Má ATB a vůbec nepije

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37124
6.3.19 12:29

A nic jinyho nevypije? Když je syn nemocný tak mu dám cokoliv, co do něj dostanu, takže klidně sladkou stavu, džus, když mu bylo zle od žaludku tak sem dala i skleničku coly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76135
6.3.19 12:30

vypil UM, tak to je dobré a stačí to, za dva dny se mu uleví a určitě bude pít víc. pokud by nechtěl ani to UM a nic, tak bych plastovou stříkačkou stříkala třeba vlažný čaj do pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
6.3.19 12:30

@S.maya A jak čůrá? Jestli dost, moč není tmavá, tak ano. Jinak bych se snažila avy pil co nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.19 12:36
@stinga píše:
vypil UM, tak to je dobré a stačí to, za dva dny se mu uleví a určitě bude pít víc. pokud by nechtěl ani to UM a nic, tak bych plastovou stříkačkou stříkala třeba vlažný čaj do pusy

Taky si říkám, že aspoň něco. My mu dáváme stříkačkou sirup ATB a to je boj. Někdy mám strach, že to vdechne jak křičí. Udělala jsem vývar, tak uvidím. :)

Zítra pro jistotu zavolám doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.19 12:38
@Havlova píše:
@S.maya A jak čůrá? Jestli dost, moč není tmavá, tak ano. Jinak bych se snažila avy pil co nejvíce.

Taky se snažím. Včera na tom s čajem byl lépe..vypil asi 200 ml. Naštěstí nemá horečky, že by se potil. Plinky počůrané má, ale málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.19 12:40
@Kriss Tina píše:
A nic jinyho nevypije? Když je syn nemocný tak mu dám cokoliv, co do něj dostanu, takže klidně sladkou stavu, džus, když mu bylo zle od žaludku tak sem dala i skleničku coly.

Sladké nemá vůbec rád. Nechutná mu džus ani šťávy z ovoce. Nejraději pije čistý čaj. Běžně vypije denně cca 500 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
6.3.19 12:40

@S.maya Tak to už je přes litr. Uvidíte, jak bude vypadat zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
6.3.19 12:44

850 ml UM je super - dehydratovaný nebude.

Já jsem kdysi taky měla pocit, že děti toho musí vypít hodně, ale mé děti mě přesvědčují, že opak je pravda. Kdysi jsem to taky řešila, aby nebyly dehydratované a cpala jim pití horem dolem.

Oběma (5 a 7 let) stačí k životu denně, když nejsou vedra cca 500 ml tekutin - počítáno i v jídle. A to je nutím pít. Kdybych je nenutila, tak si myslím, že vystačí s málem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.19 12:44

Nikdy nebyl nemocný..ani rýmu neměl. A jako zákon schválnosti onemocněl den před očkováním MMR. Ještě, že tak. Si nedovedu představit, co by se dělo, kdyby dostal vakcínu a příznaky nemoci by se dostavily den poté. 8o 8o

Jsem ho schválně držela 10 dní mimo uzavřené prostory s lidmi, aby nic nechytl..a on to chytí od tchána..kterej každýmu tvrdil, že je to nachlazení..pak včera z něj vylezlo, že měl teploty a bolesti v krku…to je na zabití. Blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.19 12:47
@Havlova píše:
@S.maya Tak to už je přes litr. Uvidíte, jak bude vypadat zítra.

To už by ty atb měly zabrat. Uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.19 12:49
@fia80 píše:
850 ml UM je super - dehydratovaný nebude.

Já jsem kdysi taky měla pocit, že děti toho musí vypít hodně, ale mé děti mě přesvědčují, že opak je pravda. Kdysi jsem to taky řešila, aby nebyly dehydratované a cpala jim pití horem dolem.

Oběma (5 a 7 let) stačí k životu denně, když nejsou vedra cca 500 ml tekutin - počítáno i v jídle. A to je nutím pít. Kdybych je nenutila, tak si myslím, že vystačí s málem.

Já to taky řeším..i jídlo. Vůbec o jídlo nemá zájem..takže musím vymýšlet různé fígle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
6.3.19 13:00

Pokud je dítě nemocné a nechce proto nic jíst, tak je lepší ho netrápit tím, že mu to jídlo člověk nutí.

Jeho tělo vyhodnotilo, že potřebuje všechny síly napnout k boji s nemocí a proto omezilo pocit hladu, aby se nemuselo starat o trávení.

Mám zkušenosti, že když nemoc odezní, tak se mi děti dojí a doženou to co v průběhu nemoci zameškaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76135
6.3.19 13:02

@S.maya dcera byla nedávno nemocná a právě dva dny nepila skoro vůbec ani UM, měla vřídky a afty v puse, nejedla téměř týden, ale jak se jí ulevilo, velice rychle to dohnala s jídlem i pitím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.19 13:18
@fia80 píše:
Pokud je dítě nemocné a nechce proto nic jíst, tak je lepší ho netrápit tím, že mu to jídlo člověk nutí.

Jeho tělo vyhodnotilo, že potřebuje všechny síly napnout k boji s nemocí a proto omezilo pocit hladu, aby se nemuselo starat o trávení.

Mám zkušenosti, že když nemoc odezní, tak se mi děti dojí a doženou to co v průběhu nemoci zameškaly.

Já to jídlo myslela mimo nemoc :) ..teď mu nic nenutím, když nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.19 13:19
@stinga píše:
@S.maya dcera byla nedávno nemocná a právě dva dny nepila skoro vůbec ani UM, měla vřídky a afty v puse, nejedla téměř týden, ale jak se jí ulevilo, velice rychle to dohnala s jídlem i pitím

Snad to pak dozene taky. Má jen 10 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+