Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer už delší dobu sleduji tuhle stranku emimino.cz a rozhodla jsem se že jsem napíšu taky svůj problém který trapi celou moji rodinu a predevsim mou 4 letou dceru už asi od jejich 2 let jsme si všimli že sní není něco v pořádku byla pořád taková samostatna a prostě jina než druhe děti ze zacatku to vypadalo na autismus který jsme si mysleli že asi má tak jsme to začali hned resit ze skolkou a doktorama jenom že ani školka ani doktori nám v nicem nepomohli protože školka si trva porad na svem že moji holcice nic neni a že ze vseho vyroste a doktori bez jaké koliv zprávy naši holcicku prijmout nechcou
je toho na nás už opravdu moc a proto vás timhle zadam o jakoukoliv radu
naše 4leta holcicka je teď taková že nás vůbec neposloucha chvilemi se smeje a za minutu treba place je vibusna a nemá ocni kontakt jen když chce ona sama je na nás zavisla ja jako její mama se nemůžu nikam hnout má 4 roky a vnoci me k sobě porad potrebuje kazdou noc kni musim stavat jako by byla malinke miminko kdyz kni hned neprijdu tak je schopna zbudit i celi dum ve 3 rano kdyz jdeme ven a neni to podle ni tak je to dalsi hrůza už opravdu nevím co mám dělat s partnerem si kolikrát říkáme kde jsme udělali chybu? Máme I syna 8 leteho a verte nebo ne už I na něho toho je moc jaka naše 4 leta holcicka je a proto vás zadam o radu předem děkuji.
Nevim, mám syna 4 roky a ještě spí se mnou a s manželem v posteli
kdyby nespal, taky by jsme k němu x-krát za noc vstávali. Je na mně závislý, nástup do školky byl horor, když jdu o víkendu na pár hod na brigádu tak manželovi brečí kde jsem a že mě chce. Dcery to taky dělaly jedna jak druhá. Podle mého je to normální, někdo z toho vyroste dřív, někdo dýl. Třeba moje ségra se do 12 let od mamky nehnula, aby někde spala neexistovalo. A teď má sjetou Evropu, vidíme ji párkrát do roka a nikdo by to do jí tehdá neřekl, že se jen tak vydá např. za prací do Španělska. To ostatní nevím, ale pokud všichni říkají, že je ok, tak to tak bude ne? Mají zkušenosti s kupou dětí a odchylek si všimnou. Syn je taky úplně jiný mež byly dcery, stále se učím s ním pracovat jinak, každé dítě je jiné.
@Lilinka54 píše:
Dobrý večer už delší dobu sleduji tuhle stranku emimino.cz a rozhodla jsem se že jsem napíšu taky svůj problém který trapi celou moji rodinu a predevsim mou 4 letou dceru už asi od jejich 2 let jsme si všimli že sní není něco v pořádku byla pořád taková samostatna a prostě jina než druhe děti ze zacatku to vypadalo na autismus který jsme si mysleli že asi má tak jsme to začali hned resit ze skolkou a doktorama jenom že ani školka ani doktori nám v nicem nepomohli protože školka si trva porad na svem že moji holcice nic neni a že ze vseho vyroste a doktori bez jaké koliv zprávy naši holcicku prijmout nechcouje toho na nás už opravdu moc a proto vás timhle zadam o jakoukoliv radu
naše 4leta holcicka je teď taková že nás vůbec neposloucha chvilemi se smeje a za minutu treba place je vibusna a nemá ocni kontakt jen když chce ona sama je na nás zavisla ja jako její mama se nemůžu nikam hnout má 4 roky a vnoci me k sobě porad potrebuje kazdou noc kni musim stavat jako by byla malinke miminko kdyz kni hned neprijdu tak je schopna zbudit i celi dum ve 3 rano kdyz jdeme ven a neni to podle ni tak je to dalsi hrůza už opravdu nevím co mám dělat s partnerem si kolikrát říkáme kde jsme udělali chybu? Máme I syna 8 leteho a verte nebo ne už I na něho toho je moc jaka naše 4 leta holcicka je a proto vás zadam o radu předem děkuji.
tak většinou je to spíš opačně, že školka, škola říká, že je problém. A nevím, proč by dceru nevzal třeba nějaký psycholog, psychiatr, který může udělat nějaký závěr.
@Lilinka54 píše:
Dobrý večer už delší dobu sleduji tuhle stranku emimino.cz a rozhodla jsem se že jsem napíšu taky svůj problém který trapi celou moji rodinu a predevsim mou 4 letou dceru už asi od jejich 2 let jsme si všimli že sní není něco v pořádku byla pořád taková samostatna a prostě jina než druhe děti ze zacatku to vypadalo na autismus který jsme si mysleli že asi má tak jsme to začali hned resit ze skolkou a doktorama jenom že ani školka ani doktori nám v nicem nepomohli protože školka si trva porad na svem že moji holcice nic neni a že ze vseho vyroste a doktori bez jaké koliv zprávy naši holcicku prijmout nechcouje toho na nás už opravdu moc a proto vás timhle zadam o jakoukoliv radu
Ne, holčička fakt není autistka jenom proto, že vás zlobí a je náročná a svá. Ty jsi cizinka?
@luloinka Předem vsim děkuji za vasi reakci tak tím jste mě trochu uklidnila že ta zavislost nebude až tak hrozna protože prece jenom je to dítě které chce citet jen ty který má při sobě 24 hod denne ja mam to same ja kolikrát musela přijít zpráce drive jen aby tatinkovi prestala plakat ale opravdu mi dělá starosti to jaka je přijde mi jako by měla psychycke problémy I jako by trpela uzkostmi protože aby ze sekundy na sekundu zmenila sve emoce mi u tak maleho dítete normální neprijde a toje to co mi tak strasne nedá pokoj u me holcicky
![]()
@Lucie_Sx Ono v zahraničí je to těžké se ze svim dítětem dostat k psychologovi už jsme to skouseli hodnekrat I mimo město a nic
Nevěřím, že tě lékaři odmítli. Šla bych jinam. Nenech se odbýt. A mateřská skola není ten, kdo určuje diagnózu
@Lilinka54 takže ve školce se chová normálně a doma udělá vytrval ve tři ráno ( když jdete ven je doufám jiná situace). Tak ji ten vytrval proste ignoruj. Nejspíš neumíte vychovavat
@Lilinka54 píše:
@hanka.br. jak to máte namysli cizinka?
Myslím tím tvůj písemný projev.
@jahuhudka proc hned soudite?? Ja tady jasne na psala že může být I to ze jsme někde udělali chybu a proto jsem vás pozadala o radu zda s moji dcerkou něco je a nebo je to špatná vychova a ve školce neni jen tak v klidu jak si myslite jsou dny kdy si I pani ucitelky od dychnou a jsou radi že si dcerku beru domu
@hanka.br. My si tykame??? Pokud nemáte zájem se podelit o radu tak neoxidujte hezky večer
![]()
@Lilinka54 píše:
@hanka.br. My si tykame??? Pokud nemáte zájem se podelit o radu tak neoxidujte hezky večer![]()
tady si tyká každý, oxidovat může každý, kde chce. Zajímavé, chyba na chybě v příspěvcích, prý cizinka, ale podle tohodle příspěvku to tak nevypadá