Má přítele, ale píše mně

Anonymní
6.8.21 13:19

Má přítele, ale píše mně

Zdravím.
Teď jsem narazil na diskuzi, že má kluk přítelkyni a píše jiné a co za tím asi tak je. Většina z vás napsala, že sex.
Mě zajímá, co znamená, když je to naopak.
Mně začala nedávno vypisovat moje ex, která má už přes rok jiného přítele. Celou dobu jsme se spolu nebavili, její vztah jsem respektoval. Ona sama začala vypisovat mně a také v tom byli zahrnuty oplzlosti z její strany, ale zároveň velký zájem o mou osobu. Zajímalo ji, co jsem dělal celou dobu, když jsme spolu nemluvili, jestli mám přítelkyni apod. Myslíte si, že je to jiné nebo je to stejné jako když zadaný muž píše jiné ženě?
Opravdu mě to zajímá, ta nedávná diskuze mě nahlodala :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
403
6.8.21 13:30

Není ve vztahu spokojená a vzpomněla si na tebe. Pravděpodobně jí s tebou bylo lépe a zkouší, jestli by se mohla vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
6.8.21 13:31
@Anonymní píše:
Zdravím.
Teď jsem narazil na diskuzi, že má kluk přítelkyni a píše jiné a co za tím asi tak je. Většina z vás napsala, že sex.
Mně začala nedávno vypisovat moje ex, která má už přes rok jiného přítele. Celou dobu jsme se spolu nebavili, její vztah jsem respektoval. Ona sama začala vypisovat mně a také v tom byli zahrnuty oplzlosti z její strany, ale zároveň velký zájem o mou osobu. Zajímalo ji, co jsem dělal celou dobu, když jsme spolu nemluvili, jestli mám přítelkyni apod. Myslíte si, že je to jiné nebo je to stejné jako když zadaný muž píše jiné ženě?
Opravdu mě to zajímá, ta nedávná diskuze mě nahlodala :)

Už opadla prvotní zamilovanost a chce rozptýlení. Nevím, pokud jsem byla ve vztahu, moji ex mě nezajímali. I když jsme si občas napsali jak se máme, poprali jsme si k narozkam atd, ale vždy to bylo v kamarádské mezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
6.8.21 13:33

Nechápu tyhle dotazy, to totiž tady nikdo nemůže vědět. A jestli chceš vědět co si o tom myslím, tak to, že s novým se jí to nelíbí tak jak se jí to líbilo s tebou. Hledat dalšího nového už se jí nechce a raději zvolila návrat k známému a prověřenému člověku, tedy k tobě.

• Citovat
  • Upravit
53518
6.8.21 13:46
@Anonymní píše:
Zdravím.
Opravdu mě to zajímá, ta nedávná diskuze mě nahlodala :)

Co kdyby ses zeptal, co tím sleduje. Aspoň předejdeš spekulacím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.8.21 13:49

Normalne se ji zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
6.8.21 14:28

Bud se ji styska a hleda cesticku zpet nebo si chce pohonit ego, jestli ji mas porad v srdci, nebo se ji styska po tvem milostnem umeni. Rekla bych, ze ty duvody budou u kluku a holek podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 07:15

Miluje tě. Je to opravdová láska, když ne tebe myslí celou tu dobu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky