Má někdo sušičku prádla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@nozu Díky, seš zlatá. Moc, moc, moc děkuji, jsem už postarší a pokud jde o PC samouk. Neumím tak dobře hledat.To,co jsi mi poslala je přesně co potřebuju. Tý jo, po tolika letech mám návod. Už si ho jdu vytisknout.Snad mi jště k něčemu bude.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arada ta sušička ma molitanovy filtr? Pokud ano, doporučuju ho vyprat v horke octové vode, usazuje se v něm prášek a tu „houbu“ ucpává, sušička pak nemá tah a automaticky se vypne. Mně takto nesusila sušička úplně nová, změnila jsem prášek a nějak víc se usazoval (byl to koncentrát).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helileli Děkuji,asi to bylo tím filtrem, suším, tak uvidím, jak to dopadne. Manžel filtr vysál vysavačem a až dosuším, vyperu ho. Právě, že k té sušičce nebyl pořádný návoda ta červená kontrolka právě hlésí ucpaný spodní filtr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Připadám si jako totální tupec. Díky odkazu @nozu jsem zjistila, k čemu jsou všechny ty čudliky a z toho jsem pochopila, že symbol žehličky prádlo usuší do sucha a nějak ho nadlehčuje, aby nebylo pomačkaný. Výsledek je vlhké prádlo. Tak nevim.Aby toho nebylo málo, začla blbnout i pračka. Ta pro změnu při nastavení praní na 90' načte délku praní na 1,20h, takže neohřeje na potřebnou telotu.Fakt už toho je na mě moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arada píše:
Připadám si jako totální tupec. Díky odkazu @nozu jsem zjistila, k čemu jsou všechny ty čudliky a z toho jsem pochopila, že symbol žehličky prádlo usuší do sucha a nějak ho nadlehčuje, aby nebylo pomačkaný. Výsledek je vlhké prádlo. Tak nevim.Aby toho nebylo málo, začla blbnout i pračka. Ta pro změnu při nastavení praní na 90' načte délku praní na 1,20h, takže neohřeje na potřebnou telotu.Fakt už toho je na mě moc.
Zkus ji vypojit z elektřiny, jestli se nevzpamatuje. Nic si z toho nedělej, nejsi v tom sama, mně doma vyhrožuje pračka s myčkou zároveň ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
Zkus ji vypojit z elektřiny, jestli se nevzpamatuje. Nic si z toho nedělej, nejsi v tom sama, mně doma vyhrožuje pračka s myčkou zároveň
Myčku mám asi měsíc, tak snad…Sušička byla vypnutá, jednou prádlo usušila a pak zase ne, přitom se jí dostalo opravdu důkkladné očisty(vyprala jsem ten pěnový filt)každopádně jinak ji čistím vždy po každém sušení. Pračku dávám do zástrčky jen když peru, jinak je odpojená. Fakt se mi všechno se.re pod rukama. Zlatá stará tatramatka, sice poskakovala po baráku, ale vydržela 30 let.Dnes aby se člověk bál koupit nový spotřebiš. Myčku jsem si prodloužila záruku, tak su zvědavá, jestli ji uplatním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arada píše:
Myčku mám asi měsíc, tak snad…Sušička byla vypnutá, jednou prádlo usušila a pak zase ne, přitom se jí dostalo opravdu důkkladné očisty(vyprala jsem ten pěnový filt)každopádně jinak ji čistím vždy po každém sušení. Pračku dávám do zástrčky jen když peru, jinak je odpojená. Fakt se mi všechno se.re pod rukama. Zlatá stará tatramatka, sice poskakovala po baráku, ale vydržela 30 let.Dnes aby se člověk bál koupit nový spotřebiš. Myčku jsem si prodloužila záruku, tak su zvědavá, jestli ji uplatním.
Tak ti teda držím palce aspoň na tu myčku
A ta sušička hlásí nějakou chybu?
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
Tak ti teda držím palce aspoň na tu myčkuA ta sušička hlásí nějakou chybu?
Nehlásí a ani pračka. Asi je to mnou, bo se mi kazí jeden spotřebič za druhým. Říkala jsem manželovi, že si koupím valchu a bude pokoj, akorát nevím, kde budu máchat bo potok tu nemáme a v koupelně jen sprchový kout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arada Ale teda normálně suší, ale málo? Já mám teda program k žehlení a tam by to prádlo asi mělo být ještě trošku vlhký, ne? Když to dáš na nejvyšší úroveň sušení, tak usuší jak? A na pračce nemáš náhodou nějaký tlačítko na zkrácení programu? Nepřimáčkla sis tam omylem něco?
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
@arada Ale teda normálně suší, ale málo? Já mám teda program k žehlení a tam by to prádlo asi mělo být ještě trošku vlhký, ne? Když to dáš na nejvyšší úroveň sušení, tak usuší jak? A na pračce nemáš náhodou nějaký tlačítko na zkrácení programu? Nepřimáčkla sis tam omylem něco?
Dala jsem to původně na žehlení, ale jevilo se mi to moc vlhký, tak jsem dala normální sušení, jako že se to dosuší. Dosušilo, ale jen trochu.Na prčce ic zmáčklý nemám. No nic, počkám do úterka a poptám se opraváře. U té pračky naskočí normoš čas a po převážení je o hodinu kratší, což u těch vyšších teplot nikdy neudělalo. Pak ohřeje tak na těch 40 a šlus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, jsem si to nezkontrolovala, že to nejde
Ale to hned ten první odkaz ve vyhledávání, co sem dala nozu