Jakým teploměrem si měříte bazální teplotu? A kde?

15977
28.5.14 20:49

Jakým teploměrem si měříte bazální teplotu? A kde?

Na trhu je teploměrů spousta, tak nevím, jaký bude v tomto případě spolehlivý?
Jaký program na zapisování používáte? A kde měříte?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101642
28.5.14 20:52

@Elilen Rtuťový, v pochvě, Fertility friend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
28.5.14 20:54

@j.a.n.i1 Rtuťový asi neseženu. A kdyby přece jenom jo, netrvá měření dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
28.5.14 20:56

Taky klasickej rtutovej, každý den v pochvě a mela jsem od doktora takovej kalendarik na zapisování teplot, MS, vytoku, sexu…měřila jsem každý den a doplnila ovu testem skoro 2roky :zed: a stejné pomohlo az iui :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58837
28.5.14 20:58

@Elilen používám digitální Microlife , měřím v pochvě a k zapisování používám tabulku a graf v excelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
28.5.14 21:04

@Elilen Když u toho člověk usne, tak rozhodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
28.5.14 21:07

@lucynka25 O IUI jsem si včera něco zjišťovala, možná to budu také potřebovat..

Mám podezření, že jsem poslední dva cykly ani OV neměla. 7 měsíců jsem podle hlenu a pobolivání věděla, kdy jí mám. Pár měsíců mi to i potvrdil test. Ale poslední dva je něco špatně. Celé cyklusy mě bolí v levém podbřišku, každý den testuju, ale není pozitivní, hlen OV neodpovídá… Tak chci zkusit měření teploty.

Děkuju všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
28.5.14 21:14

@Elilen u nás byl problém u manžela nakonec-mene spermii..jinak já OK, ale dle toho měření mi kolikrát přišlo, ze bud nebyla nebo jsem nevěděla kdy přesné na to skocit :lol: a je to otravny..dneska musime :pocitac: jsem rada, ze to mame za sebou snad druhé bude normalne :mrgreen:
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
28.5.14 21:14

Rtuťový se už neprodává. jinak zkus se registrovat na womenzone.cz maj tam super tabulky na vyplnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68958
28.5.14 21:19

Digital, Thermoval rapid, v pochve.
Ze rtutaku jsem mela leta opravnenou hruzu, ale kdyz dcera ten muj digital nekam zastrachala, statecne jsem ho vytahla - prvni den OK, jen to trvalo dlouho, druhy den jsem ho v polospanku zapomnela pred merenim vytahnout z pouzdra :oops: a treti den jsem se tak soustredila na to, abych ho vyndala z pouzdra, az mi vyklouznul na zem, roztristil se a stravili jsme vesele rano likvidaci rtutovych kulicek, kam oko dohledlo. Ctvrty den jsem pokorne vkracela do lekarny a koupila si stejny digital jako predtim :mrgreen:

Ale ve vysledku - je to zcela jedno, co zvolis, dulezite je merit stale tim stejnym na stejnem miste a pri dodrzeni tech zakladnich podminek.
 http://merenibt.xf.cz/index2.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.5.14 21:37

Měřila jsem digitálem, v puse, zapisovala na Fertility a Womenzone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.5.14 21:59

Digitál, v puse, dvě minuty, Fertilityfriend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.5.14 22:10

Merim digitalem v puse, mam ten rychly, namereno do deseti vterin. Zapisuju na Fertilityfriend.
@Elilen Ja taky nemela nikdy pozitivni ovu test, pritom podle BT ovulace byla, potvrdil i Dr dle UTZ. Nakonec mi prisli na snizenou funkci stitne zlazy, jakmile jsem dostala leky, po svou mesicich pozitivni ovu test a hned jsem otehotnela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.5.14 22:37

@Elilen - Měřím digitálním (Thermoval classic od Hartmanna), v puse. Na zapisování používám app WomanLog pro adroidy. Dá se tam zapisovat vše (BT, váha, menstruace, sex, symptomy, náladu vypočítává to dle délky cyklu plodné dny a OVU) Automaticky mě ráno telefon vyzve v určitý čas, abych zadala teplotu. Takže po změření hned hodím do mobilu a je to :) Super aplikačka.

Příspěvek upraven 28.05.14 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
28.5.14 22:43

@Elilen měřila jsem ji v ústech, ráno po probuzení. Používala jsem digitální teploměr, který měl 2 desetinná místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí