Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ruce to prozradí. Vyška v tom nehraje roli. Pokud ma maly, drobný ruce, je to špatný ![]()
@Hobitka píše:
Nebo spis sestra na urologii![]()
.
No fakt a ja hned myslim na to nejhorsi
![]()
@Hraběnka Stradová píše:Přesně, říká se tomu Napoleonský komplex: https://cs.wikipedia.org/…Napoleonský_komplex
Malý muž=velké komplexy
@Anonymní píše:
Osobně nevím - pod 6 stop nejdu - ale kamarádka měla takového urostlého přítele, a ukazovala skoro 30 cm…Takže možné je cokoli.
Nechytá náhodou ryby? Rybáři rádi přehánějí… ![]()
@Martina84 píše:
Ruce to prozradí. Vyška v tom nehraje roli. Pokud ma maly, drobný ruce, je to špatný
Jj, dulezite jsou sekundární pohl. znaky. I jinak drobný muž, ovsem s typicky mužskou postavou může mít velky penis.
Avšak muzi s ženskými znaky, jako v útlá ramena, širší pánev, velká stehna, drobné ruce, jsou na tom hůř, bez v ohledu na výšku.
Nelze to generalizovat, ale je v tom určitá logika.
Ale…jsou i kvanta naprosto průměrných mužů, kteri jsou na tom různě. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, otázka je jasná: jak jsou na tom malí muži s velikostí penisu? Jaké jsou vaše zkušenosti s muži, kteří jsou v průměru 168 cm vysocí? Prosím zachovat anonym.
Já měla ex 199 cm a Teda v kalhotech nic moc. Před tím jsem měla chlapa něco pod 170 a když sundal trenky, chtěla jsem se oblékat a jít že se to do mě nevejde 😆 Ale teď sem narazila na chlapa co je ve všech směrech fakt fajn, má něco kolem 170cm a nikdy sem nic tak malého neviděla… ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, otázka je jasná: jak jsou na tom malí muži s velikostí penisu? Jaké jsou vaše zkušenosti s muži, kteří jsou v průměru 168 cm vysocí? Prosím zachovat anonym.
Tady Ti nikdo neporadí. Tak snad zkusím praxí né? A pak dělej závěr… ![]()
Můj chlap měří pouhých 156cm ( má nemocné nohy od mimina, kdyby se o něho rodiče starali, jak měli a jezdili na doporučené cvičení a operace, tak malej by nebyl) A v kalhotech to malé nemá, jestli to chceš vědět přesně, tak má necelých 19cm. jestli je to pro tebe,, malé,, či,, dostačující,, nevím.. Ale osobně mi přijde, že je tohle uplně zbytečný řešit, nebo hodnotit. Jsem docela Ráda, že mi chlap nemá,, dole,, co měřit, jako ženský jim. To je jako, kdyby chlap automaticky počítal s tím, že malá žena = malá prsa, malý zadek, velká žena = velká prsa, velký zadek apod.
Můj bejvalej měl kolem 165 cm a měl tak velkej penis (na dýlku, na šířku), že to bylo fakt nepříjemný a některý polohy nešly vůbec. Ale zakomplexovaný teda byl, a pořádně.
Jeden z mých partnerů měl 190 cm a 20 cm, další 185 cm a asi tak 10 cm… A jeden sotva 170 cm a největší přirození ze všech.
Neexistuje žádná statisticky významná korelace mezi výškou jedince a rozměry penisu. ![]()
Souhlas, ex do 170cm. Penis na můj vkus až moc velký, jak na dýlku, tak na šířku. Ani to kolikrát nebylo příjemný. Zakomplexovanej byl až až
součastný manžel cca 185cm a výbavu akorát ![]()
@Mystery-lady píše:
To jako fakt? To je jako ptát se jestli malá žena=malý prsa, velká žena=velký prsa…
Malá prsa = velké komplexy.