Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, ráda bych věděla jestli to přijde „mírně řečeno“ divné jen mě. Nezdá se Vám ten humbuk kolem Gotta už přehnaný? Kam se podívám tam se řeší Gott. Je to smutné, ale toto?…
Velký cirkus předvádí hlavně Nova, už jsem to dneska vzteky vypnula.
Ja se tomu smeju na idnes.cz(bohuzel i tento odpad ctu) a na Novu nemam odvahu koukat, nicmene zni to spis jako kondolence…
@hanča74 Nova ví, že na to lidi čekají, tak jim to do zpráv dá.
Hrozné to je. Mně teď umírá děda na rakovinu, je mu 80 a doktoři na něj z vysoka, od léta ví, že ji má a doteď žádná léčba. Pořád mu říkají, že nemají jistotu, jestli je to zhoubný nebo ne, tak nemůžou zahájít chemo. Neumí to odebrat, je v blbém místě. Právě před chvílí ho odvezli do nemocnice. Tak mi to hrozně štve. Gottákovi nic špatnýho nepřeju, at se uzdraví, ale i takovou péči, jak dostává on by si zasloužil můj děda.
![]()
@hanča74 píše:
Dobrý večer, ráda bych věděla jestli to přijde „mírně řečeno“ divné jen mě. Nezdá se Vám ten humbuk kolem Gotta už přehnaný? Kam se podívám tam se řeší Gott. Je to smutné, ale toto?…Velký cirkus předvádí hlavně Nova, už jsem to dneska vzteky vypnula.
Léta už na zprávy na nově nekoukám, protože řešit v hlavním vysílacím čase ty chujoviny, co oni tam řeší a strkat tam kuchaře amatéra, na to nemám. Gott se řeší, no nepřekvapuje mě to, já k němu mám neutrální postoj, nezajímá mě, ale přeci jen je to prostě takový náš národní klenot nebo jak to říct. Mě ovšem leze krkem i aféra Kramný, předtím to bylo kde co jinýho.
Z takto nosného tématu je třeba vytriskat maximum, totéž bylo s Ivetou B. Nesleduju to, podle mě to chudák Kája má už sečteno a nepotřebuju sledovat jakoukoli mediální masáž na jeho úkor.
Kdyby to nesdilel někdo na Fb, ani bych si toho nevšimla. Novu jsem neviděla, jak je rok dlouhý. A jak je vidět, o nic jsem nepřišla. ![]()
@Mallorka píše:
@hanča74 Nova ví, že na to lidi čekají, tak jim to do zpráv dá.Hrozné to je. Mně teď umírá děda na rakovinu, je mu 80 a doktoři na něj z vysoka, od léta ví, že ji má a doteď žádná léčba. Pořád mu říkají, že nemají jistotu, jestli je to zhoubný nebo ne, tak nemůžou zahájít chemo. Neumí to odebrat, je v blbém místě. Právě před chvílí ho odvezli do nemocnice. Tak mi to hrozně štve. Gottákovi nic špatnýho nepřeju, at se uzdraví, ale i takovou péči, jak dostává on by si zasloužil můj děda.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To mě mrzí, hodně sil.
Nicméně je to tak. Denně na raka umře x lidí, denně ho diagnostikují x lidem. Jenže je to prostě Gott, tak se o tom mluví
Nova je bulvár. Takze co se divíte. Lidi, kteří ji sleduji, tyhle zprávy vyžadují.
Ja se priznam predem, se Gotta povazuji za normalizacniho jodlistu bez kreativniho talentu, co sel pekne na ruku jak byvalemu rezimu vc. vystupovani v Moskve s Breznevem po boku, a nejak pekne si to zaridil v estradach i po revoluci, aniz by vyloudil jednu slusnejsi pisnicku odpovidajici soucasne poptavce. Aneb Helena Vondrackova neni jedina, kdo je propojeny s hudebnim podsvetim.
Takze ja ho rada nemam, neuznavam ho jako zadneho umelce, ale ciste estradni, prorezimovou podrztazku, a je mi jedno, kolik lidi miluje Vcelku Maju.
Nicmene rakovinu nikomu nepreji, ale delat z toho narodni tragedii, ac o infarktu Kubisove, ktere si docela vazim, se skoro nemluvi, mi opravdu vadi.
Je to stary, nemocny pan. Ma uz v tehle letech na nemoc narok, a tim padem i na klid a soukromi. Myslim, ze by si media mela dat krok zpet, nechat rodinu, at se s nim s nemoci popere, protoze jsem si jista, ze k tomu cely narod rozhodne nepotrebuji.
Snad tě to nepřekvapuje. Až na to jednou dojde, tak z jeho pohřbu udělají stejnou frašku jako tenkrát z pohřbu Havla ![]()
@hanča74 píše:
Dobrý večer, ráda bych věděla jestli to přijde „mírně řečeno“ divné jen mě. Nezdá se Vám ten humbuk kolem Gotta už přehnaný? Kam se podívám tam se řeší Gott. Je to smutné, ale toto?…Velký cirkus předvádí hlavně Nova, už jsem to dneska vzteky vypnula.
Ano přehnané to je. Já sice televizi skoro nesleduji, ale stačí mi, že otevřu seznam a to je Gott, Gott, Gott a zase Gott. Ano je to smutné, ale jak píšeš, tohle je už přehnané.
@KackaDoup jenže on je bojovník a nutně potřeboval, aby s ním něco dělali, ale támhle od července ví, že má v plici raka a doteď s ním neudělali nic.