodí trenky
Jinak to nemusíš řešit udělala jsi proto všechno co jsi mohla neměla bych strach. ![]()
Klid, ovuaci si skutecne 4 dny po mestruaci mit nemohla (pokud ano, patris mezi % zen, ktere ani neznam) a pojistila sis to pilulkou „po“.
Neres, zapomen a bud v klidu.