Šílená hádka

Anonymní
29.3.24 15:45

Silena hadka

Ahoj,
Potrebuji poradit,, ze

Příspěvek upraven 30.03.24 v 02:04

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
29.3.24 15:58

Ma k tobe tolik ucty jako k pracce co se zacala porouchavat, jak dlouho zijete v tomhle odcizenem rezimu? intimita funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
29.3.24 16:00

Když mu vadí i tyto maličkosti, pravděpodobně už je ten vztah totálně v háji. Pokud ej to manžel, tak platit vše napůj jde podle mě proti duchu zákona. Dost chápu, že ho štve, že v podnikání zahučelo 200 tisíc, něco takového si protějšek dovolit, tak z toho taky nejsem nadšená. Nicméně zkusila bych nějakou poradnu, kde by ten rozhovor mohl být konstruktivnější, připadá mi, že jste spolu nemluvili včas a neudělali jste změny a rozhodnutí, která byla třeba.
Ale vzhledme k jeho reakci bych určitě počítala s možným rozpadem vztahu.
Jak jsi an tom ekonomicky s bydlením a podobně. Kolik je všem dětem.
Tvoje mzda je na zkrácený úvazek fakt hezká, co by časově zahrnoval plný úvazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
29.3.24 16:02

Asi je ta vaše naprdnutost vzájemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.3.24 16:08

No pravda je takova, ze spousta chlapku si proste rodinou podela zivot. :nevim: Živí 4 lidi, uz by treba mohl byt v poloduchodu, cestovat a delat jen podle radosti, ale s deckama je to o nicem, porad vydaje a starosti, pak prijdou vnuci a jede se na novo. Proste proc tohle absolvovat? Vetsina chlapku se nechat utahnout na sex, ktery pak stejne je minimalne. Dikybohu, ze ja mam tolik rozumu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
29.3.24 16:15
@Řízík píše: Více
:lol: dobrý jako máš pravdu, ale ono i většina ženských si život podělá a zkomplikuje dětma neboj vy chlapi nejste jediný chudáčci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
29.3.24 16:18

@Řízík No pravda je, že on už ty při děti prostě má, takže se má starat o rodinu. Mít děti a rodinu není žádná povinnost, ale je třeba si to rozmyslet předem. Pokud se chlap nechá utáhnout jen na sex, je to jeho chyba :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.03.24 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 16:22
@Sany80s píše: Více

No 200 tisíc to je ještě dobrý, nám v tom visí přes půl milionu…podnikání společné ale chlap mě do toho navezl…naštěstí druhé moje soukromé podnikání jakž takž funguje, ale taky jsem si musela přidat poloviční úvazek a v podstatě živím rodinu, takže já asi trochu z té manžela strany chápu tu frustraci…mohla jsem si koupit nový auto nebo jet na dovolenou na Bali…

Ataky si ten můj věčně stěžuje, že jsem na něj zlá…No jsem, protože jsem si takhle život nepředstavovala…

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.3.24 16:23

Ani nevíš, jak moc jsem ti za všechny ženy vděčná, že jsi měl rozum…. :hug:
Ty mít rodinu, tak je z toho dost lidí nešťastnejch….

• Citovat
  • Upravit
366
29.3.24 16:35

Hele máš pravdu. On si to každý moc idealizuje. Budu mít hezkou rodinu, děti, domek na hypo, co víc si ke štěstí přát. Ale ta realita je jiná. Řeší se finance, bydlení, pak děti, výchova, roky utíkají a tohle je to štěstí? Řešit pořád dokola školky, školy, kroužky, hypotéky? Mě je 50 let, mám spokojenou manželku, děti nemáme a fakt jsme spokojeni tak jak to je. A kolem nás potkávám urvané mladé rodiny, které řeší jeden problém za druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.3.24 16:43
@moli74 píše: Více

Presne, akorat najit zenu, ktera to vidi podobne je fakt stesti. Jak se ti to povedlo? Hledal si nejak cilene? Nebo proste jste spolu zacali a nejak to neresili a ta potreba decek neprisla ani na jednoho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
29.3.24 16:54

Manželka není úplně zdravá, bere antidepresiva a žádné biologické hodiny netikaly. No a já se přizpůsobil. Bylo to těžké, ale mám ji rád, vše funguje tak zvítězil rozum, zůstali jsme spolu. Máme pejska, žijeme jen pro sebe a jsme spokojeni. Děti a rodina nám nechybí, člověk si zvykne. Máme možná lepší vztah, než rodiny s dětmi, neřešíme řadu problémů, co mají ony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
29.3.24 16:58

Kolik je detem a čí je bydleni? Zkusila bych parovou terapii a kdyby on nechtěl, tak sama. A i když se to uklidní, priprav se na to, že jednou to krachne, jestli to takhle zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.3.24 17:00

ses dobrej :palec: jako snad kazdej vi ze zivot s detmi neni zadny med, tak kdyz to nechci tak to nedelam a ne ze si nadelam deti a pak beru kramle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.3.24 17:06
@Sany80s píše: Více

souhlas, taky delam na castak a takovyhle penize nemam ani omylem
s tim a s alimenty apod. uz by zakladatelka nemusela udrzovat nefungujici manzelstvi za kazdou cenu jak zeny ktere nemaji finance na to zit samy…

nicmene uz kvuli detem bych prvne zkusila moznosti napravy, jestli tam nejsou patologie typu nasili vc psychickeho aj., a az pak jit od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí