Má výška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.7.20 00:04

Má výška

Ahoj, snad mi zde někdo ze zdejších maminek nebo někdo kdo ma zkrátka s tímhle zkušenost poradí. Je mi za pár dní 17 let a měřím jen 170cm, na kluka dost málo. A mám tedy dotaz, pomalu už mi začínají růst vousy, ale výška ani náhodou. Je to poněkud deprimujicí, když jsou i holky ve vašem věku vyšší, než sami jste. Dříve jsem byl za svou výšku šikanován/posmívan. Mám šanci ještě vyrůst? Dříve jsem si myslel, že se jedná o opožděnou puberta, tedy do té doby než jsem postřehl, že mi začínají „růst“ vousy. Výška mýho otce je poměrně velká, má 187cm a výška matky 163/164cm. Podle počtů bych měl měřit a dosáhnout výšky 181,5cm/182cm. Z 95% 172cm-191cm. Snažím se stravovat zdravě, ale je to bez úspěchu. Každé odpovědi nebo rady si budu cenit. :zed: Kategorii jsem zvolil jen z důvodu výběru kategorie před zveřejněním a tahle je snad nejbližší :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
209
15.7.20 00:39
@Anonymní píše:
Ahoj, snad mi zde někdo ze zdejších maminek nebo někdo kdo ma zkrátka s tímhle zkušenost poradí. Je mi za pár dní 17 let a měřím jen 170cm, na kluka dost málo. A mám tedy dotaz, pomalu už mi začínají růst vousy, ale výška ani náhodou. Je to poněkud deprimujicí, když jsou i holky ve vašem věku vyšší, než sami jste. Dříve jsem byl za svou výšku šikanován/posmívan. Mám šanci ještě vyrůst? Dříve jsem si myslel, že se jedná o opožděnou puberta, tedy do té doby než jsem postřehl, že mi začínají „růst“ vousy. Výška mýho otce je poměrně velká, má 187cm a výška matky 163/164cm. Podle počtů bych měl měřit a dosáhnout výšky 181,5cm/182cm. Z 95% 172cm-191cm. Snažím se stravovat zdravě, ale je to bez úspěchu. Každé odpovědi nebo rady si budu cenit. :zed: Kategorii jsem zvolil jen z důvodu výběru kategorie před zveřejněním a tahle je snad nejbližší :D

Ahojky, nic si z toho nedělej, spoustu kluků mají mnohem menší výšku, určitě je možnost že ještě vyrosteš, kluci rostou do 19.. Samozřejmě to není pravidlo a tady se vykašli na nějakou tatínkovu výšku, tady to budeš mít určitě z maminčiny strany jestli je takhle malinká ;) A jak píšeš že tatínek má přes 180 tak na chlapa je to taky,,málo” to máš prostě v genech.. Nauč se mít rád sám sebe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.7.20 00:54

Navstiv endokrinologa. Jak jsou vysoci rodice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
15.7.20 00:58
@vodolejka píše:
Navstiv endokrinologa. Jak jsou vysoci rodice?

Má to tam napsané. Maminka pres 160 a tatinek pres 180. To bude mit v genecv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.7.20 01:31
@nickanonym píše:
Má to tam napsané. Maminka pres 160 a tatinek pres 180. To bude mit v genecv :think:

To ma stejne malo. Urcite to stoji za vysetreni. Nas poslala doktorka na endokrino v 5 letech, dnes je synovi 8. Je sledovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8994
15.7.20 02:02

Mně to zase tak málo nepřijde, jsem sice vyšší ale spousta holek je malinkých a znám i menší chlapy, tak bych to úplně jako handicap neviděla. ;) Geny no, holt se to zprumerovalo. Nebuď z toho špatný, Tom Cruise je prcek a jednu dobu byl obrovským sexsymbolem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
15.7.20 06:12
@nickanonym píše:
Ahojky, nic si z toho nedělej, spoustu kluků mají mnohem menší výšku, určitě je možnost že ještě vyrosteš, kluci rostou do 19.. Samozřejmě to není pravidlo a tady se vykašli na nějakou tatínkovu výšku, tady to budeš mít určitě z maminčiny strany jestli je takhle malinká ;) A jak píšeš že tatínek má přes 180 tak na chlapa je to taky,,málo” to máš prostě v genech.. Nauč se mít rád sám sebe :andel:

Přes 180 je na chlapa málo jo? Jestli si nepleteš živočišný druhy. Chlap patří furt ještě mezi lidi a ne žirafy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85232
15.7.20 06:27

Taky bych na endokrinologii zasla, musis to probrat s detskou doktorkou a rodici.
Otec ma 168 a matka mela 156, bratr ma 178, ja 150.
Treba jeste porostes, ale nemusis. Tak at se netrapis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
15.7.20 06:29

Hej kluku neblbni. Zatím je ti sedumnáct takže určitě ještě něco povyrosteš. Já jako ženská měla celý život /je mi 43/ opačný problém. Měřím 175 cm což není sice žádný extrém, ale asi od 12ti let neustále poslouchám všude a od všech pitomý krafy jak jsem - vysoká, velká a dlouhá :cert: :zed:. Chápu tvoje pocity ale ty máš šanci ještě vyrůst. Já se nezmenším, abych měla 155cm jak si asi všichni představujou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
15.7.20 06:38

Teď si nejsem jistá, ale nerostou kluci až do cca 21ti? :think: Myslím, že se to klidně může ještě trochu změnit.

Jinak 170 není sice není nijak moc, ale zase bych neřekla, že je to taková hrůza. Jak tu už někdo zmínil, tak spousta holek je malinkých a naopak, je hodně mužů co má průměrnou až podprůměrnou výšku. Nemyslím si proto, že by to pro tebe musel být handicap. Nemáš sice 2 m, ale trpaslík taky zrovna nejsi. :nevim:

Měla jsem na ZŠ dva spolužáky, dvojčata. Jeden měl v osmičce snad 190, hubenej čahoun, druhý 170, to byl zase takový medvídek. Když vedle sebe stáli, tak ten rozdíl byl fakt velký. Ten menší jeden dělal kulturistiku a všelijaké sporty. S holkama kvůli své výšce ale nikdy problém neměl, naopak. A nikdy nikdo se mu kvůli výšce nesmál. Tím chci říct, že to není ani tak o výšce jako takové, jako spíš o tvém sebevědomí. Ty se rozhodně nemáš za co stydět a jestli se ti někdo vysmívá, tak to není tvojí výškou, ale tím, že jsou to blbci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15053
15.7.20 07:22

170 cm není žádná hrůza, myslím že v 17 už vyrostes jen minimálně 2–3 cm možná.. Smiř se s tím jaký jsi, spousta holek je malých kolem 160 cm a ty vedle sebe nepotrebujou cahouny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.7.20 07:31
@Alušáček píše:
170 cm není žádná hrůza, myslím že v 17 už vyrostes jen minimálně 2–3 cm možná.. Smiř se s tím jaký jsi, spousta holek je malých kolem 160 cm a ty vedle sebe nepotrebujou cahouny.

Hele nemaž mu med kolem huby. Trpaslice ti tu vysvětlí, že chlapy pod 2 m neberou.
A zakladateli vydrž! Ještě určitě povyrosteš. Kluci rostou až do vojny= cca do 20 let. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
15.7.20 07:35

Měl jsem v okruhu svých známých člověka, kterej měl snad 171 cm, ale nikdy neměl problém s holkama. Trošku zapracoval na vršku, na rukách, nechal si narůst strniště a ženský po něm šly. Ano, je takový zažitý úzus, že každá slepice, která si musí v obchodě pod sebe strkat štokrle, aby na ni bylo vidět a prodavačka neměla pocit, že slyší hlasy z hůry, touží po chlapovi, kterej se pomalu nevleze do dveří, ale na takový se vyprdni. Ty by to s tebou nemyslely vážně. Ostatně stačí se podívat na seznamky. Tam je vidět jak dopadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.7.20 07:40
@Anonymní píše:
Ahoj, snad mi zde někdo ze zdejších maminek nebo někdo kdo ma zkrátka s tímhle zkušenost poradí. Je mi za pár dní 17 let a měřím jen 170cm, na kluka dost málo. A mám tedy dotaz, pomalu už mi začínají růst vousy, ale výška ani náhodou. Je to poněkud deprimujicí, když jsou i holky ve vašem věku vyšší, než sami jste. Dříve jsem byl za svou výšku šikanován/posmívan. Mám šanci ještě vyrůst? Dříve jsem si myslel, že se jedná o opožděnou puberta, tedy do té doby než jsem postřehl, že mi začínají „růst“ vousy. Výška mýho otce je poměrně velká, má 187cm a výška matky 163/164cm. Podle počtů bych měl měřit a dosáhnout výšky 181,5cm/182cm. Z 95% 172cm-191cm. Snažím se stravovat zdravě, ale je to bez úspěchu. Každé odpovědi nebo rady si budu cenit. :zed: Kategorii jsem zvolil jen z důvodu výběru kategorie před zveřejněním a tahle je snad nejbližší :D

Ne všichni mají 2 metry.. Tak to prostě je.. Spolužák měl 150 cm, na střední pak vyrostl o 30 cm…tesne před 18 rokem.. Ale těžko říct.. Já mám malého muže.. Taky má 170 cm.. Ničemu to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.7.20 07:42

@martina.se le se 170 cm chlap není malý :zed: :zed: je menší, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí