Miminko se budí hodně často

Sarka4187
2.9.24 05:49

Miminko se budi hodne často

Zdravím, jdu na Vás s prosbičkou. Syn (7 měsíců) se teď naučil takovou věc že se mě budí co každou hodinu každou možná i půl hodinu opravdu hodně často. Hladem to není protože přes den mě spí úplně krásně a po jídle je vždycky spokojený a naopak ještě někdy se mně stane, že třeba mně spí Maximálně dvě hoďky za celý den a je spokojený usměvavý takže jsem to neřešila a dělali jsme spolu blbosti a snažila se ho utahat. Ale on se mě budí opravdu každou půl hodinu možná i míň jakože 20 minut samozřejmě od miminka mně spí na prsu. Přemýšlela jsem že bych ho prostě zkusila uhoupat v nosítku protože takhle usne než jde spát uhoupam ho a dám do postýlky tam spí maximálně hodinu a pak už to začne. Mezi 7 8 chodí spát a pak už to začne probudí se v 9 10 a už to prostě začíná. Chtěla bych ho prostě zkusit že mu nedát prso zatnout zuby uhoupat ho v nositku a vydržet třeba se to naučí že prso ne, ale nejdřív jsem se vás chtěla zeptat protože nám rostou zuby jestli to může být i tím ale stejně jestli už ho jakoby učit že přes noc prso ne a prostě že se má spát Celou noc. Dudlíka odmítá a proto mě napadá ještě tahle možnost. Ale nejdřív jsem se vás chtěla zeptat jestli si myslíte jestli to nejsou to ty zuby.
A nebo jestli si myslíte že to můžu vydržet a ono to přejde.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24399
2.9.24 05:53

Zuby, teplo, spánková regrese. Cokoliv. Prostě děti se budí. U nás se taky nespí. Rostou stoličky :roll: má 15 měsíců. Je na UM a stejně je vzhůru x krát za noc. Včera jsem několikrát za noc chovala. Normální. Musíme to přežít. Když to nepůjde, tak dám nurofen. Ale dnes spal líp. Vzbudil se jen asi čtyřikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
2.9.24 06:49

Takhle malá mimina celou noc nespí…a pokud ano tak je to hodně vzácné…je pravda že starší mi celou noc spala tak od 2m cca do roka a něco…pak se ale začala budit…a ještě inted ve 3 letech se minimálně 1× za noc budí…
A mladší ten se mi od 6m taky budil co hodinu…musela jsem vydržet…kolikrát jsem u něj prosedela půlku noci…postupně se to zlepšovalo a teď ve 20m se buďi tak 1× -2× za noc, to už jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11088
2.9.24 15:43

No takhle. Náš má 15 měsíců a slavím, když vydrží spát hodinu v kuse. Do toho v noci bývá klidně 2, 3 holky vzhuru, neuspatelnej, možná tím větrem, zuby? Nevím, prostě se snažím přežít :lol: Od mala se budil a budí milionkrat za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí