Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andelka83 píše: Více
Jo, tak tohle přesně zakladatelka potřebovala slyšet (číst) ![]()
@celkemspokojena píše: Více
Přesně tak
já nevím proč odpovídají lidi, kterých se to netýká, ale tak budiž přeju jim to ![]()
Ahoj, mám to podobně a myslím, že je to hlavně smůla. Záleží asi jak je to na začátku.. nahání tě ti muži, jsou do tebe šíleně zamilovaní nebo jsou to já nevím vztahy typu „tak jsme oba sami, zkusíme to dát dohromady“? Jestli druhá možnost, chtělo by to možná počkat na někoho, pro koho budeš opravdu speciální, kdo se o tebe bude hodně snažit, a tak se jen tak neodmiluje ani po čase, protože mu dalo zabrat tě „získat“… věřím, že na každého někdo čeká a přeji hodně zdaru, nejsi v tom sama ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahooj, opravdu?
No právě že nevím jak do tebe, ale do mě se většinou šíleně napřed zamilují a uhání mě. Pak přijde asi nějaká ta láska nebo si myslí, že to je láska. U mě je to vždy láska, to vím. Vím taky, že dělám chyby a už jsem i trošku pozjistila jaké, nicméně teď už znovu a zase mi to nevyšlo a zase tento zkrat šok a zklamání.
Bud
To jak jsi napsala, že se musí hodně snažit, tak možná je nechám sebe trošku snadno ulovit, nevím. Ale když jsem zkoušela být trošku opatrnější a nenechat se jen tak snadno lapit, tak jsem zase působila, jako bych neměla zájem. ![]()
@andrasteia píše: Více
Myslím si, že trochu ta třetí varianta. Jenomže oni se ze začátku tvářili, hlavně ten jeden, že už ví co chtějí. Nebo to bylo momentálně tou zamilovaností z jejich strany, což samozřejmě působí zmatek v hlavě.
O jak velkem vzorku chlapu se bavime? o 3?
Opravdu nemuzes delat nejaky statisticky srovnavani a zavery z par chlapku.
Proste tezko rict, zda ty vybery jsou v prvni rade kvalitni, nebo delas nejaky chyby, nebo je to nahoda. ![]()
Mám dojem, že se vlastně pořádně neznáš. Proč se necháváš lovit a proč si naopak Ty nevybíráš někoho, u koho bys tušila nějaké jeho dobré vlastnosti (které je fajn mít předem promyšlené - tedy to, co chceš a potřebuješ).
Když to řeknu trošku od huby, tak Tobě může být u zadele, co chtějí ONI. Pro Tebe musí být podstatné, co chceš TY.
Dobrý den. Prosím anonymně.
Proč mě vždy přestávají po nějaké době muži milovat? Většinou po půl roce, roce až dvou jim většinou dojde, že mě jaksi nejspíš nemilují a já tomu už nerozumím. Myslím, že znám své chyby a snažím se je neopakovat. Myslím, že chyba je vždy na obou stranách. Nicméně, když se něco takového děje už po několikáté, tak je to někdy až na palici a vyčerpávající ta opakující se bolest. Může to být jen smůla? A máte někdo podobné zkušenosti? Zkoušeli jste i pomoc vztahového terapeuta? Změnilo se u vás něco případně mi prosím poraďte, jak jste se z této situace vymanili? Někdo mi říká, že jsem „moc hodná“ a někdo zase, že jsem „moc náladová“. Babo raď. Přijde mi, že v dnešní době mají bohužel lidé víc možností poznávat více lidí i přes internet a pak i to tak dopadá. Ráda bych už toho svého pravého a jediného.
Moc moc děkuju za pozitivní rady od vás.