Sanatorium sanus HK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.5.14 20:35

sanatorium sanus HK

Ahoj holky, chci se zeptat chodí tu někdo do Sanusu do HK-gynekologie? My jsme po 1 pokusu IUI bohužel neuspesne.Jsem z toho uplne hotova :zed: :zed: Manzel ma spermiogram v poradku, ja byla na laparo se srustama ty uz odstranily a ted se mi udelala na prave strane cysta tak pokud neodejde s MS, budu muset na dalsi zakrok :/ Jaky na Sanus mate nazor-? Dost zenskych me od neho odrazuje..Prosim o Vase nazory dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6902
30.5.14 21:22

@andrejka.bohackova Mám se Sanusem skvělé zkušenosti (s IVF, se zákroky i s hospitalizací).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
31.5.14 20:19

@andrejka.bohackova ahojky tak mi tam taky docházíme a v pondělí tam jedu zas :mrgreen: čeká nás už 6 IUI ale nám to nejde kvůli partnerovu spermiogramu takže si krátíme čas do výsledků imunologie a pak asi půjdem do IVF. Jestli tě něco zajímá tak se ptej a pkuď budu vědět tak ráda odpovím a poradím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.14 20:28

@Reza26 : Ahojda, koukam, ze jsi z Cerv. Kostelce ja tam mam rodice :) :mrgreen:. V Sanusu jsme byli 2.5. na prvnim IUI(bohuzel neuspesnem) jsem z toho uplne hotova.Par lidi me od Sanusu odrazuje, ze je tam hrozny pristup. Tak se porad rozhoduji jestli neprejit jinam. Chodila sem k Matulovi, ale presla jsem k nejake doktorce, byl priserny. Chtela bych abych mela jistotu, ze se to opravdu povede, kdyz do toho vrazim tolik, ale jistotu mim nikde nebudu. Ja mam a sebou laparoskopii mam spatne pruchodny pravy vejcovod, ale zatim mi ho nechali neni to pry tak hrozne… Ted se mi udelala na prave strane cysta(dost boli bricho :/) Pokud neodejde s MS budu muset jit na odstraneni :/ A manzel spermiogram ok, akorat ma trosku pomalejsi spermie, ale na to nam poadili vitaminy.. Vsechno si strasne moc beru, kdyz sem se dozvedela, ze prvni IUI nevyslo myslela jsem, ze se vzteky zblaaaaaazniiiiiim :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.6.14 19:06

@andrejka.bohackova jj jsem z Kostelce :mrgreen: já vím je to těžký a taky jsem si prošla zklamáním když nám první IUI nevyšla ale časem tak trochu otupíš a pro mimčo uděláš cokoli ikdyž ssi myslíš že ne. Tak toho doktora neznám já chodím k Dejmkoj a IUI mi dělá Zadrobílková. Hele teď jsem koukala na doktory co jsou v sanusu ale žádný Matula tam není? Jo holka a jestli chceš jistotu že to vyjde tak tu ti bohužel dneska nikdo nedá. IUI má úspěšnost jen 15-25 procent a IVF asi 50 procent. takže ty šance tam jsou ale holt musíme projít tímdle vším aby sme pak mohly držet ty naše miminka v náručí a o to víc je milovat a vážit si jich :mrgreen: :mrgreen: a neblázni ju to ti nepomůže :mrgreen: :mrgreen: a jak dlouho se snažíte? Tak doufám že ti ta cysta odejde sama aby si nemusela na zákrok :hug: a věř a ono se dřív nebo později zadaří uvidíš :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.14 20:49

@Reza 26 :On ten Marula tam presel z Fakultky v HK. Delam tam taky na gynde :) Snazime se uz 3 roky,9.6.mame druhy pokud IUI tak uvidime..Taky mooc drzim palecky at se brzy zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
2.6.14 14:27

@andrejka.bohackova tak mi jdem na dlaší IUI te´d ve středu 4.6. ale moc tomu nedávám spíš si jen krátím čas do výsledků imunologie :mrgreen: :mrgreen: ale i tak v koutku duše stále věřím že by se mohlo zadařit :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.14 15:07

@Réza 26 : držím palečky at to vyjde :) pak dej vedet jak ste dopadli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
2.6.14 20:27

@andrejka.bohackova jj dám ale spíš je to jen ukrácení času do výsledků imunologie a pak najedem na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
15.12.18 13:43

Ahoj holky je tu ještě někdo? Zajímá mě jestli se v sanusu za hospitalizaci platí nebo to jde přes pojišťovnu? A jak je to tam s jídlem? Dočetla jsem se totiž že jídlo se dá objednávat z ty restaurace dole. To znamená že jídlo tam normálně nedávají jako v nemocnici? Jedná se konkrétně o sanus HK. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí