Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím maminky,
Zajímala by mne vaše zkušenost. Malý 3m má teploty, rýmu, trochu i zácpu a pořád by spal. U dr. jsme byli, prý viróza, ale mne tohle straší. Vzbudí se na jídlo s pláčem, naji se a zase usne, přitom to je jinak spíš živější miminko, veselé hravé. Měla jste to některá také tak? Děkuji
@bobule86 píše:
Zdravím maminky,
Zajímala by mne vaše zkušenost. Malý 3m má teploty, rýmu, trochu i zácpu a pořád by spal. U dr. jsme byli, prý viróza, ale mne tohle straší. Vzbudí se na jídlo s pláčem, naji se a zase usne, přitom to je jinak spíš živější miminko, veselé hravé. Měla jste to některá také tak? Děkuji
Jak dlouho to má? Ty když jsi nemocná tak asi taky nejsi veselá a hravá ![]()
Manžel když byl pry jako mimino nemocný tak prý 3 dny jen spal a jedl a pak byl ok.
@JancaS84 píše:
Jak dlouho to má? Ty když jsi nemocná tak asi taky nejsi veselá a hravá
Manžel když byl pry jako mimino nemocný tak prý 3 dny jen spal a jedl a pak byl ok.
Děkuji za reakci no já to u prvního právě neznala, ta omarodila poprvé až na roce a to už to probíhalo jinak… Jen jsem taková z toho špatná… Má to od včerejška, předtím už byl unavenější, ale pořád tak nějak fungoval…
Je to normalni, spanek jak znamo posiluje…dceri jsou 3, odpo nespi od dvou let, kdyz ma teplotu, usne klidne 3× za den a vecer jde spat normalne jako vzdy..