Změna spánku, zlepší se to?

20
30.8.24 02:11

Změna spánku , zlepší se to ?

Ahoj holky, malymu je 2,5 roku do teď usinal krásně sám ve svým pokojicku a spal celou noc asi od 5 měsíců, cca před měsícem jsme se vrátili z dovolené a nastala změna nechce usinat sám a každou noc mezi 2-3 hod ranní se vzbudí vyleze z postýlky a přijde do ložnice, vrátíme se zpátky do pokoje a zase usne, když jde přítel děla trochu scény kde je máma ale taky po chvíli usne. Jsem z toho buzení celá šišatá a tak doufám ze to přejde :) měli jste něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21600
30.8.24 05:59

Asi to číst nechceš, ale ani u jednoho dítěte jsem nezažila ten luxus, aby od 5 měsíců spalo celou noc. Rekord je vstávání po hodině. Spánkové zvyky se mění, to je normální. Zkusila bych nějaké noční světlo, jestli by to nepomohlo. Ale v tomto věku je velmi obvyklé, že se děti budí a chodí za rodiči. Neboj, do puberty mu to nevydrží. To zase budeš v noci vstávat a kontrolovat, zda přišel v pořádku z diskotéky. Mě zrovna dnes dcera přišla kolem druhé hodiny :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
30.8.24 06:50

Tak já to měla jako @nozu většinou co hodinu minimálně do 2,5let každá, díky kojení.
Od osamostatnění se mi couraji klidně i v noci dnes, kdy je holkám 7 a 10 :D
Není to pravidelně, záleží na okolnostech.
Noční světýlko je fajn, také ho máme, ale přítomnost jiné osoby nenahradí.
Může se bát? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
30.8.24 06:54

U dcery to přišlo v roce. Pravidelně každou noc šla k nám. My jsme ji nechávali u nás, světlo jsme nezkoušeli, myslím, že je lepší spát bez světla. Teď ji to přešlo, spí celou noc ve své posteli, jsou ji čtyři. U syna neznáme, ten spí většinou s námi, celou noc spal jenom jednou. Spánek se mění, nejspíš má období, kdy nechce spát sám.

• Citovat
  • Upravit
9292
30.8.24 07:26

Syn taky chodil v noci k nám. Já ho tedy jen vzala k sobě a spali jsme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24272
30.8.24 08:05

Normální. Spíš neznám, že by děti spali takto krásně. Budí se i pětiletý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 08:17

Nenutila bych ho do pokoje, musí mu tam být smutno, vy jste dva a on sám a je malinký. Dcera šla do pokoje ve 4,5letech v novém domě, ale zase se vrátila a spí buď se mnou a s malou sestřičkou nebo s tatínkem…s budou spát, jak budou chtít, mají nachystané 2pokoje a třetí volný…až odejdu malé z pokoje, tak buď už budou každá ve svém nebo budou někde spát spolu, jak budou chtít :-)

• Citovat
  • Upravit
11822
30.8.24 08:33

Spánek se meni…meni se i celkem casto…hlavne ten přes den…ale není výjimkou že malé dítě spí každý měsíc jinak jak přes den tak v noci…
Mám tříletou a dvacetimesicniho…teď už spí oba celkem slušně..budí se tak 1× max 2× za noc…(Každý jindy samozřejmě 🤭) A nejpozději tak kolem 3 ráno je mám oba nakyblovane u nás v posteli 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí