Malý muž = malý penis?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
27.2.20 16:03

Podle mých zkušeností výška s velikostí souvisí

Podle mě mají vyšší muži s většíma rukama a nohama větší penisy.

Taky svalovci z posilovny menší, než hubeňouři.

Samozřejmě jsem existují výjimky, ale většinou to platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 20:02

To jsou blbosti

Každý tu má nějaké řeči o rukách nebo nohách že se to pozná, je to úplně nesmysl všechno. Nic takového velikost neprozradí.. já mám 170 a myslím že jsem vybavenej až dost oproti kamarádům kteří mají třeba 180+ ale pak mám kámoše co má 190 a má slušný kladivo. Takže to je opravdu různé. A k těm svalovcum neříkám že ho nemůžou mít malého ale většinou je to optický klam. Protože je jasný že když má někdo masivní vypracovaná stehna tak to pero vypadá v poměru malý a naopak někdo hubenej co má nohy jak dráty do plotu tak pero vypadá velký

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.20 20:03
@Podzemka píše:
Podle mě mají vyšší muži s většíma rukama a nohama větší penisy.

Taky svalovci z posilovny menší, než hubeňouři.

Samozřejmě jsem existují výjimky, ale většinou to platí.
Úplný nesmysl.
  • Citovat
  • Upravit
727
2.3.20 20:10
@Anonymní píše:
Každý tu má nějaké řeči o rukách nebo nohách že se to pozná, je to úplně nesmysl všechno. Nic takového velikost neprozradí.. já mám 170 a myslím že jsem vybavenej až dost oproti kamarádům kteří mají třeba 180+ ale pak mám kámoše co má 190 a má slušný kladivo. Takže to je opravdu různé. A k těm svalovcum neříkám že ho nemůžou mít malého ale většinou je to optický klam. Protože je jasný že když má někdo masivní vypracovaná stehna tak to pero vypadá v poměru malý a naopak někdo hubenej co má nohy jak dráty do plotu tak pero vypadá velký

Vy se s kamarády bavíte poměřováním ztopořených penisů? :think: Jsem teda taky chlap, ale přiznám se, že tahle kratochvíle mě nějak obešla a ani ve sprchách nemám nikterak významné nutkání zkoumat vybavení ostatních pánů. Nicméně proti gustu žádná a jsem rád, že tady konečně máme fundovaný názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 20:16

Tak já teda hlásím, že mám skoro dva metry, ruce jako lopaty, nohy lyže a výbavu tomu souměrnou :lol: Samozřejmě když je zima tak erekce dovnitř nastane, to není nic neobvykleho :D

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
2.3.20 20:17

@Michal1986 tak určitě si nepoměrují ztopořené penisy. :mrgreen: to asi v sauně nebo ve sprchách se tomu nevyhneš když před tebou stojí borec a péro má někde do půli stehen. Tak prostě vidím né? :D

• Citovat
  • Upravit
727
2.3.20 20:22
@Pan Dan píše:
@Michal1986 tak určitě si nepoměrují ztopořené penisy. :mrgreen: to asi v sauně nebo ve sprchách se tomu nevyhneš když před tebou stojí borec a péro má někde do půli stehen. Tak prostě vidím né? :D

a co má společného délka balabána v klidu a v pohotovosti? Možná nějaká prvotní indície to může být, ale jinak bych řekl, že je to celkem k ničemu. V sauně ho mám vytahaného taky kdovíkde a když se jdu v horách ve vichřici vyčůrat, tak si na to musím sundat rukavice, abych ho vůbec nahmatal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
2.3.20 20:26
@Michal1986 píše:
a co má společného délka balabána v klidu a v pohotovosti? Možná nějaká prvotní indície to může být, ale jinak bych řekl, že je to celkem k ničemu. V sauně ho mám vytahaného taky kdovíkde a když se jdu v horách ve vichřici vyčůrat, tak si na to musím sundat rukavice, abych ho vůbec nahmatal :D

No však, jako prvotní indicie. Na odhad to stačí, si myslím. Ovšem musím upozornit že se o to nezajímám. Odpověděl jsem svůj názor na dotaz. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72
2.3.20 22:10
@Anonymní píše: Úplný nesmysl.

Nechci se tě dotknout, jistě máš se svými 170 cm jako chlap dost problémů, ale s kolika muži jsi měl sex, aby bylo možné posoudit relevanci tvého názoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
2.3.20 22:11
@Anonymní píše:
Tak já teda hlásím, že mám skoro dva metry, ruce jako lopaty, nohy lyže a výbavu tomu souměrnou :lol: Samozřejmě když je zima tak erekce dovnitř nastane, to není nic neobvykleho :D

Mám podobné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
2.3.20 22:57

Přímá úměra výšky postavy a velikosti penisu neexistuje. Ani co se týče velikosti rukou apod. Jsou to nesmysly, dostatečně ověřeno :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 22:41

@Podzemka jakých? 😀 Ba naopak, nikdy jsem díky své výšce problém v ničem neměl, ani partnerky si nestěžovali a já jsem spokojenej v těle jaké jsem 🙂 mám hezkou postavu co mi spoustu lidí chválí, nejsem ani tříska ani tlusté prase. Na výšce opravdu nezáleží, to si může myslet pouze omezený člověk. Hezký večer

• Citovat
  • Upravit
72
6.3.20 12:09
@Anonymní píše:
@Podzemka jakých? 😀 Ba naopak, nikdy jsem díky své výšce problém v ničem neměl, ani partnerky si nestěžovali a já jsem spokojenej v těle jaké jsem 🙂 mám hezkou postavu co mi spoustu lidí chválí, nejsem ani tříska ani tlusté prase. Na výšce opravdu nezáleží, to si může myslet pouze omezený člověk. Hezký večer

Sice nevím, za co se stydíš, když obyčejný příspěvek píšeš pod rouškou anonyma, ale muži jsou různí. Podle nadměrného použití smajlíků vidím, že jsi podrážděný, ale zbytečně, byla to věcná zkušenost vícero žen, jistě můžeš i jako malý muž být výjimkou. Jak sám píšeš, máš výhodu, že u malého těla vypadá penis větší.

Předpokládala jsem, že jako muž nemáš zkušenost se ztopořenými penisy jiných mužů, ale protože výše uvádíš, že máš styk i s muži, již to chápu.

A nebuď tak ješitný, to u mužů nevypadá hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.3.20 12:19
@Annabela11 píše:
@TrueIsFalse Prsa se dají naštěstí zvětšit horší je to s pindourem ;)

to fakt nedaj, jestli teda nepočítáš našroubování plastovejch pumlíčů, to je stejný jako si nasadit připínáka nebo to dělat ne pérem, ale robertem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.3.20 12:31

@pohledzdruhestrany Oni se nedají zvětšit prsa? tady někdo zaspal dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí