Má výška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
15.7.20 07:46
@divine woman píše:
@martina.se le se 170 cm chlap není malý :zed: :zed: je menší, no.

Tak já mám 175 cm, pro mě maly je, ale neřeším :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.7.20 07:48

170 cm chlap maly je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
15.7.20 08:33
@vodolejka píše:
170 cm chlap maly je.
@vodolejka píše:
170 cm chlap maly je.

No, tak jsi nám to sdělila, je ti líp a teď mi řekni, jak si s tím má poradit ten chudák kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.7.20 08:39
@fera21 píše:
No, tak jsi nám to sdělila, je ti líp a teď mi řekni, jak si s tím má poradit ten chudák kluk.

Musi to resit! Ty jsi agresivni. Nasi znami to neresili, holka dostala ve 12 letech menses a bylo po srande. Na endokrinologii jim akorat rekli, ze to meli resit driv!!! Chlacholit tady kluka, ze ve 170 cm neni malej, to je urcite lepsi. Kor kdyz ma komplex :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 08:41

Muj syn - stejny vek, stejna vyska. Neresi to, zajem o nej by byl, ale ma v hlave akorat fyziku a tanec.
A ja jako hodne mala zenska jsem nikdy o cahouny nestala.

• Citovat
  • Upravit
15.7.20 10:09
@Anonymní píše:
Ahoj, snad mi zde někdo ze zdejších maminek nebo někdo kdo ma zkrátka s tímhle zkušenost poradí. Je mi za pár dní 17 let a měřím jen 170cm, na kluka dost málo. A mám tedy dotaz, pomalu už mi začínají růst vousy, ale výška ani náhodou. Je to poněkud deprimujicí, když jsou i holky ve vašem věku vyšší, než sami jste. Dříve jsem byl za svou výšku šikanován/posmívan. Mám šanci ještě vyrůst? Dříve jsem si myslel, že se jedná o opožděnou puberta, tedy do té doby než jsem postřehl, že mi začínají „růst“ vousy. Výška mýho otce je poměrně velká, má 187cm a výška matky 163/164cm. Podle počtů bych měl měřit a dosáhnout výšky 181,5cm/182cm. Z 95% 172cm-191cm. Snažím se stravovat zdravě, ale je to bez úspěchu. Každé odpovědi nebo rady si budu cenit. :zed: Kategorii jsem zvolil jen z důvodu výběru kategorie před zveřejněním a tahle je snad nejbližší :D

Nebudu ti dávat falešné naděje, pokud to nedotáhneš aspoň na těch 175 cm, budeš mít při seznamování velké problémy. Díky své výšce prostě nejsi v očích žen dostatečně sexuálně atraktivní. Je to trochu paradox chlape, malými muži povětšinou opovrhují ty nejmenší ženy, které následně rodí malé syny (ikdyž má otec 195) a kruh se uzavírá.

Tady je to perfektně zmíněno:
https://www.emimino.cz/…zeny-261129/

To. že tě někdo chlácholí Tomem Cruisem nebo tím z Harryho Pottera je ti k ničemu. Pokud tedy nejsi světoznámá filmová hvězda s miliony na kontě.

V podstatě by mohl napsat, že šikanován už budeš do konce života pouze od žen, ne od mužů. Každá správná žena totiž ví že malý muž=malý penis (https://www.emimino.cz/…enis-383269/).

Nicméně každý problém má své řešení. Začni trénovat bojové sporty a při seznamování to vždy nezapomeň zmínit. Budeš vypadat více mužně a žena se bude cítit v bezpečí.
A druhá věc, falešné vložky do bot nebo boty s vyšším (maskovaným) podpatkem. Přidají i 5 cm.

https://prozeny.blesk.cz/…echteji.html
https://www.lui.cz/…osobni-zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.20 10:28

Myslím, že v 17 ještě vyrosteš o pár centimetrů… ideální by bylo aspoň do těch 175. Můj táta má 176 (stejně jako moje mamka) - a považuji ho teda za „malého“, jen výškou, samozřejmě :D Já vyrostla do 172, což je na holku tak průměr… ale třeba pro některé moje (zvlášť ty menší) kamarádky jsem vysoká, jelikož jsem štíhlá (50 kg), takže i těch 172 působí opticky vysoce. Bohužel, holkám se obecně líbí vyšší muži - aspoň nad 180. V mojí vyvdané rodině máme zase opačný problém - všichni mají ke 2 metrům, což je u kluků fajn, holka nad 185 ale už často vypadá jako „kobyla“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.7.20 10:33
@vodolejka píše:
170 cm chlap maly je.

Pro mě ano. Ale pro 80% žen, které jsou menší ne.  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
15.7.20 10:48
@vodolejka píše:
Musi to resit! Ty jsi agresivni. Nasi znami to neresili, holka dostala ve 12 letech menses a bylo po srande. Na endokrinologii jim akorat rekli, ze to meli resit driv!!! Chlacholit tady kluka, ze ve 170 cm neni malej, to je urcite lepsi. Kor kdyz ma komplex :zed:

Ale na tom není co k řešení, 170 cm je normální výška na dospělého chlapa, podle růstových tabulek je cca na 50.percentilu. co myslíš, že s ním udělají?

Jinak zakladateli, mě by to přišlo v pohodě, mezi kamarády mám i páry, kde je muž menší než žena a jsou spokojení. Je šance, že ještě vyrosteš, ale kdyby ne, tak to fakt není žádná tragédie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 11:05
@DeeSocialWorker píše:
Ale na tom není co k řešení, 170 cm je normální výška na dospělého chlapa, podle růstových tabulek je cca na 50.percentilu. co myslíš, že s ním udělají?Jinak zakladateli, mě by to přišlo v pohodě, mezi kamarády mám i páry, kde je muž menší než žena a jsou spokojení. Je šance, že ještě vyrosteš, ale kdyby ne, tak to fakt není žádná tragédie ;)

Přesně tak, ono to k řešení není. :nevim: Můžou mu leda říct, zda ještě poporoste. Kamarádka řešila u syna předčasnou pubertu, klukovi je 14 a opravdu už víc neporoste, protože mu puberta skončila. Doktor jim řekl, že na 170cm to kluk dotáhne, takže to je normální výška a řešit se to nijak nebude…

Nicméně, zakladateli, pokud nemáš problém s předčasnou pubertou, můžeš růst ještě cca 2 roky a za tu dobu můžeš vyrůst třeba 10cm. Ale vzhledem k tomu, že mamka je menší, asi to na 190 nevypadá. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 11:18

Takže: Já měřím 180 cm, jsem štíhlá, takže působím ještě vyšší. Všichni mí partneři byli vždy menší, než já ( ne, není to úchylka - prostě nekoukám jen na vzhled), dokonce i můj manžel je o trošku menší, než já. Sám vidíš, že názory jsou různé. Já osobně si myslím, že 170 cm není žádný extrém a já sama mám v okolí dost mužů tohoto vrůstu - nikdo si na ně neukazuje, protože jsou to vesměs pohlední a upravení chlapi. Prostě, jak už tu bylo zmíněno: Pracuj na jiných svých přednostech, sportuj, vzdělávej se…nedopusť, aby se z tebe stal tlouštík (to působí, že seš ještě menší) a zakomplexovaný morous. Jestli jjsi fajn povaha, máš smysl pro humor, nebudeš mít s partnerkami problém. Já taky nejsem všech typ, to myslím, že nikdo :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4785
15.7.20 11:21

170 cm je běžná výška, je to trochu handicap, holt budeš mít zúžený výběr, ale zas to není ještě pořád žádná tragédie. Být Tebou, zapracuju na kondici a vzhledu obecně. Jinak vypadá 170 cm s hubenýma ručičkama a pivním pupkem a jinak 170 cm s vypracovanou postavou. Můj exmanžel měl cca 174 cm, já 170, vdávala jsem se bez podpatků, ale jinak jsem to neřešila… měl široká ramena a rozložitý hrudník, tak jsem se vedle něj cítila dostatečně v bezpečí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
15.7.20 12:14

Můj partner spoléhá na to, že až začne pupkatět a scvrkávat se, tak budeme vypadat jako ideální zazobaný italský pár, kde si ten dědek vedle sebe vodí gazelu (mám 181 cm). :lol:
v 17 letech jsem svoji výšku taky hrozně řešila, ve 30 už mi to je jedno. Naštěstí existují boty s vyšší platformou, i pánská elegantní obuv se dnes vyznačuje podpatkem. Mě asi těžko někdo uřízne kotníky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
15.7.20 12:20

Já bych se tím netrapila, pokud je to 165+,tak už to není žádný extrém. Manžel měl 168 a o ženské nouzi nikdy neměl a teď mám kamaráda taky tak, možná je i menší a taky s tím nikdy neměl problém. Oba jsou pořád asi o 10 cm vyšší než já :mrgreen: A malých holek je spousta a taky je dost vyšších holek, kterým na pár cm rozdílu nesejde…to není o tom, jak vysoko si nosíš hlavu, ale co máš v ní ;) Navíc kluci vždycky rostli ještě i na vojně, tak máš ještě tak tři roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
15.7.20 12:47

@notachemicalromance dobrá rešerše :) Přidal bych napoleonský komplex, který zaručeně má každý malý muž. A zakomplexované co? Nebrat!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí