Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja teda nevim, na miste Kubysove bych byla rada, ze se to nerozmazava tolik. celebrity jsou urcite rady, kdyz se o nich mluvi, ale jestli jsou stastne, ze si jich i na smrtelnem luzku se dostanou do televize. Nova je nova…
To je zas diskuze…
Když ti to vadí tak to přece nemáš číst ne??? Na novu nekoukám a na seznamu čtu jen co chci… A teda nestačím zírat co tady některé plivete za jedovatý sliny
Že vám to není trapný, je to těžce nemocný člověk a je slavný tak holt péče o něj je i víc vidět. Je to naše ikona a jsem na něj hrdá a spoustu lidí ho má rádo a drží mu palce, aby se brzo uzdravil. A říkat, že Střihavka je lepší zpěvák než on je vtip, ne??
Že by závist??? ![]()
Přeju mi, aby se uzdravil už jen kvůli jeho malým dcerkám! Moje babička po mrtvici taky nedostala takovou péči jakou měla, to ani náhodou. Ale nejsem kvůli tomu zapšklá, že Gott ji jako celebrita má!!!/!
@belladonna píše:
@umea Střihavka a nejlepší zpěvák ČR? Prostě slávou na Goťáka nikdo nemá. První desítky let jeho kariery mu skládali krásné písně, hlas má mimořádný, o tom žádná. To by tak populární jednoduše nebyl.
Gotta mám ráda, je to sympaťák a nepřeju mu tak škaredou nemoc, přestože má na jakési opotřebování těla ve svém věku už nárok.. A že je to opravdu všude - net, zprávy, noviny… - novináři píší o tom, co čtenáře zajímá, stejně tak televize, takže mě to nepřekvapuje… „Líbí“ se mi jen, že nemají téměř žádné informace, krom toho jediného prohlášení a jediné audio nahrávky, ale dokáží z toho mála denně vyprodukovat sto článků a sto reportáží… Něco málo o tomto vím a vidím, že se informace naprosto rozchází s realitou, v mnoha článcích jsou naprosté nesmysly, ale přesto to lidi čtou… nezávidím mu - jednak to, že se musí léčit, ale hlavně ještě řešit ten humbuk kolem něj, na který je samo zvyklý, ale v tomto stavu by si radši určitě přál být neviditelný…
@Mallorka píše:
@KackaDoup jenže on je bojovník a nutně potřeboval, aby s ním něco dělali, ale támhle od července ví, že má v plici raka a doteď s ním neudělali nic.
Diagnostika u mého otce také trvala hodně dlouho (skoro 5 měsíců).
@bublinka80 píše:
To je zas diskuze…
Když ti to vadí tak to přece nemáš číst ne??? Na novu nekoukám a na seznamu čtu jen co chci… A teda nestačím zírat co tady některé plivete za jedovatý slinyŽe vám to není trapný, je to těžce nemocný člověk a je slavný tak holt péče o něj je i víc vidět. Je to naše ikona a jsem na něj hrdá a spoustu lidí ho má rádo a drží mu palce, aby se brzo uzdravil. A říkat, že Střihavka je lepší zpěvák než on je vtip, ne??
Že by závist???
Přeju mi, aby se uzdravil už jen kvůli jeho malým dcerkám! Moje babička po mrtvici taky nedostala takovou péči jakou měla, to ani náhodou. Ale nejsem kvůli tomu zapšklá, že Gott ji jako celebrita má!!!/!
Ja Gotta za dobreho zpevaka nepovazuji. Popularita se nerovna kvalita; popularni jsou i zpevaci, co maji tretinovy rozsah, nez treba Strihavka (Tomas Klus). Gottova popularita stala na bezpohlavnich, nekonfliktnich pisnickach, co mu psali na objednavku jini autori (Staidl, hlavne Svoboda). Nepoustim si zadne jeho pisnicky, nelibi se mi; jeho hlas nema pro me usi hezkou barvu, jeho technika mi pripada sterilni.
Ze je z toho nekdo nadseny, je jeho volba.
„Zeme vzdalena“ si jednou za rok, dva pustim; protoze je to proste skvele zazpivane. Ze se Strihavka na rozdil od Gotta nepromenadoval s playbackem po novackych a dalsich estradach, aby si zajistil prizen, plus nepekl s Janecky a podobnymi lidmi z hudebniho prumyslu holt znamena, ze si nestekne, ale hlas i pevecky projev mel proste vyborny.
@belladonna píše:
@umea Střihavka a nejlepší zpěvák ČR? Prostě slávou na Goťáka nikdo nemá. První desítky let jeho kariery mu skládali krásné písně, hlas má mimořádný, o tom žádná. To by tak populární jednoduše nebyl.
Ja ho povazuji za dobreho zpevaka, ktery ma ale blby repertoar a jeste blbejsi osobnost (jak se prezentuje), proto ho nemam moc rada. Co se mi ale na nem libi, byl jeho smysl pro humor, s jakym tocil upoutavku na Slaviky uz nevim v kterem roce.
@Tunrida píše:
Snad tě to nepřekvapuje. Až na to jednou dojde, tak z jeho pohřbu udělají stejnou frašku jako tenkrát z pohřbu Havla
Tusim, psal jsi nekde, ze zijes v USA; znas od Johnnyho Cashe cover „Hurt“ od Nine Inch Nails? @KalamityJohn Nejsem fanousek country, ale tomu rikam teda pan zpevak… u Gotta jsem zadnou takovou emoci v zadne stech stovek pisnicek, co ma, nikdy neslysela.
Tak Havlovi jsem tehda stala v mrazu frontu na Prazskem hrade na rozlouceni i ja asi dve hodiny (byl to muj prezident, i kdyz jsem ne se vsim souhlasila, ceho se jako politik dopustil, porad pro me symbolizoval korektni hodnoty, kterych by se mel svet drzet), ale nakonec jsem to vzdala i ja.
Gottovi bych na zadnou rozlucku nesla, ani kdyby tam davali zadarmo cerveny trenyrky.
„Přestože jsem se v roce 1969 a 1970 postavil se všemi svými spolupracovníky do řady těch, kteří si upřímně přáli normalizaci občanského a kulturního života v naší zemi, a tento postoj jsem jasně vyjádřil činy…“
Gott v autentickem dopise Gustavu Husakovi.
Ze ten dopis je autenticky, potvrzuje Ustav pro vyskum totalitnich rezimu http://blisty.cz/art/48337.html ac se nam soudruh Gott snazil namluvit, ze to bylo jinak.
Lidi holt maji kratkou pamet, a pro par kvakancu o slazene kave odpusti kolaboraci s totalitnim rezimem asi komukoli.
![]()
@kvak
@umea píše:
Tusim, psal jsi nekde, ze zijes v USA; znas od Johnnyho Cashe cover „Hurt“ od Nine Inch Nails? @KalamityJohn Nejsem fanousek country, ale tomu rikam teda pan zpevak… u Gotta jsem zadnou takovou emoci v zadne stech stovek pisnicek, co ma, nikdy neslysela.
Jj, Virginia, Cashe mám naposlouchanýho solidně a Hurt samozřejmě znám. Já vždycky tvrdím, že americká country je daleko temnější než české překlady. Srovnej Vlak v 0:05 a:
Early one mornin' while makin' the rounds
I took a shot of cocaine and shot my woman down
I went right home and I went to bed
I stuck that lovin' forty-four beneath my head.
Jako dítěti ni umřel táta, takže mě nemoci a úmrtí cizích, byť slavných, nechávají v klidu. Jako líto mi ho je, jako každýho, ale nehroutím se. Ani z Gotta,,ani z Havla