Má cenu se testit?

stepankad
25.8.12 11:59

má cenu se testit?

Ahoj holky, myslite ze ma cenu se testovat ve 22 DC? menstruaci bych mela mit az kolem 7.9.(mam delsi cyklus), ale je mi divne…za posledni tyden jsem zhubla skoro 4 kila, nemam vubec na nic chut, mam pocit ze se mi nejak zvetsily a zpevnily prsa behem posledniho tydne a ted 2 dny dopoledne nejsem schopna ani se najis ani jit cokoli delat, protoze je mi spatne od zaludku a mota se mi hlava. jenze na testech je napsano ze se muzou delat 3 dny pred ocekavanou menstruaci, tak to zas nechci delat zbytecne, a pak byt smutna ze zas nic, kdyz by bylo treba na test brzo…tak nevim?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3108
25.8.12 12:03

@stepankad zkus udělat test a když bude negativní tak pak až třeba za týden, test mlže být negativní ale ty už těhotná budeš uvidíš :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
25.8.12 12:04

@stepankad ahojky a jakej máš test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.12 12:04

To by se ti ta ovulace musela hodně moc předběhnout, abys teď už byla těhotná. :think: Já měla cykly po prvním porodu taky 35dnů, druhorozený byl počat tuším 18DC, ovu se mi trošku předběhla, první pozitivní test byl asi tak 28DC a to byl fakt dušíček prťavý, z ranní moči, test citlivosti 10 (mamatest). Ještě bych tak týden vydržela, samozřejmě testnout můžeš, ale s velkou pravděpodobností na něm nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
25.8.12 12:05
@Mucha píše:
@stepankad zkus udělat test a když bude negativní tak pak až třeba za týden, test mlže být negativní ale ty už těhotná budeš uvidíš :) :kytka:

no byla bych stasna kdyby se konecne podarilo, jen doufam ze mi takhle nebude moc dlouho:)dnes dopo jsem mela v planu toho tolik udelat jeste jsem nebyla schopna ani vstat:)

• Citovat
  • Upravit
stepankad
25.8.12 12:06
@marguaret píše:
@stepankad ahojky a jakej máš test?

Ahoj, ja jeste zadnej, nemam doma zadny, protoze na zacatku jsem byla tak posedla snahou otehotnet ze jsem byla schopna se testovat kazdy den…tak jsem to ted prestala resit:)

• Citovat
  • Upravit
stepankad
25.8.12 12:07
@Gladys píše:
To by se ti ta ovulace musela hodně moc předběhnout, abys teď už byla těhotná. :think: Já měla cykly po prvním porodu taky 35dnů, druhorozený byl počat tuším 18DC, ovu se mi trošku předběhla, první pozitivní test byl asi tak 28DC a to byl fakt dušíček prťavý, z ranní moči, test citlivosti 10 (mamatest). Ještě bych tak týden vydržela, samozřejmě testnout můžeš, ale s velkou pravděpodobností na něm nic nebude

to jsem potrebovala slyset, taky si myslim ze je to blbost, ani jsem to sem nechtela psat, ale kdyz jsem si to vsechno shrnula, jak se citim, tak si rikam: poptas se:)

• Citovat
  • Upravit
4328
25.8.12 12:10

@stepankad Tak vydrž do pondělka kup si mamatest a zkus to :-) Já bych nevydržela taky jsem se testovala jak blbec, přeju hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.12 12:11
@stepankad píše:
to jsem potrebovala slyset, taky si myslim ze je to blbost, ani jsem to sem nechtela psat, ale kdyz jsem si to vsechno shrnula, jak se citim, tak si rikam: poptas se:)

jinak teď po druhém porodu jsem měla cykly nepravidelné, ale teda ovulace byla výživná - bolebřich, nadmutá jak koza, do toho návaly na blití, točení hlavy a to byla tedy prosím ovulace, kdybych to byla nevěděla, tak bych si klidně mohla myslet, že jsem v tom :lol: Takže je úplně klidně možné, že příznaky jsou příznaky ovulace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
25.8.12 12:11
@marguaret píše:
@stepankad Tak vydrž do pondělka kup si mamatest a zkus to :-) Já bych nevydržela taky jsem se testovala jak blbec, přeju hodně štěstí :-)

dekuji:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí