Má výška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.20 14:59

Má výška

Děkuji za odpovědi, nečekal jsem jich tolik, ale aspoň jsem si na chvíli mohl počíst. Komplexy jsem ze své výšky nemíval, vždy jsem si říkal, že snad někdy vyrostu. Až potom, co jsem to začal slýchávat častěji a častěji. Byly tu nějaké dotazy/odpovědi s tím, jestli mi nezačala puberta dříve, to asi mohu vyloučit, protože i mladší, než jsem byl já ji měli dříve, a tak si myslím, že mi začala normálně anebo později, než bývá normálem. Nevím, jestli tahle informace má nějakou hodnotu, ale budu tedy počítat s tím, že už moc nevyrostu, i když do 20 je ještě daleko.Budu tedy holt nosit užší oblečení, ať si nějaký ten cm opticky přidám.

Jinak ohledně té návštěvy doktora, to jsem zvažoval už dříve (v 15),a jak zde někdo psal, že se to má řešit dříve, tak si myslím, že doktor by mi řekl ať počkám, že porostu až za 1-2 roky. Myslím, že jak se každý rok chodí na měření, tak by mě už na nějaké vyšetření poslal, pokud by se mu to zdálo nějak hodně podprůměrné málo, což asi úplně není, ale jak jsem již psál tak je to celkem málo, ještě když závažím v potaz to, že děda(otec z matčiny strany měl 190cm a děda(otec z otcovy strany) měl určitě nad 180cm taky, což jsem mohl zmínit dříve. Kvůli tomu jsem teď trochu v nejistotě, jestli toho doktora navštívit, protože předpoklady k vyšší výšce bych měl mít. :think: :nevim:

@krokodylek píše:
Já bych se tím netrapila, pokud je to 165+,tak už to není žádný extrém. Manžel měl 168 a o ženské nouzi nikdy neměl a teď mám kamaráda taky tak, možná je i menší a taky s tím nikdy neměl problém. Oba jsou pořád asi o 10 cm vyšší než já :mrgreen: A malých holek je spousta a taky je dost vyšších holek, kterým na pár cm rozdílu nesejde…to není o tom, jak vysoko si nosíš hlavu, ale co máš v ní ;) Navíc kluci vždycky rostli ještě i na vojně, tak máš ještě tak tři roky…

S tímhle souhlasím, ale myslím, že u každého kluka v mém věku nastanou chvíle, kdy si nad svými fyzickými nedostatky láme hlavu a to především, když jsou až tak velké. Budu v to doufat, že budu jedním z těch kluků, co rostli až na vojně. :D :)

• Citovat
  • Upravit
2160
15.7.20 16:30
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi, nečekal jsem jich tolik, ale aspoň jsem si na chvíli mohl počíst. Komplexy jsem ze své výšky nemíval, vždy jsem si říkal, že snad někdy vyrostu. Až potom, co jsem to začal slýchávat častěji a častěji. Byly tu nějaké dotazy/odpovědi s tím, jestli mi nezačala puberta dříve, to asi mohu vyloučit, protože i mladší, než jsem byl já ji měli dříve, a tak si myslím, že mi začala normálně anebo později, než bývá normálem. Nevím, jestli tahle informace má nějakou hodnotu, ale budu tedy počítat s tím, že už moc nevyrostu, i když do 20 je ještě daleko.Budu tedy holt nosit užší oblečení, ať si nějaký ten cm opticky přidám.

Jinak ohledně té návštěvy doktora, to jsem zvažoval už dříve (v 15),a jak zde někdo psal, že se to má řešit dříve, tak si myslím, že doktor by mi řekl ať počkám, že porostu až za 1-2 roky. Myslím, že jak se každý rok chodí na měření, tak by mě už na nějaké vyšetření poslal, pokud by se mu to zdálo nějak hodně podprůměrné málo, což asi úplně není, ale jak jsem již psál tak je to celkem málo, ještě když závažím v potaz to, že děda(otec z matčiny strany měl 190cm a děda(otec z otcovy strany) měl určitě nad 180cm taky, což jsem mohl zmínit dříve. Kvůli tomu jsem teď trochu v nejistotě, jestli toho doktora navštívit, protože předpoklady k vyšší výšce bych měl mít. :think: :nevim:

S tímhle souhlasím, ale myslím, že u každého kluka v mém věku nastanou chvíle, kdy si nad svými fyzickými nedostatky láme hlavu a to především, když jsou až tak velké. Budu v to doufat, že budu jedním z těch kluků, co rostli až na vojně. :D :)

Většina lidí má nějakej komplex. Já mám sice už od osmnácti 182 cm (i tak jsem podle spousty holek těžkej podprůměr :D ), ale zato jsem ve dvaceti zjistil, že mi padají vlasy, když jsem se byl po delší době stříhat. Vykoukly na mě kouty a já naráz nevěděl co s tím. Najednou vzala za svoje moje představa jak s vystříhanýma bokama a hustým porostem nahoře balím jednu babu za druhou. Co já se nastál před zrcadlem a nahrabal ve vlasech, abych z toho vyprodukoval aspoň nějakej účes, kdy bych měl vlasy nahoru a nevypadal jako sňatkovej podvodník ze 30. let :D Jednou jsem kvůli tomu dokonce nešel na přednášku, protože jsem měl pocit, že s takovým hárem nemůžu ve škole vzít ani za kliku. Trvalo to dva roky než jsem pochopil, že většině lidí jsou moje vlasy totálně ukradený a pokud se to nebudu nějaké holce líbit, tak to asi ve většině případů nebude tím. A pokud ano, tak je to jedině dobře, protože taková by mi za to nestála. A takhle je to i s tou tvou výškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
15.7.20 16:52
@Anonymní píše:
Ahoj, snad mi zde někdo ze zdejších maminek nebo někdo kdo ma zkrátka s tímhle zkušenost poradí. Je mi za pár dní 17 let a měřím jen 170cm, na kluka dost málo. A mám tedy dotaz, pomalu už mi začínají růst vousy, ale výška ani náhodou. Je to poněkud deprimujicí, když jsou i holky ve vašem věku vyšší, než sami jste. Dříve jsem byl za svou výšku šikanován/posmívan. Mám šanci ještě vyrůst? Dříve jsem si myslel, že se jedná o opožděnou puberta, tedy do té doby než jsem postřehl, že mi začínají „růst“ vousy. Výška mýho otce je poměrně velká, má 187cm a výška matky 163/164cm. Podle počtů bych měl měřit a dosáhnout výšky 181,5cm/182cm. Z 95% 172cm-191cm. Snažím se stravovat zdravě, ale je to bez úspěchu. Každé odpovědi nebo rady si budu cenit. :zed: Kategorii jsem zvolil jen z důvodu výběru kategorie před zveřejněním a tahle je snad nejbližší :D

Je mozne, ze jeste vyrostes :pankac:.
Jsou spoustu zen, ktere nechteji obry :D. A hodne holke ma prece do 165 cm.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
15.7.20 17:01

Tipla bych si, že 181 cm mít nikdy nebudeš, ale možná ještě tak 2-5cm můžeš vyrůst. Ale ani těch 170 není zas taková katastrofa. Malých žen je dost a nebudeš mít problém nějakou najít. Ve výšce to totiž není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.7.20 17:55

Já ještě něco pro povzbuzení. Máme v rodině kluky, kteří byli do 19 jak ustřelené kecky - cca 160 cm a pak se vytáhli na 190 během dvou let. Ale je to individuální. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
15.7.20 21:08
@Anonymní píše:
Ahoj, snad mi zde někdo ze zdejších maminek nebo někdo kdo ma zkrátka s tímhle zkušenost poradí. Je mi za pár dní 17 let a měřím jen 170cm, na kluka dost málo. A mám tedy dotaz, pomalu už mi začínají růst vousy, ale výška ani náhodou. Je to poněkud deprimujicí, když jsou i holky ve vašem věku vyšší, než sami jste. Dříve jsem byl za svou výšku šikanován/posmívan. Mám šanci ještě vyrůst? Dříve jsem si myslel, že se jedná o opožděnou puberta, tedy do té doby než jsem postřehl, že mi začínají „růst“ vousy. Výška mýho otce je poměrně velká, má 187cm a výška matky 163/164cm. Podle počtů bych měl měřit a dosáhnout výšky 181,5cm/182cm. Z 95% 172cm-191cm. Snažím se stravovat zdravě, ale je to bez úspěchu. Každé odpovědi nebo rady si budu cenit. :zed: Kategorii jsem zvolil jen z důvodu výběru kategorie před zveřejněním a tahle je snad nejbližší :D
. Asi takhle, mě to úplně zas tak málo nepřipadá, nikdo tady netvrdí že máš nějakou vodu, ale pokud se k tomu lékaři objednáš a radši tam zajdeš, nic tím přece nezkazíš ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.7.20 21:32
@nickanonym píše: . Asi takhle, mě to úplně zas tak málo nepřipadá, nikdo tady netvrdí že máš nějakou vodu, ale pokud se k tomu lékaři objednáš a radši tam zajdeš, nic tím přece nezkazíš ;)

Presne tak jsem to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 22:23

Zakladateli, nelam si s tím hlavu. Spousta ženských ti řekne, že by nebyla s menším chlapem. Já to taky tvrdila. Dopadlo to tak, že mám manžela měřícího 166 cm, já sama mám 171. A víš co? Já nikdy někdy nepoznala většího chlapa :srdce: Není zakomplexovaný a o ženské nikdy nouzi neměl. Teď už má smůlu :jazyk: :mrgreen:
Neboj, i kdybys už nevyrostl, 170 cm je úplně v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
24
15.7.20 22:36

Mám přítele, který měří taky 170 a jsem asi jen o centimetr menší, takže vypadáme stejně vysocí. Není to nic špatného, důležité je stejně nakonec chování a ne výška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.20 12:51

Přála bych ti ještě pár centimetrů. Dokážu to trápení pochopit. Mám syna, který byl a je všude nejmenší. Těch posměšků už si užil…Teď je v pubertě a radujeme se z každého centimetru. Přála bych mu aspoň těch 170, ale nevím. Na endokrinologii chodíme, ale je to prostě geneticky. Jsem ráda, že ne všichni mají omezené názory na výšku mužů. Je třeba zapracovat na sebevědomí. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
2827
16.7.20 14:36
@Anonymní píše:
Přála bych ti ještě pár centimetrů. Dokážu to trápení pochopit. Mám syna, který byl a je všude nejmenší. Těch posměšků už si užil…Teď je v pubertě a radujeme se z každého centimetru. Přála bych mu aspoň těch 170, ale nevím. Na endokrinologii chodíme, ale je to prostě geneticky. Jsem ráda, že ne všichni mají omezené názory na výšku mužů. Je třeba zapracovat na sebevědomí. Držím palce.

Mojí kluci jsou taky malí, nemají po kom mít dva metry. A nikdy se jim nikdo nesmál. Asi proto, že jim je to fakt jedno a celkově nějak nejdou z davem (dlouhé vlasy, styl oblékání, názory).Jsou prostě sví. Ten starší byl letos na plese se spolužáky za základky a strašně se smál, jak všichni valili oči, že už je větší než holky :mrgreen: Má asi 175 cm, možná už i trošku víc…jsem zvědavá, jestli ještě vyroste, nebo ne (18 let).Každopádně otce i dědečky už přerostl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
16.7.20 18:50
@Anonymní píše:
Zakladateli, nelam si s tím hlavu. Spousta ženských ti řekne, že by nebyla s menším chlapem. Já to taky tvrdila. Dopadlo to tak, že mám manžela měřícího 166 cm, já sama mám 171. A víš co? Já nikdy někdy nepoznala většího chlapa :srdce: Není zakomplexovaný a o ženské nikdy nouzi neměl. Teď už má smůlu :jazyk: :mrgreen:
Neboj, i kdybys už nevyrostl, 170 cm je úplně v pohodě :)

A moje sestra má 165 a švagr je ještě menší. Ani nemám odvahu se zeptat kolik měří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18625
17.7.20 18:21

Kamarádka má nějakých 162-3 no hada se o každý centimetr. A její chlap nad 170 nemá rozhodne. Jejich tříletý je stejne velký jako nás dvouletak :lol: akorát já mám 179 a manžel 182.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.8.20 16:03

Takže, znovu ahoj.Byl jsem u praktické doktorky na prohlídce a zjistil jsem, že měřím ještě o 2,5cm méně než jsem si myslel, že mám, Bohužel doktorka řekla, jak jsem očekával, že mám počkat. :zed:Už ani nevěřím v to, že vyrostou i o blbý centimetr. Doporučila mi návštěvu rentgenu o kostním věku, ovšem když sama řekla, že mám počkat, nevím zda to za návštěvu vůbec stojí.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.20 07:56

moje výška

Dobry den, je mi 12 zachvilku 13 a merim 172 cm, prosim kdy se to zastavi? Vsichni jsou mensi a potrebuju aby se to uz konecne zastavilo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi