Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano
1.dite 170cm/85kg
2.dite 93kg
3.dite 100kg
Vždy napoprvé..
@Anonymní píše:
Ano
1.dite 170cm/85kg
2.dite 93kg
3.dite 100kg
Vždy napoprvé..
Vážím víc než vy, bojím se toho že kvůli tomu nebudu mít dítě i když se snažím zhubnout
@Anonymní píše:
Vážím víc než vy, bojím se toho že kvůli tomu nebudu mít dítě i když se snažím zhubnout
Jestli nejsi „docentka“, opravdu se snaž nějaké to kilo shodit. Otěhotní i obézní, ale velká váha není dobrá ani pro netěhotné.
Tak záleží asi i na postavě… Otěhotnětjde ale můžou být komplikace. Já jsem otěhotněla když jsem měla cca 110 kg. Ale jsem prdelatá. Takže to nevypadalo… Bude lepší když začne zdravě jíst. Půjde to lip
@Russet právě to vím, proto si i říkám že je dobře že nejsem těhotná ted, jinak ale vždy když mám negativní test tak jsem z toho zklamaná ![]()
@Anonymní píše:
Tak záleží asi i na postavě… Otěhotnětjde ale můžou být komplikace. Já jsem otěhotněla když jsem měla cca 110 kg. Ale jsem prdelatá. Takže to nevypadalo… Bude lepší když začne zdravě jíst. Půjde to lip
Já jsem spíše ve tvaru jablka, mám spíše jen břicho těhotná vypadám pořád 😂
Na dotaz…ano lze otěhotnět a lze i zhubnout. To jde aspoň ovlivnit a je to jen ve tvych rukách.
@Anonymní píše:
Ano
1.dite 170cm/85kg
2.dite 93kg
3.dite 100kg
Vždy napoprvé..
Obdivuju, já si připadám hrozně ufuněná jak přiberu, ale otěhotnět jde…
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli lze otěhotnět s velkou nadváhou
Řekla bych, že je to silně individuální a záleží i na rozložení tuku v těle, jestli jsou v pořádku hormony, štítná žláza…
Na kvalitě spermií partnera…
Ideál je normální váha, nebo lehká nadváha, cokoliv dolů i nahoru s sebou může nést určitá rizika…
Já vážila na začátku všech těhotenství 80-83 kg a bez problémů…
Já mám 161 cm, před otěhotněním 85 kg, otěhotněla jsem hned, bez problémů, těhotenství taky na pohodu.. rodit jsem šla se 114 kg
teď mám pořád přes metrák, ale už se na tom pracuje
prosím anonym, je to ostuda ![]()
@Anonymní píše: Řekla bych, že je to silně individuální a záleží i na rozložení tuku v těle, jestli jsou v pořádku hormony, štítná žláza…
Na kvalitě spermií partnera…Ideál je normální váha, nebo lehká nadváha, cokoliv dolů i nahoru s sebou může nést určitá rizika…
Já vážila na začátku všech těhotenství 80-83 kg a bez problémů…
Přítel právě má jedno dítě, pak ale žil se ženou 5 let a dítě sní neměl a jak se rozešli tak ona hned otěhotněla s někým jiným tak mi to taky připadá trochu zvláštní
Jasně že jde! Takových kamarádek kolem sebe mám, co jsou obézní, a problém nikdy neměly
Tak at ti to vyjde - jestli teda plánuješ otěhotnět! P. S: I kojit jde, když jsi obézní… to písu jen proto, že tu v jedné diskuzi nedavno někdo psal, že obézní ženy nemužou kojit nebo hned ztratí mlíko…
Takže klid, jde to.
Příspěvek upraven 06.02.20 v 22:19
Ahoj, chci se zeptat jestli lze otěhotnět s velkou nadváhou