Dcera má víc ráda tátu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.6.11 09:40

ma ho vice rada?

ahojky chci se asi vypovidet ale za vsechny reakce budu rada mam dceru 3.5roku a pride mi ze ma raci manzela nes mne kdys je on doma je jen snim ke mne ani nechce jit vse dela jen snim vsechno z tatou kdys je on doma vubec mne nepotrebuje ! nezarlim jen mi to je dost lito ! nekdy mi to pride ze proste ja pro ni vubec nejsem vsude chce chodit z tatou do obchodu do banky dokonce i do prace!! a ja ji nechybim kdys dou sami nekam .. :nevim: :think: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8651
20.6.11 09:44

To je úplně normální, když s ním tráví míň času než s tebou (teda předpokládám, že jsi s ní doma a manžel chodí do práce). U nás je taky tatínek číslo jedna, kakao chce jen od tatínka, když spadne, tak pofoukat od tatínka, mě odhání… Když tatínek není doma, tak jsem jí dost dobrá i já :lol: Neberu to nijak negativně, aspoň mám od ní chvíli pokoj a mají s tatínkem výborný vztah.

Jo a do práce s ním chce taky, někdy dělá ráno děsné scény, břečí a řve za ním „Miláčku, neutíkej nám!“ :lol:

Příspěvek upraven 20.06.11 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.11 09:46
ivuska.h píše:
To je úplně normální, když s ním tráví míň času než s tebou (teda předpokládám, že jsi s ní doma a manžel chodí do práce). U nás je taky tatínek číslo jedna, kakao chce jen od tatínka, když spadne, tak pofoukat od tatínka, mě odhání… Když tatínek není doma, tak jsem jí dost dobrá i já :lol: Neberu to nijak negativně, aspoň mám od ní chvíli pokoj a mají s tatínkem výborný vztah.

jo¨?? no u nas je to uplne to same ano chodi do prace :think:

• Citovat
  • Upravit
1757
20.6.11 09:52

neboj, u nás je to taky tak, jelikož tatínek chodí domu až k večeru, někdy je dokonce pracovně pryč i několik dnů. Jak přijde domu, obě děti se na něj vrhnou a nehnou se od něj, táta vyčistí zuby, táta vykoupe, táta přečte pohádku, táta nakrmí atd atd., podle mě je to normální, se mnou jsou pořád :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.6.11 10:20

Úplně normální!
dělají to snad všechny děti,co znám,moje neteř pravidelně visela na vratech za pletivo a řvala-Taaatííínkůůů můůůj tááátíííínkůůů,neodjížděj :cry: :cry: :cry:
a tatínek se poslušně vracel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
20.6.11 10:28

Ty jsi s ní ještě doma? Že by to bylo asi tím. Můj syn (5 let) chodí do školky a to nás pak potřebuje tak oba stejně, ale teď je sem mnou už od února doma (já jsem na rizikovce a jeho školka je v rekonsatrukci) a najednou visí na tatínkovi. Teď spolu jeli i sami na 14 dní na dovolenou - jsou tam už víc než týden a jemu se stýská jen po psovi :lol: , ale mě to nevadí, ani mi to není líto. Chápu, že mě má už plný zuby, když jsme spolu pořád. Já jsem naopak strašně ráda, že tak miluje svýho tatínka. A holčičky k tatínkům tíhnou ještě víc. Jo a když mu byli asi ty 3, tak mi kolikrát i brečel, když šel manžel na noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
20.6.11 11:29

Nevěš hlavu. Nemá - má vás oba stejně ráda. Jen tatínek je vzácnější. Navíc jistě tolik nekomanduje, nepřikazuje, nezakazuje, případně netrestá. :lol: Můj starší syn je na tom podobně, jak píšeš ty. Neustále bych chtěl jet za taťkou do práce apod. Když mu dovezl autíčko z benzinky, tak o tom kecal snad dva měsíce. :roll:
Maminka je zkrátka jistota - jsi s ní stále 24 h denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce.
Trošku OT: když jsem čekala druhé dítko, musela jsem ještě před porodem do nemocnice. Když mě pustili na víkend domů, hádej, kdo byl in? :wink: Maminka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.6.11 11:33
ivuska.h píše:
To je úplně normální, když s ním tráví míň času než s tebou (teda předpokládám, že jsi s ní doma a manžel chodí do práce). U nás je taky tatínek číslo jedna, kakao chce jen od tatínka, když spadne, tak pofoukat od tatínka, mě odhání… Když tatínek není doma, tak jsem jí dost dobrá i já :lol: Neberu to nijak negativně, aspoň mám od ní chvíli pokoj a mají s tatínkem výborný vztah.

Jo a do práce s ním chce taky, někdy dělá ráno děsné scény, břečí a řve za ním „Miláčku, neutíkej nám!“ :lol:

Příspěvek upraven 20.06.11 v 09:47
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zlateeeee
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
20.6.11 11:35

Normální.....
tatínek nás je od rána do večera v práci…přijede akorát na koupání v půl 7 a od té doby matyáše maminka nezajímá
Ted má volno…dopoledne tatínek tatínek a ted musel odjet a Mates řval jako tur…já chci za tatínkem já chci za tatínkem…maminka de pryč.
Takže neee nemá ho raději,jen je pro dítko prostě vzácnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.6.11 14:45

Ahoj, u nás je to taky tak. Ale já to dceři moc přeju, protože vím, jaké to je, tátu nemít. Takže ji naopak spíš ještě trošku „závidím“. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
20.6.11 14:48

Moje taky, už od narození, jen s věkem to víc vidí i okolí. Má 26m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí