Lze otěhotnět s nadváhou

Anonymní
6.2.20 21:50

Lze otěhotnět s nadváhou

Ahoj, chci se zeptat jestli lze otěhotnět s velkou nadváhou

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
6.2.20 21:51

Všechno jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 21:52

Ano
1.dite 170cm/85kg
2.dite 93kg
3.dite 100kg
Vždy napoprvé..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.20 21:53
@Anonymní píše:
Ano
1.dite 170cm/85kg
2.dite 93kg
3.dite 100kg
Vždy napoprvé..

Vážím víc než vy, bojím se toho že kvůli tomu nebudu mít dítě i když se snažím zhubnout

• Citovat
  • Upravit
53518
6.2.20 21:55
@Anonymní píše:
Vážím víc než vy, bojím se toho že kvůli tomu nebudu mít dítě i když se snažím zhubnout

Jestli nejsi „docentka“, opravdu se snaž nějaké to kilo shodit. Otěhotní i obézní, ale velká váha není dobrá ani pro netěhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 21:57

Tak záleží asi i na postavě… Otěhotnětjde ale můžou být komplikace. Já jsem otěhotněla když jsem měla cca 110 kg. Ale jsem prdelatá. Takže to nevypadalo… Bude lepší když začne zdravě jíst. Půjde to lip

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.20 21:58

@Russet právě to vím, proto si i říkám že je dobře že nejsem těhotná ted, jinak ale vždy když mám negativní test tak jsem z toho zklamaná :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.20 21:59
@Anonymní píše:
Tak záleží asi i na postavě… Otěhotnětjde ale můžou být komplikace. Já jsem otěhotněla když jsem měla cca 110 kg. Ale jsem prdelatá. Takže to nevypadalo… Bude lepší když začne zdravě jíst. Půjde to lip

Já jsem spíše ve tvaru jablka, mám spíše jen břicho těhotná vypadám pořád 😂

• Citovat
  • Upravit
3871
6.2.20 22:00

Na dotaz…ano lze otěhotnět a lze i zhubnout. To jde aspoň ovlivnit a je to jen ve tvych rukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
6.2.20 22:01
@Anonymní píše:
Ano
1.dite 170cm/85kg
2.dite 93kg
3.dite 100kg
Vždy napoprvé..

Obdivuju, já si připadám hrozně ufuněná jak přiberu, ale otěhotnět jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.2.20 22:01

@Martina84 máš pravdu, snažím se doufám že to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 22:02
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli lze otěhotnět s velkou nadváhou

Řekla bych, že je to silně individuální a záleží i na rozložení tuku v těle, jestli jsou v pořádku hormony, štítná žláza…
Na kvalitě spermií partnera…

Ideál je normální váha, nebo lehká nadváha, cokoliv dolů i nahoru s sebou může nést určitá rizika…

Já vážila na začátku všech těhotenství 80-83 kg a bez problémů…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.20 22:04

Já mám 161 cm, před otěhotněním 85 kg, otěhotněla jsem hned, bez problémů, těhotenství taky na pohodu.. rodit jsem šla se 114 kg :zed: teď mám pořád přes metrák, ale už se na tom pracuje :oops: prosím anonym, je to ostuda :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.20 22:05
@Anonymní píše: Řekla bych, že je to silně individuální a záleží i na rozložení tuku v těle, jestli jsou v pořádku hormony, štítná žláza…
Na kvalitě spermií partnera…

Ideál je normální váha, nebo lehká nadváha, cokoliv dolů i nahoru s sebou může nést určitá rizika…

Já vážila na začátku všech těhotenství 80-83 kg a bez problémů…

Přítel právě má jedno dítě, pak ale žil se ženou 5 let a dítě sní neměl a jak se rozešli tak ona hned otěhotněla s někým jiným tak mi to taky připadá trochu zvláštní

• Citovat
  • Upravit
392
6.2.20 22:17

Jasně že jde! Takových kamarádek kolem sebe mám, co jsou obézní, a problém nikdy neměly :lol: Tak at ti to vyjde - jestli teda plánuješ otěhotnět! P. S: I kojit jde, když jsi obézní… to písu jen proto, že tu v jedné diskuzi nedavno někdo psal, že obézní ženy nemužou kojit nebo hned ztratí mlíko… :zed: Takže klid, jde to.

Příspěvek upraven 06.02.20 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital