Výsledky pouze ústně bez zprávy - je to možné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2998
19.4.18 10:08
@Čičorečka píše:
To není pravda. Název diskuze je “Lže přítel?” Zbytečný je spíš tvůj anonym.

Přesně to jsem chtěla napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.18 10:12

Tak obcas lze, proto mu neverim a mohlo by to byt horsi. Takze kvuli tomuto se rozchazet nebudu kdyz vse jinak funguje.Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
19.4.18 10:12
@Anonymní píše:
Tak obcas lze, proto mu neverim a mohlo by to byt horsi. Takze kvuli tomuto se rozchazet nebudu kdyz vse jinak funguje.Zakl.
:mrgreen: to si snad děláš pr… srandu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
22001
19.4.18 10:13
@karkarka píše:
@BohunkaP a víš že mě prijde ze si odpovedela sama zakladatelka :)

Souhlasím :lol:

Tak… když ji to baví :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
19.4.18 10:16
@Anonymní píše:

Však si to užij, no… a co nejrychleji si pořiď to miminko :roll:

Chlapovi nevěříš, protože víš, že Ti lže… a řešíš pitomosti ve smyslu, jestli někde dávají zprávu nebo ne. :zed:

Ona ta příroda někdy skutečně ví, co dělá, když některým bytostem nechce dovolit rozmnožování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.18 10:18
@Doe_Jane píše: :mrgreen: to si snad děláš pr… srandu :mrgreen:

Ne ja nikdy. Nejsem takova co bude furt hledat pana dokonaleho, protoze takovy neexistuje.Kdyz mi nebude lhat tak bude treba agresivni, nebo chudy, nebo mamanek, to si clovek fakt nevybere.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.18 10:20
@BohunkaP píše:
Však si to užij, no… a co nejrychleji si pořiď to miminko :roll:

Chlapovi nevěříš, protože víš, že Ti lže… a řešíš pitomosti ve smyslu, jestli někde dávají zprávu nebo ne. :zed:

Ona ta příroda někdy skutečně ví, co dělá, když některým bytostem nechce dovolit rozmnožování.

Lze jen obcas a nechapu ze by lhal tak okate kdyz vi ze si to muzu zjistit pri pristi navsteve.

• Citovat
  • Upravit
31278
19.4.18 10:21
@Anonymní píše:
Doe_Jane: pani se pta, jestli je normalni nedostat zpravu, nikde nezminuje, ze priteli neveri.. zbytecny koment..

no paní se ptá, jestli jí přítel nelže, a to doslova (název diskuse).
Takže i názor @Doe_Jane má své opodstatnění.

Zakladatelko, proč si myslíš, že ti lže? Jakože tam vůbec nešel a teď mlží? Nebo si ho do testů natlačila a jemu se tam nechtělo, tak to zapykal?
Pokud jo, tak byste si fakt měli ujasnit, jestli oba chcete od života to samé, a jestli chcete jít společnou cestou.
Možná zprávu dostal, možná nedostal, možná ji poslali obvoďákovi, možná ji ztratil, možná ji před tebou tají :mrgreen: to těžko říct. Každopádně ať tak či tak, pokud tu zprávu chce, tak ať tam zavolá a požádá je o ní /eventuálně opakovaně, že ji ztratil/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
19.4.18 10:23
@Anonymní píše:

naprosto upřímně a né rejpavě…
Opravdu si chceš dělat dítě s někým, komu nevěříš a o kom víš, že tě lakuje??? Tohle je přece základ, důvěra! Neblázni…

Můj chlap je občas celkem výkvět, chyb asi tak milion pět, občas bych ho zabila. Ale můžu mu věřit. Za mě ve vztahu nejdůležitější.

Příspěvek upraven 19.04.18 v 10:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
19.4.18 10:25
@Anonymní píše:
Ne ja nikdy. Nejsem takova co bude furt hledat pana dokonaleho, protoze takovy neexistuje.Kdyz mi nebude lhat tak bude treba agresivni, nebo chudy, nebo mamanek, to si clovek fakt nevybere.

8o 8o proboha, to snad není možné… pak se můžeme divit tomu že jsou ženské které žijou s chlapem jako včera ve výměně manželek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.18 14:38
@Mar__tanka1983 píše:
naprosto upřímně a né rejpavě…
Opravdu si chceš dělat dítě s někým, komu nevěříš a o kom víš, že tě lakuje??? Tohle je přece základ, důvěra! Neblázni…

Můj chlap je občas celkem výkvět, chyb asi tak milion pět, občas bych ho zabila. Ale můžu mu věřit. Za mě ve vztahu nejdůležitější.

Příspěvek upraven 19.04.18 v 10:25

Ano chci, neni to tak zle zalze parkrat do roka a pak se vzdy prizna nakonec. A duveru nemas 100 % v nikom takze asi tak.

• Citovat
  • Upravit
3739
20.4.18 08:27
@Anonymní píše:
Ano chci, neni to tak zle zalze parkrat do roka a pak se vzdy prizna nakonec. A duveru nemas 100 % v nikom takze asi tak.

Já teda ve svým chlapovi důvěru mám. Absolutní. Takové ty utajovačky, nepravdy a polopravdy jsou pro nedospělé jedince. Normální lidi, kteří se mají rádi a něco spolu budují se dohodnou na všem i když jsou k sobě absolutně upřímní. Máš to zvláštně nastavené. A nevěřím tomu, že to nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí