24denní miminko má otočené spaní

141
28.2.14 09:51

má otočené spaní

Mám 24denní holčičku, a furt máme otočené spaní. už nevím jak to udělat. přes den ji budím po 3až 3,5h na jídlo jinak by i spala dýl. jenže ona se stejně napapá a hned usne :,( a to ještě nesní vše, jsem na UM. a večer jako by to chtěla vše dohnat, je vzhůru nechce spát, a furt chce papat.dnes od 2h do 6h vzhůru, a mohla sem dělat co chtěla, vždycky jako usínala ale stejně se probrala. já už nevím :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
28.2.14 11:22

Vydržet… malej to dělal taky. Ne teda takhle v noci, ale od 7 do 2 do rána oči jak baterky a měli jsme párty. Bylo to tak až do 4 měsíců, Spravilo se to až příkrmy, kdy si to pak najednou přehodil. 6 nedělí bylo nejhorší, pak si to zkrátil aspoň na tu půlnoc. Jinak spal celé dopoledne a odpoledne 3-4 hodiny. Prostě to tak některá miminka mají a i kdyby jste se na hlavu stavěla, tak s tím nic neuděláte. Jedině zkusit sytější mléko, ale tím to podle mě nebude. Prostě má naspáno přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
28.2.14 13:58

@mejdylko jejda do 4 měsíců? téda to je něco…taky už sem rezignovla budit jí nemá cenu přes den, spí mi skoro u papání…ale děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
28.2.14 14:04

@mareškaa pak bude mít režim a zvykne si… ale opravdu to chce vydržet. Protože takhle malé mimčo a režim, to mi přijde skoro nemyslitelné. U nás to nešlo. Musela jsem se přizpůsobit. Uklidním vás. Od 9 měsíců spí od 8 do 8 bez buzení celé noci. Takže to určitě přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6539
28.2.14 14:24

@mareškaa ahojky,im o čem mluviš měla jsem to stejny :( v noci jsme si třeba 2 hodky jen tak leželi v obyvaku pak usnula na hodku a zase znova :( i u nas to skončilo kolem 4 měsice jak piše @mejdylko pořad v noci nespi v kuse. s tim už jsem se smiřila, že asi nikdy nebude.fakt musiš vydržet, vim jak jsem z toho byla na nervy ja a taky zakladala diskuze :mrgreen: vydrž bude lip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
28.2.14 16:01

@mejdylko :palec: :palec: díky za uklidnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
28.2.14 16:04

@denoš chápu že spát v kuse mi nebude na to je malá ještě a papá tak max po 4h, v noci max po 3h, ale že vydrží být vzhůru 4h to tedda nechápu. ona si zvykla i na ruce, mno a ted nevím jak to odnaučit… :nevim: ale díky snad to časem přejde… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.2.14 16:06

Ahoj. Mě porodní bába radila, at přes den, klidně jak miminko spí, pustím třeba rádio. Spaní nebude tak tvrdé a v noci pak spaní bude v pohodě. Na našeho malocha to zabralo. Spával ukázkově. Možná to ale na všechny miminka nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
28.2.14 16:07

@mareškaa já jsem na ruce odnaučila až vyřváním. Ale to jsem udělala až v 9. měsících. Dřív to nemělo cenu a ani jsem neměla nervy :D ale stěhovali jsme se a musela jsem malýho navyknout na svůj pokoj a ne vegetování s námi v 1+1 :D no a od té doby pohoda. Usne jedině sám v postýlce. A pak že je vyřvávací metoda k ničemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
28.2.14 16:27

@zuko79 na nás to nefungovalo teda… celej den puštěná televize (byli jsme v 1+1) a když jsem pustila rádio, byl do minuty tuhoš. Naopak ho to uspávalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6539
28.2.14 17:02

@mareškaa taky nechapu, že byvala tak dlouho vzhuru. kamaradky mi vyklaali jak jim mimča pořad spi a budi se jen na jidlo a ja fakt tohle neznam, proto asi nebude ani druhy, protože naše mala je fakt naročna. :mrgreen: o tom noseni mi něco řikej, taky jsem si ji pěkně naučila na ruky a pak nedělala nic jineho než nosila.jak piše @mejdylko i u nas nastala řvaci metoda, ale mnohem dřiv cca ve 3 měsicich, protože jsem neudělala nic.jen jsem ji položila tak řev, ale ty děti jsou chytry velmi rychle pochopila, že řvanim si mě nezavola :mrgreen: @zuko79 na nas to nefunguje :( v 6 měsicich vstavame 2× za noc a to je super, někdy vstavame i 4× a neim jak ji naučit jak spat dele? nemate nějaky tip :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.3.14 21:38

Od včera ji mám klidnější, má novou flašku, nedostává se tam vzduch ten dr browns esi ste některá slyšely. já totiž nekojím nemám co. :,( takže máme nutrilon, a já zkoušela i malou budit na jídlo. zjistila sem že to nemá význam. a dnes je jak vyměněná skoro celý den spinká a je spokojená, jelikož jak tu bylo zmíněno uklidnuje ji vysavač. dokonce uspává. vysávala sem odsávačkou nosánek a ona byla byla v klidu. a nakonec později u toho i usla. sem zvědavá co bude dělat dne v noci, jelikož dneska spinkala hodně. nahrála sem si na mobil zvuk vysavače, a když j nejhůř pustím jí ho. je klidnější, nebečí a neberu ji na ruky a zůstává v postýlce. což je účel co chci.tak snad to bude jen a jen lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.3.14 21:43

@mareškaa no vidíš to super :palec: ono je opravdu každé bejby jiné a musí se zkoušet co zabere :D našeho malýho vůbec šum neuklidňoval, ale když jsem mu do postýlky dala mobil a pustila písničky, tak sice nespal, ale byl klid :D miloval spaní v lehátku a nesnášel být zavinutý a nabalený. To pak řval jak tur :D do lahvičky jsem dávala 2× denně espumisan a nikdy jsem neznala prdíky. To chce zkoušet, poznat to svoje miminko co chce a pak to půjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.3.14 22:06

@mejdylko přesně tak, já dávám sab simplex kapičky a je pravda že pomohla asi i ta flaška. člověk je každej den chytřejší, když na něco novýho přijde. já mám lehátko s písničky a houpání a zatím nic moc, nechce tam moc bývat zatím, ale písničky ji uklidnují to jo. malá musí mít taky ručičky venku jinak zavinutí ji nevadí ale ty ruce ani omylem. a je celkem zmrzlina takže já ji zase musím více oblékat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.3.14 22:10

@mareškaa přesně, to chce čas. Já jsem taky byla taková vyjukaná a nakonec jsem to vychytala a dneska stačí kouknout a vim co mu vadí. I přesto, že už je mu 16 měsíců, tak je někdy tak hezky miminkovskej. :D pustím óčko, dám křupku do ručky, vytáhnu vařechu (miluje nádobí :D ) a je spokojenej :palec: když byl opravdu maličkej, tak jsem mu pouštěla v televizi politický debaty. To byl tuhej hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí