Ma teplotu a pořád spi

1150
21.11.22 15:39

Ma teplotu a pořád spi

Zdravím maminky,
Zajímala by mne vaše zkušenost. Malý 3m má teploty, rýmu, trochu i zácpu a pořád by spal. U dr. jsme byli, prý viróza, ale mne tohle straší. Vzbudí se na jídlo s pláčem, naji se a zase usne, přitom to je jinak spíš živější miminko, veselé hravé. Měla jste to některá také tak? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35859
21.11.22 15:56
@bobule86 píše:
Zdravím maminky,
Zajímala by mne vaše zkušenost. Malý 3m má teploty, rýmu, trochu i zácpu a pořád by spal. U dr. jsme byli, prý viróza, ale mne tohle straší. Vzbudí se na jídlo s pláčem, naji se a zase usne, přitom to je jinak spíš živější miminko, veselé hravé. Měla jste to některá také tak? Děkuji

Jak dlouho to má? Ty když jsi nemocná tak asi taky nejsi veselá a hravá :D
Manžel když byl pry jako mimino nemocný tak prý 3 dny jen spal a jedl a pak byl ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
21.11.22 16:10
@JancaS84 píše:
Jak dlouho to má? Ty když jsi nemocná tak asi taky nejsi veselá a hravá :D
Manžel když byl pry jako mimino nemocný tak prý 3 dny jen spal a jedl a pak byl ok.

Děkuji za reakci no já to u prvního právě neznala, ta omarodila poprvé až na roce a to už to probíhalo jinak… Jen jsem taková z toho špatná… Má to od včerejška, předtím už byl unavenější, ale pořád tak nějak fungoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
21.11.22 16:33

@bobule86 to je normální :hug: tělíčko potřebuje odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
21.11.22 16:45

@kavenka Děkuji, trochu jste mně uklidnili :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.11.22 16:59

Je to normalni, spanek jak znamo posiluje…dceri jsou 3, odpo nespi od dvou let, kdyz ma teplotu, usne klidne 3× za den a vecer jde spat normalne jako vzdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí