Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je úplně normální, když s ním tráví míň času než s tebou (teda předpokládám, že jsi s ní doma a manžel chodí do práce). U nás je taky tatínek číslo jedna, kakao chce jen od tatínka, když spadne, tak pofoukat od tatínka, mě odhání… Když tatínek není doma, tak jsem jí dost dobrá i já
Neberu to nijak negativně, aspoň mám od ní chvíli pokoj a mají s tatínkem výborný vztah.
Jo a do práce s ním chce taky, někdy dělá ráno děsné scény, břečí a řve za ním „Miláčku, neutíkej nám!“ ![]()
Příspěvek upraven 20.06.11 v 09:47
ivuska.h píše:
To je úplně normální, když s ním tráví míň času než s tebou (teda předpokládám, že jsi s ní doma a manžel chodí do práce). U nás je taky tatínek číslo jedna, kakao chce jen od tatínka, když spadne, tak pofoukat od tatínka, mě odhání… Když tatínek není doma, tak jsem jí dost dobrá i jáNeberu to nijak negativně, aspoň mám od ní chvíli pokoj a mají s tatínkem výborný vztah.
jo¨?? no u nas je to uplne to same ano chodi do prace ![]()
neboj, u nás je to taky tak, jelikož tatínek chodí domu až k večeru, někdy je dokonce pracovně pryč i několik dnů. Jak přijde domu, obě děti se na něj vrhnou a nehnou se od něj, táta vyčistí zuby, táta vykoupe, táta přečte pohádku, táta nakrmí atd atd., podle mě je to normální, se mnou jsou pořád ![]()
Úplně normální!
dělají to snad všechny děti,co znám,moje neteř pravidelně visela na vratech za pletivo a řvala-Taaatííínkůůů můůůj tááátíííínkůůů,neodjížděj
![]()
a tatínek se poslušně vracel ![]()
Ty jsi s ní ještě doma? Že by to bylo asi tím. Můj syn (5 let) chodí do školky a to nás pak potřebuje tak oba stejně, ale teď je sem mnou už od února doma (já jsem na rizikovce a jeho školka je v rekonsatrukci) a najednou visí na tatínkovi. Teď spolu jeli i sami na 14 dní na dovolenou - jsou tam už víc než týden a jemu se stýská jen po psovi
, ale mě to nevadí, ani mi to není líto. Chápu, že mě má už plný zuby, když jsme spolu pořád. Já jsem naopak strašně ráda, že tak miluje svýho tatínka. A holčičky k tatínkům tíhnou ještě víc. Jo a když mu byli asi ty 3, tak mi kolikrát i brečel, když šel manžel na noční.
Nevěš hlavu. Nemá - má vás oba stejně ráda. Jen tatínek je vzácnější. Navíc jistě tolik nekomanduje, nepřikazuje, nezakazuje, případně netrestá.
Můj starší syn je na tom podobně, jak píšeš ty. Neustále bych chtěl jet za taťkou do práce apod. Když mu dovezl autíčko z benzinky, tak o tom kecal snad dva měsíce. ![]()
Maminka je zkrátka jistota - jsi s ní stále 24 h denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce.
Trošku OT: když jsem čekala druhé dítko, musela jsem ještě před porodem do nemocnice. Když mě pustili na víkend domů, hádej, kdo byl in?
Maminka. ![]()
ivuska.h píše:
To je úplně normální, když s ním tráví míň času než s tebou (teda předpokládám, že jsi s ní doma a manžel chodí do práce). U nás je taky tatínek číslo jedna, kakao chce jen od tatínka, když spadne, tak pofoukat od tatínka, mě odhání… Když tatínek není doma, tak jsem jí dost dobrá i jáNeberu to nijak negativně, aspoň mám od ní chvíli pokoj a mají s tatínkem výborný vztah.
Jo a do práce s ním chce taky, někdy dělá ráno děsné scény, břečí a řve za ním „Miláčku, neutíkej nám!“
Příspěvek upraven 20.06.11 v 09:47
Normální.....
tatínek nás je od rána do večera v práci…přijede akorát na koupání v půl 7 a od té doby matyáše maminka nezajímá
Ted má volno…dopoledne tatínek tatínek a ted musel odjet a Mates řval jako tur…já chci za tatínkem já chci za tatínkem…maminka de pryč.
Takže neee nemá ho raději,jen je pro dítko prostě vzácnější…
Ahoj, u nás je to taky tak. Ale já to dceři moc přeju, protože vím, jaké to je, tátu nemít. Takže ji naopak spíš ještě trošku „závidím“. ![]()
Moje taky, už od narození, jen s věkem to víc vidí i okolí. Má 26m.
ahojky chci se asi vypovidet ale za vsechny reakce budu rada mam dceru 3.5roku a pride mi ze ma raci manzela nes mne kdys je on doma je jen snim ke mne ani nechce jit vse dela jen snim vsechno z tatou kdys je on doma vubec mne nepotrebuje ! nezarlim jen mi to je dost lito ! nekdy mi to pride ze proste ja pro ni vubec nejsem vsude chce chodit z tatou do obchodu do banky dokonce i do prace!! a ja ji nechybim kdys dou sami nekam ..