Má smysl jít do cirkusu ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5846
24.4.10 01:23

Ještě můžeš zkusit nejdříve zvěřinec - okouknete zvířata zblízka, můžete nakouknout i do stanu - dítko uvidí, do čeho by šlo a ty uvidíš reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
24.4.10 08:10

my byli v cirkuse před rokem a malá byla nadšená a krásně vydržela celé představení. Jediné, co se jí nelíbilo, bylo vystoupení klauna. ale bavila jsem se pak s paní venku u atrakcí a ona říkala, že na jejich klauna reaguje víc dětí negativně… takže za nás doporučuji. vykládala o tom ještě další měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
24.4.10 08:10

Já bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
24.4.10 08:51

My jsme byli s malou kouknout na zvěřinec, to ji bavilo (bylo jí cca 2,5 roku)… představení by celé nevydržela ani náhodou… Tenhle omyl jsme udělali ve dvou letech s divadýlkem a s tím cirkusem jsme to už ani nezkoušeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.4.10 09:29

Dítě vydrží jak které - což je vidět z příspěvků.

Já se cirkusům vyhýbala jak čert kříže a dcera to po mě zdědila - vždycky jsem se vyjadřovala, že je to hrozné, zvířátka naučená bůh ví co, klauni z kterých jde strach..Nemám to ráda. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.4.10 09:43

Taky bych nešla. Taky nerada a taky na to nemám vhodné dítě. Byl by to cirkus v cirkuse 8-) .

Ale teoreticky… někdo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
24.4.10 09:50

My jsme byli v cirkuse asi před 14-ti dny a malá (2r) krásně vydržela a byla nadšená.Ale je fakt,že když jsme do cirkusu vlezli a sedli si,tak malá začala brečet a jakoby se klepala,ale pak naběhli lvi a bylo po pláči.Další pláč byl až při odchodu :-)
Byl to cirkus Humberto a neměla jsem pocit,že by zvířátka nějak trpěla, nebyla vůbec pohublá ani špinává a představení krásně odsejpalo, žádný hluchý místa. Taky doporučuju lóží, protože prcka musíte mít na klíně a v lóži se můžete krásně opřít.Neumim si představit sedět na těch lavičkách vzadu přes 2 hodiny bez opření s malou na klíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.4.10 10:38

Tak já si samozřejmě nemyslím, že zvířátka trpí hlady či nedostatkem hygieny či vererinární péče a možná by se měla po této stránce stejně jako v zoo, ale ta představa té drezury, oblečků, cvičení, hlasité hudby, opičáren..Prostě na tom nevidím nic zábavného( pro mě vůbec, pro děti možná a pro zvěř určitě ne) a takový postoj jsem předala i dětem - možná by se tam bavily, ale já to prostě nezkousnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
25.4.10 13:09

:lol: :lol: Mi přijde, že kdo cirkus sám nemusí, má hned silnější dojem, že by to děcko stejně nedalo/nebralo. Já do cirkusu odjakživa chodím ráda, tak jsem měla v potomstvo důvěru :mrgreen: . Většinou nejdřív skočím do zvěřince, tam a mezi maringotkami se dá celkem poznat, jestli má cenu vůbec kupovat lístky na představení. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
25.4.10 13:22

Nevím, co pro vás znamená "opečovávaná " zvířata, ale pravda je, že jsou naprosto bez výběhu, jen v malé kleci nebo přepravním boxy, většinu času někde zavřená nebo uvázaná. Věřím, že je krmí a na představení očistí, ale stejně jsou to chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí