Má pořád hlad

444
19.7.05 08:50

Má pořád hlad

Ahojky.

Mám 9m holčičku a problém, ketrý se týká jejího jídelníčku - konkrétně snídaně. V posledních 14 dnech se mi malá „rozjedla“ a k snídani každé ráno vypije 250ml Sunaru. To si myslím, je hezké, jenomže jí to nadlouho nezasytí. Někdy i hned po vypití žadoní o další jídlo. Nevím, jestli ji mohu toho Sunaru dát víc, jestli to její bříško zvládne, nebo ji přidat i jiné jídlo. A jaké? A nebo je to další přechodné období?

Děkuji za rady a nápady

Gabika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3417
19.7.05 08:59

Ahoj, já bych asi víc mlíka nedávala, přidala bych jídlo. Upřímně řečeno si nepamatuju, co jsem dávala v 9 měsících, ale co třeba jogurt? Nebo nějaké ovoce? Nebo žužlat kousek chleba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.7.05 09:02

Ahoj, mé holčičce je 11 měsíců a poměrně dlouho už praktikujeme to, že ještě v posteli (většinou si jí dám po probuzení k nám) dostane mléko -máme Nutrilon, vypije tak 180 ml. To je asi tak mezi 6 až 7 ranní. Pak si asi půl hodiny až hodinu čteme, hrajeme, blbneme… a jdem snídat :D Většinou chleba namazaný sýrem - krájim na kostičky, rohlik, nebo nějaký jogurt.
Pokud ti přijde, že jíte víc než dost, tak mi už kolem půl desáté až desáté opět svačíme :D . Jestli se jedná o přechodné období nevím, ale u nás se toto děje už asi tak 3 - 4 měsíce.
Pokud nechceš dávat pečivo, myslím, že nezkazíš nic ani ovocem nebo přesnídávkou.
Zdravého a šťasného jedlíka přeje
Zuzka a Terezka 11 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.7.05 09:03

Ahoj,
souhlasim s Pimpou, dala bych kousek rohliku, chleba, aby mela mala co zuzlat :D my jsme na tom podobne. Mala (rok) snida 210ml mlika a potom loudi nasi snidani a tak ji dame kousek chleba, rohliku nebo kukuricnou tycinku a je klidek :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
19.7.05 10:30

jenom dodám pro upřesnění - snídáme v 6.00 a ovocnou sváču máme kolem 9.00 - to sní i celou přesnídávku.
S tím chlebíkem nebo rohlíkem to ještě zkusím, i když to zatím těma 2 zubama spíše ožužlá než sní.
 G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
19.7.05 10:49

Ahoj,
250 ml mléka snídá naše Anetka snad od šesti měsíců :lol: Ale snídá v 8.00 a pak až do oběda 12.30-13.00 nic nechce. V Tvém případě bych to řešila spíše jogurtem, než rohlíkem.
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.7.05 13:50

Ahoj,

Niki je 11m a pije mlíčko 150-180ml kolem 5hod. a pak snídáme jogurt v 8hod.Do 12hod.do ní nic nedostanu,až pak oběd.Nám to tak vyhovuje.Od 8-12hod.jedině žužlá rohlík nebo tyčky,sušenky. Řídila bych se chutí mimi,je to asi jedlík,já zas mám někdy nervy,že nic nesní.
Ahoj Naďa a Niki 11m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.05 08:14

Naše holčička jí taky hodně, ale není to na ní vidět. 250ml pije od 8 měsíců jedním dechem. Přizpůsobila jsem se jejím potřebam a když má prostě hlad, tak dostane. Pokud měla po mlíku ještě hlad, tak dostala ovoce (jablko s banánem), později jsem ovoce vyměnila za pečivo nebo ovesné vločky s klíčky zalité troškou mléka. Já sama bych rozhodně nedávala hned po mlíku jogurt. TO je hodně bílkovin na jednou (jogurt dávám až odpoledne ke svačině a ne každý den). Některé maminky dávají ráno místo mléka kaši a ta dítě víc zasytí (mají aspoň pocit, že něco snědly:)
Ovšem ještě musím napsat, že některé děti se tím taháním dudlíku pořád uklidňují, takže když se mi malá naučila pít z brčka (10m), tak jsem rychle zjistila, jestli chce mlíko nebo jen tahat dudlík:))

• Citovat
  • Upravit
1475
6.3.11 05:59

Ahojky chci se zeptat.Mám 16 .ti deního chlapečka a má stále hladeček.Kojím ho i hodinu a stejně má za hodinu hlad tak sem koupila mlíčkko a dokrmuju ho ale i tak moc nevydrží.Už si nevím rady ve středu jdeme na poradnu.děkuji moc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.3.11 11:13
Karinkaaa píše:
Ahojky chci se zeptat.Mám 16 .ti deního chlapečka a má stále hladeček.Kojím ho i hodinu a stejně má za hodinu hlad tak sem koupila mlíčkko a dokrmuju ho ale i tak moc nevydrží.Už si nevím rady ve středu jdeme na poradnu.děkuji moc :andel:

Kojíš HODINU? To už není kojení, ale jen dudlání bradavky místo dudlíku… to už nepije. A kolik ti toho na jedno kojení vypije? Zkus ho zvážit před a po kojení. Jsi si jistá, že mu teče dost mléka? Že je správně přisátý a máte dobrou techniku? Ono se může stát, že saje blbě a tím pádem se moc nenapije, i když tobě se zdá, že pije hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.3.11 18:38

No já doma váhu nemám :nevim: Saje dobře a pije.Děkuji za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie