Má to některá maminka?

Anonymní
14.9.24 22:49

Má to některá maminka?

Má holčička, (6M) vždycky usnula večer u mě a při přenosu do postýlky se po 20min probudila a takhle se to opakovalo několikrát za celý večer. A když jsem to zkusila dvě noci tak, že jsem si sní lehla do naší postele kde se mnou spí od narození tak zabrala. Myslíte že to může být postýlkou? Že tam být nechce? Má některá maminka stejný,, problém'' že prostě nespí v postýlce ale v manželské? Mám to nějak řešit a zkoušet nebo nechat? Já s tím problém nemám ale chtěla jsem aby prostě spinkala ve svý:( já ji tam dávám kolem osmé večer a pak si ji beru k sobě když jdu spát i já s manželem. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76638
14.9.24 23:02
@Anonymní píše: Více

no to jsi na to přišla poměrně pozdě, že dítě chce a potřebuje být s matkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42433
14.9.24 23:11

Šestiměsíční kojenec chce být s matkou, světe div se 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
15.9.24 00:33

Ano, má to tak spousta matek, je naprosto běžné, že některá miminka (a troufnu si říct opravdu nemalá část) preferují spát přitulená k mamince. Máš dvě možnosti, buď poslechneš instinkty a uděláš to, co dělá tvému dítěti dobře, nebo pojedeš dle hesla každé dítě patří do postýlky a pak holt budeš vstávat x-krát za noc a doufat, že jednoho dne se to zlomí a dítě mámu tolik potřebovat přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
15.9.24 01:10

Ja mivala maleho od mala v postylce, jenze jsem mela bocnici uplne dole a postylku prirazenou k posteli. Takze vlastne byl se mnou v posteli :mrgreen:. A jeste mel od malinka potrebu drzet se me rukou za malicek.
Nehrotila bych to a nechala ji u sebe v manzelsky, anebo zkusit prirazit tu postylku bez bocnice no… :mavam: ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16286
15.9.24 08:29

Vítej ve světě matek. Ano, pro plno miminek je kvalitnější spaní vedle mámy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.24 10:00

Ano, potřebují bezpečí, druhá dcera je nedonošená a od miminka spí se mnou v posteli a skoro pětiletá spí buď taky s námi nebo s taťkou, máme dvě velké postele :-)

• Citovat
  • Upravit
119
15.9.24 10:13

Můj syn třeba takový není, od 4. měsíce spí vedle mě v postýlce. Prostě vyřešila se bolest bříška a už vedle mě neusnul, nepotřeboval? Nevím, ale já zas závidím těm, s kterými děti spí :D jako dospělou budeš znát dceru po zbytek života, ale jako dítě máš s ní omezený čas… nebude chtít takto spát věčně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
15.9.24 10:20

Naše malá princezna s námi spinkala do nějakých 9 měsíců celou noc. Nikam jsem ji nedavala. Pak jsem ji po nočním kojením před spinkaním dala vždy do její postýlky, když se probudila - nakojila jsem a nechala u nás až do rána. Kolem 10 měsíců se ji u nás asi přestalo líbit - vrtěla se, cestovala ze strany na stranu, nahoru dolů, tak jsem ji zkusila vrátit do její postýlky a spinkala líp 🙏🏻
Takže od 10 měsíců spinká ve své. Ale řekla si to tak nějak sama :lol: teď má 1,5 roku a spinká celou noc. Občas se v noci vzbudí (asi špatný sen) tak ji pomazlím (nebo manžel) a když to nepomůže, bere si ji jeden z nás do obýváku na gauč a zase hezky spinká až do rána :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.24 21:07

Nene vy jste to špatně pochopili holky, samozřejmě že spinká semnou v posteli s tím problém nemám, prostě to tak mám od narození i s manželem, chceme ji mít u nás. Ale já myslela to, že když večer uspávám cca ve 20:00, a dám jí do postýlky tak se furt a furt budí. Ale když ji uspim v naší posteli tak hned usne a spinká. Já chodím spát později, třeba ve 22:00-22:30, manžel buď se mnou nebo později, ale nechat ji v posteli když se pomalu plazí je hrozný, furt se chodíme dívat a jsme nervózní aby nespadla, samozřejmě je obložená deky a polštáři z každé strany, ale měla jsem na mysli jestli třeba ji vadí postýlka že se pořád budí když ji tam dám, z celého týdne to klapne tak jednou. Že tam usne a spinká tam do doby než jdu spát i já a vezmu k sobě.😃

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
15.9.24 21:09

Asi se u vás v posteli cítí lip, bezpečně 😇

Jinak koukni na zábrany na postel, ať nemusíš mít zbytečně strach. Je to celkem fajn. Akorát já občas měla problém se z té postele dostat 😂 mají pojistku, aby to dítě neotevřelo.

• Citovat
  • Upravit
4385
15.9.24 21:32

Kde je problém, aby byla ve vaší posteli od začátku uspávání, když jí do vaší postele stejně přendáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
15.9.24 21:38

Každé dítě mi spalo v posteli. První do 8 měsíců, ten byl celkem postylkovy potom. Byl v ní snad do 3 let. Prostřední spal se mnou asi do 3 let a nejmladší tuším do 4,5. Přesun do vlastní postele byl úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
15.9.24 21:38

Zábrany na postel to vyřeší, máme je a od té doby mám klid. Syn spí s námi. Uspavam ho tedy v obýváku, vozím v postýlce, ale pak ho přenesu k nám do postele a tam spí do rána. Postýlku v ložnici máme taky, ale používám ji leda tak místo peřinaku přes den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.24 23:00

Pochopily jsme to dobře, děti se přendáváním budí, nepřendávej ji…já mám postel ze 2stran v rohu, třetí strana jde vysoke celo postele a 4.strana zabrana…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510