Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý večer, otázka je jasná: jak jsou na tom malí muži s velikostí penisu? Jaké jsou vaše zkušenosti s muži, kteří jsou v průměru 168 cm vysocí? Prosím zachovat anonym.
Klidně bez anonymu, můj bývalý a současný partner, oba vysocí do 170 cm, obdařeni jsou oba skvele. Já si vždycky myslela, že malý chlapi ho mají malýho a omyl ![]()
Na centimetry ti to přesně neřeknu, ale i malý muz má kolikrát pořádný péro
Osobně nevím - pod 6 stop nejdu - ale kamarádka měla takového urostlého přítele, a ukazovala skoro 30 cm…
Takže možné je cokoli.
Anonym - v praci jsem jich videla kvanta - vyska na to nema vliv.
Zadny.
To jako fakt? To je jako ptát se jestli malá žena=malý prsa, velká žena=velký prsa… ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, otázka je jasná: jak jsou na tom malí muži s velikostí penisu? Jaké jsou vaše zkušenosti s muži, kteří jsou v průměru 168 cm vysocí? Prosím zachovat anonym.
stejne jako velci. Ja mam zrovna zkusenost, ze ten nejvetsi mohl mit tak k tem 170cm vysky
@Anonymní píše:
Anonym - v praci jsem jich videla kvanta - vyska na to nema vliv.
Zadny.
Aaaa bordelmama ![]()
@wildcherry píše:
Aaaa bordelmama
Nebo spis sestra na urologii
.
Hele ja nevím, ale taky je možný, že méně urostlý muž ma penis stejně velký jako vysoký a statný muž, jen u toho menšího to vzhledem k postavě vypadá větší než u toho druhého
takový optický klam ![]()
Příspěvek upraven 23.02.20 v 23:05
@Hobitka píše:
Nebo spis sestra na urologii![]()
.
nene ta provozuje saunu ![]()
@Hobitka píše:
Nebo spis sestra na urologii![]()
.
Tak nejak. ![]()
@snee píše:
Hele ja nevím, ale taky je možný, že méně urostlý muž ma penis stejně velký jako vysoký a statný muž, jen u toho menšího to vzhledem k postavě vypadá větší než u toho druhéhotakový optický klam
Příspěvek upraven 23.02.20 v 23:05
Ne ne.
kolikrat me prekvapi, jak konstitucne drobný muž má fakt velký penis a naopak. Není to opticky klam.