Maceška a ex

Anonymní
29.3.24 19:49

Maceška a ex

Ahoj holky macešky, chci ce zeptat Vás co jste v podobné situaci.
Mám partnera a ten má dvě děti. S ex se na všem domlouvají, píši si zprávy, volají kvůli dětem. S ex spolu byli 12let.
Teď jde ex na operaci a on ji psal, že ji přeje aby vše dopadlo dobře a že na ni s dětmi myslí. Pak ji ale psal, že na ni mysli hlavně on sám a že ho mrzí že nemůže být v nemocni s ní a být ji oporou a kdyby cokoliv potřebovala at se ozve. Že je ona pro ně vším.
Možná jsem už paranoidní a za vším vidím něco (mám teď složitější období) proto bych ráda znala názor někoho cizího, někoho kdo je taky maceska a ma s tím zkušenosti.
Jen chci říct, že jsem partnerovi do zpráv nalezla. Nechal zapnutý PC, kde měl otevřený fb se zprávou, tak jsem ji prostě přečetla…
Budu moc ráda za odpovědi a Vaše názory, děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
29.3.24 20:00

Tak asi ji chce nějak podpořit. :nevim: ale mrzela by mě ta věta, že je pro ně vším. Vším by měla být už jen pro ty děti, ale asi mu to úplně jedno není. Mě taky trochu potrápila těžší nemoc mého ex, bylo mi ho líto jako člověka, ale nic víc v tom nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
29.3.24 20:05

Může mít ještě neuzavřený vztah s ex, ale taky ji může uznávat jako matku svých dětí a uvědomovat si, jak je jako matka pro ně všechny důležitá, což je mi sympatické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 20:07
@Erinne píše: Více

Dekuju za zprávu, chápu že spolu byli hodně let, mají děti, tak mu asi není jedno.
Ta věta me taky zamrzela, ale snažím se to pochopit a neřešit

• Citovat
  • Upravit
25192
29.3.24 20:08

Teď do toho nerýpej, nech projít tu opku
ale Ok to není, my s ex taky skoro denní kontakt kvůli dětem ale někdy i vtípek nebo něco kolem práce-našich známých-byli jsme spolu 18let a to je prostě dlouho
ALE NIKDY BY ON ANI JÁ nenapsal, že on/já jsme pro sebe vším
máme své partnery, nové vztahy a v našem věku logicky i patchworky, na kterých s láskou makáme
a právě proto přece si nebudeme psát, že jsme pro sebe Vším
nečetlas to blbě? nebylo tam pro děti vším?? a co tam vůbec lezeš do těch zpráv?
no blbý… nech si vše projít hlavou, evidentně se bojíš a si jsi nejistá, ON by ti měl dát najevo, že první žena už jsi dávno TY…
děti jsou samozřejmě navždy a je zcela v pořádku a naopak super, že se on o ně zajímá-stará…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 20:09
@Anna766 píše: Více

Je pravda, že mi pořád říká, jak chce být se mnou, a že ona je prostě jenom matka jeho děti a jsou kamarádi. Máme za sebou hodně věcí, zvládli jsme fakt těžký časy, tak si říkám, že kdyby k ní pořád něco cítil, tak by přece vsechen čas, energii a tak neinvestoval do mě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.24 20:14

@Lucy75
Bylo tam napsáno…jsi pro nás vše.
Vím, že kdyz jsem viděla tu otevřenou zprávu, měla jsem ji hned zavřít, ale prostě jsem si přečetla první větu a nedalo mě to. No víc jsem nečetla, jen jednu zprávu.
On mě přesvědčuje, že jsem pro něj jediná a že na ex nepomysli, jen ohledně dětí a že je rád, že spolu vycházejí

• Citovat
  • Upravit
25192
29.3.24 20:17
@Anonymní píše: Více

no furt je lepší : Jsi pro nás vše
než
Jsi pro mne vše

i tak je to hustý… hele, až bude po operaci, sedněte si a vyjasněte si priority..
to jsem zásadně dělala jako První ve vztahu
prostě můj partner bude a je vždy První a Já taky pro něj… minulost nezměníme a musíme ji akceptovat… ale přítomnost a současnost si utváříme sami!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
29.3.24 20:18

Chápu že můžeš být nejistá, ale zkus to vzít takhle… jak se chová ke své minulé ženě a svým dětem, bude se chovat k tobě jako k matce a vašim dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 20:21
@Lucy75 píše: Více

Už na začátku vztahu je si ujasnovali priority
Řekli mi že jsem pro něj nejdůležitější a chce být se mnou, s ex to má vyřešený a bere ji jenom jako matku svých dětí. Ale taky mi říká že spolu byli 12let a že to prostě nejde vymazat.
Ale jsem teď taková nejistá

• Citovat
  • Upravit
Nikoleta7117
29.3.24 20:32

V tom bych vůbec nic neviděla když napsal NÁS. Jen ji chtěl podpořit ve jménu děti.. a bylo by blbý psát jen za ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.24 20:37
@Nikoleta7117 píše: Více

Dobře, dekuju za pohled na věc.
Já už prostě nevím, asi bych potřebovala nejakej restart :D :nevim: poslední dobou vidím za vším něco. Ale moc dekuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
1250
29.3.24 20:39

A jak dlouho jste spolu? Já ty začátky mám vždy taky takový nejistý (tím myslím tak první 2 roky). Pak už nejsem tak přecitlivělá :) U nás zpočátku taky ex celkem „zasahovala“ do vztahu. Ale rychle jsme si to vyjasnili a byl klid. Ale faktem je, že jsem se cítila být na tom prvním místě, jak tady někdo zmiňoval. Nicméně psát by jí takové věci neměl. Podpora se dá vyjádřit i jinou formulací. Chtěla bych v tom mít jasno. Ale nevěděla bych, jak na to téma začít diskutovat, když bych přečetla, co jsem neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 20:44
@Erinne píše: Více

Budeme spolu rok.
Já se taky cítím být na prvním místě, teda tohle mě trochu znejistilo…
2 roky? Tak dobrý, já jsem si říkala že je divný, že je spolu rok a já jsem pořád taková nejistá.
No to je právě otázka :D nemůžu na toto téma začít, když jsem to neměla vidět :D

• Citovat
  • Upravit
5683
29.3.24 20:52

Nejsi paranoidni a tedy vazne bych si s chlapem promluvila ve smyslu, at si klidne jde za hlasem sveho srdce, ze ho nedrzim; no a po tomhle bych uz ho tedy ani nemohla mit rada a nechtela hrat druhe ci kolikate housle ve vasi familii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí