Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikoleta7117 píše: Více
Nakonec co si budem, i pro něj je prostě matka jeho dětí hodně důležitá a kdyby se jí mělo něco stát, tak to naprosto zásadně změní i jeho život.
Děti jsou prostě pro rodiče “pouto” navzdy. Tedy aspoň pro většinu…
@Anna766 píše: Více
Ja bych tedy nechtela, aby se muj muz ke mne choval jako k matce svych deti, jsrm jeho zivotni partnerka a to je hodne velky rozdil, tak tu nemel takovy blbosti.
Příspěvek upraven 29.03.24 v 21:05
@Anonymní píše: Více
„Ale jsem teď taková nejistá“ - ja bych byla hodne nasejrena teda. ![]()
@Anonymní píše: Více
Hele, rikat muze co chce…voda tece, slova plynou…dulezite jsou ciny, jak se vuci tobe chova a tak.
@Ahep píše: Více
Jasně, všichni melou blbosti. Jen at tě poslechne a prudí a co vůbec se má chlap chovat k matce svých dětí slušně, a smradi ať taky někam zalezou. Teď se má točit jen kolem nové paní a všichni ostatní jdou stranou.
Spokojená?
@Anna766 ano, chovat slusne vuci ex urcite, ale ne ji vypisovat jak je pro nej vse…to uz neni slusnost ale milostne vrkani ![]()
A vsichni nemelou blbosti, to patrilo konkretne a jen tobe.
@Anna766 píše: Více
Tohle neni vubec pravidlo. Muzi se chovaji podle toho, jak dotycnou maji radi. Nejsou komfornisti, nepotrebuji to. Zakladatelka muze skoncit na druhe koleji navždy.
@Ahep píše: Více
Konkrétně já píšu úplně něco jiného než ostatní
že jsem si nevšimla.
Nejsi paranoidni. Slusne vychazet s ex a napsat ji tohle je dost rozdil…
Mě to tedy v pohodě vůbec nepřijde. Nemá to s ní uzavřené a kdyby kývla, má ho zpátky. Na tohle bych nervy neměla.
Měla jsem něco podobného a víš jak to dopadlo? Přesně tak, jak nechceš slyšet. Po tom co ji napsal, bych se taky bála a byla dost obezřetná. ![]()
Tady všichni píšeme, jak tu zprávu pro exku brát. Ale to vůbec není důležité, to jsou jen názory ostatních. Důležité je, jak to bereš ty a tobě to vadí. Tak jen vymyslet, jak to mezi vámi otevřít.
Já nevím, co říct pravdu - nechal jsi tady na monitoru otevřenou zprávu, promiň, ale nešlo si to nepřečíst. Když píšeš bývalé takové věci, měl bys být opatrnější. Nebo to byl záměr, abych tu zprávu našla? Já tedy pro tebe nejsem nic?
@Erinne píše: Více
Už jednou jsme podobnou situaci řešili. Ptala jsem se ho na to a on mi pořád tvrdil že je to pouze matka jeho děti a že s ní chce vycházet. Jinak ke mě se chová moc hezky a dokazuje mi to. Říkala jsem, že pokud to nemá vyřešený, nebudu tu překážet a on že má vyřešený vše a chce být se mnou. Že to co cítí ke mě, k ní nikdy necítil a že o mě nechce přijít.
Ale to, že s ní chce vycházet, neznamená, že jí bude „vyznávat lásku“ a sdělovat, jak je pro něj vším a lézt jí všemožně do zadku. A tohle tedy tak vyznívá. Přece stačí, když bývalému partnerovi napíšu, že mě mrzí, jaké má problémy a že držím palce, ať vše dobře dopadne.
Já když jsem v určité situaci měla pocit, že existence ex už dost zasahuje do našeho vztahu (a to tedy nebylo až takové, jak píšeš ty), tak už jsem se prostě namíchla a řekla jsem mu, že mám pocit, že si s bývalou velice rozumí, že je velká škoda, že se před x lety rozvedli a že tedy nejlepší, co může pro ně udělat je, že se k sobě vrátí. Ať to udělá a mně dá možnost najít si někoho, kdo už má prostě klid a bývalku vyřešenou. A tím všechny problémy skončily. Pochopil, zařídil a byl klid. Ale tedy u nás se stále vtírala ona, on ji nekontaktoval.