Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lilinka54 píše:
@hanka.br. My si tykame??? Pokud nemáte zájem se podelit o radu tak neoxidujte hezky večer![]()
Ano, tady si tykáme všichni. A když už jsi začala být takový miláček, napíšu ti to taky upřímně. Ona bude holčička možná jenom po tobě. Tvoje vyjadřování jednoznačně svědčí o tom, že máš svoje limity, takže svoji roli může hrát dědičnost.
@vokishka píše:
tady si tyká každý, oxidovat může každý, kde chce. Zajímavé, chyba na chybě v příspěvcích, prý cizinka, ale podle tohodle příspěvku to tak nevypadá
Cizinka možná ve škole. Moc často ji tam neviděli. ![]()
@jahuhudka @MartinaIrena Určitě souhlasim jenomze s partnerem jsme opravdu zadali vselijake vysetreni a všechny hovory byli takove že nás bez doporuceni s dcerkou vysetrit nemuzou
@Lilinka54 píše:
@jahuhudka @MartinaIrena Určitě souhlasim jenomze s partnerem jsme opravdu zadali vselijake vysetreni a všechny hovory byli takove že nás bez doporuceni s dcerkou vysetrit nemuzou
Já navrhovala výchovu, ne vysetreni
Mně se teda spíš zdá jen hodně rozmazlená s povolenými hranicemi ![]()
Jo a ten projev je opravdu hrozný, nedá se to číst pořádně.
@hanka.br. @hanka.br. Aha takže tady musí byt člověk takhle primitivni zakerny a bez ohledny a hlavně chytroucky aby se dozvedel jakoukoliv radu???
![]()
@Lilinka54 píše:
@hanka.br. @hanka.br. Aha takže tady musí byt člověk takhle primitivni zakerny a bez ohledny a hlavně chytroucky aby se dozvedel jakoukoliv radu???![]()
![]()
Nemusíš být na sebe tak přísná. Že jsi zákeřná nebo primitivní tady přece nikdo netvrdí.
@hanka.br. Jeee že ja se vůbec někam ozvala myslela jsem si že tady bude spousta zkusenych a hodnych maminek který mi určitě poradi ale jak vidím tak je to sama nudna zakerna baba ktera nemá co na práci a jen zbytecne oxiduje a otravuje druhe lidi
![]()
@Lilinka54 píše:
@hanka.br. Jeee že ja se vůbec někam ozvala myslela jsem si že tady bude spousta zkusenych a hodnych maminek který mi určitě poradi ale jak vidím tak je to sama nudna zakerna baba ktera nemá co na práci a jen zbytecne oxiduje a otravuje druhe lidi![]()
A co chceš za zázračné rady? Nikdo tě tady nezná, ani tvou dceru. Geny nevyčůráš, to se můžeš zlobit, jak chceš. Poraď se s pediatrem, dá ti případně doporučení na odborné vyšetření.
@hanka.br. ja vás tady poprosila o radu me dcerky zatim co vy tady resite to jak jsem se spisovne vyjadrila moc vám děkuji za vasi prizen opravdu jste moc mili
je vidět jak zvas vyjadruje to dobro
![]()
@hanka.br. Pokud vim tak od toho ta stranka tady snad je ne?? Aby se člověk mohl poradit s druhyma ja jsem snad jedina ktera tady kdy zadala jakoukoliv radu???
Příspěvek upraven 28.04.22 v 21:30
@Lilinka54 píše:
@hanka.br. ja vás tady poprosila o radu me dcerky zatim co vy tady resite to jak jsem se spisovne vyjadrila moc vám děkuji za vasi prizen opravdu jste moc mili![]()
je vidět jak zvas vyjadruje to dobro
![]()
Tak ještě jednou: zajdi k pediatrovi, konzultuj s ním vaše problémy, buď ti dá doporučení k odbornému vyšetření nebo tě alespoň uklidní, že je dcera v pořádku.
@Lilinka54 píše:
Dobrý večer už delší dobu sleduji tuhle stranku emimino.cz a rozhodla jsem se že jsem napíšu taky svůj problém který trapi celou moji rodinu a predevsim mou 4 letou dceru už asi od jejich 2 let jsme si všimli že sní není něco v pořádku byla pořád taková samostatna a prostě jina než druhe děti ze zacatku to vypadalo na autismus který jsme si mysleli že asi má tak jsme to začali hned resit ze skolkou a doktorama jenom že ani školka ani doktori nám v nicem nepomohli protože školka si trva porad na svem že moji holcice nic neni a že ze vseho vyroste a doktori bez jaké koliv zprávy naši holcicku prijmout nechcouje toho na nás už opravdu moc a proto vás timhle zadam o jakoukoliv radu
naše 4leta holcicka je teď taková že nás vůbec neposloucha chvilemi se smeje a za minutu treba place je vibusna a nemá ocni kontakt jen když chce ona sama je na nás zavisla ja jako její mama se nemůžu nikam hnout má 4 roky a vnoci me k sobě porad potrebuje kazdou noc kni musim stavat jako by byla malinke miminko kdyz kni hned neprijdu tak je schopna zbudit i celi dum ve 3 rano kdyz jdeme ven a neni to podle ni tak je to dalsi hrůza už opravdu nevím co mám dělat s partnerem si kolikrát říkáme kde jsme udělali chybu? Máme I syna 8 leteho a verte nebo ne už I na něho toho je moc jaka naše 4 leta holcicka je a proto vás zadam o radu předem děkuji.
Mě tvoje dcera přijde normální, já mám takového syna, má teda přes 2,5 roku, ale doma na mě neskutečně visí, bez něj si nezajdu ani na záchod, venku mě drží celou dobu za ruku a nejde si hrát, ve školce si s ostatními dětmi nehraje, nezapojuje se do hromadných aktivit, v noci řve a musím být u něj, přes den dost času probrečí protože ho rozbrečí úplně cokoli, třeba u blbych špaget mi jednou zvládnul chytnout 5 hysteraku (řev a brek)..jo a to jsme naštěstí snad už skončili s obdobím, kdy se dokázal vztekat tak, že se až poblil..a nemyslím si že by byl nějak nemocný, prostě je svůj no 😂