MS a cucky - je to Gynexem?

635
30.5.14 11:14

Je to Gynexem...?

Ahoj dámy, nikde jsem tohle nenašla, tak zakládám nové téma.. :-)
Kdysi než jsem začala brát HA, tak jsem měla MS docela silnou. Pak ale při antikoncepci jsem si oddechla a měla jí jen slaboulinkou, bez bolestí. V lednu jsem HA vysadila a asi čtyři cykly pokračovala slabá, jenže teďka jsem to dostala a už druhý den ji mám zase silnou a jdou ze mě jakoby ty „cucky“…asi týden před MS jsem začala brát Gynex kapky, myslíte, že to může být jimi? Minulý měsíc jsem si dělala ovu testy a všechny negativní (dělala jsem je ale jen ve dny, kdy bych teoreticky měla mít ovu-takže nic směrodatného), tak mě napadlo, jestli se mi těma kapkama vrátil „normální“ cyklus, jestli to může být tím…nemáte s tím zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
30.5.14 12:03

@poHanka89 já gynex brala, ale cucky ze mě nikdy nešly :think:
Jak píše @Peczka někdy to déle trvá, než se ti srovná cyklus ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
30.5.14 12:13

@eviku-miluna měla jsem to tak před HA, ale během ní nic…tak jsem myslela, že to jsou ty neoploďnené vajíčka…

@Peczka tak snad jo, snažíme se totiž o mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
30.5.14 12:22

@Peczka Děkuji a držím nám pěsti :-) Bude to vaše první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
30.5.14 12:47

@Peczka jojo, u nás taky první. My se brali loni v červnu a hned v červenci jsem si zlomila ruku a doma na nemocenské jsem tak trochu přibrala a tos měla vidět…ona je těhotná, určitě čekají mimi… :roll: a pořád dokola…a co jsem řekla, že jsem skončila s HA, tak je to ještě horší - už jsi v tom? atd :D Hlavně se nenech znervóznit a kašli na lidi :-) a jinak blahopřeju ke svatbě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.5.14 13:06

To nejsou neoplodnena vajicka. To se telo zbavuje sliznice, ktera narostla behem cyklu. Normalni jev pri nebrani HA.

• Citovat
  • Upravit
635
30.5.14 13:56

@Peczka :-D mě se naštěstí nikdo přímo nezeptal, ale i tak mi bylo blbě. Taky jsem nakynula z vlatního zavinění, nic jsem nedělala a jen žrala :-D a neboj po svatbě budeš zase v klidu a mimi bude hned :-)

@Verun83 takže až teďka si tělo uvědomilo, že by mohlo být mimi a produkuje vše, co je k tomu potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí