Potkali jste toho partnera, kterého jste si přáli?

Britishe
28.3.24 16:33

Potkali jste toho partnera, kterého jste si přáli?

Zdravím vás a přeji hezké Velikonoce ;)

Měla bych na vás dotaz ohledně toho, zda jste v životě opravdu potkali toho partnera/ku, kterého jste si vysnili? Kterého jste si přáli, objevil se ve vaším životě a odpovídal spousta vaším „představám“? Zda jste ho/ji potkali naprosto náhodně?

Já jsem delší dobu sama. Měla jsem vztah, ve kterém jsem se musela rozejít, protože každý měl jinou životní cestu a zároveň jsme si ani pořádně nerozuměli. Jsem mladá, nemám sociální sítě a tím pádem ani přátele a známé. Žiji život hlavně se zvířaty, sama se sebou a s rodinou.. A přála bych si někoho, kdo je podobný jako já a má podobné zájmy a vidí svět stejnýma očima.. Miluji život na venkově a naprosto vím, koho bych chtěla ve svém životě. Nechci si zakládat sociální sítě, ani chodit na diskotéky.. Vím, že to není můj způsob života a cítím se šťastná i bez toho.. Zkoušela jsem i seznamku, ale to nikam nevedlo a zároveň se nechci do ničeho nutit a tlačit se. Co se týče mého vzhledu, tak jsem pohledná, s tím by nebyl problém, jenomže já nechci jen tak někoho..

Chtěla bych se Vás tedy zeptat, zda i přes to, že se ve vašem životě zdálo, že je téměř nemožné někoho potkat, tak potkali jste toho, koho jste chtěli, když jste to právě nečekali? Je možné, že ta „pravá“ láska na vás někde za rohem čeká, aniž by jste museli mít okolo sebe tisíc známých a chodit na všelijaké párty v okolí? ;) Jak jste se seznámili vy a věděli jste, že je to on/ona, na kterého jste čekali a dočkali se?

Děkuji za případné odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3931
28.3.24 16:49

Na to najít lásku není třeba zakládat sociální sítě ani chodit na diskotéky. Ale pokud čekáš, že budeš sedět doma mezi svými zvířátky a před tebe z nebes kecne tvůj vysněný princ tak to budeš čekat asi celý život.

Máš ráda zvířata, tak nechoď na diskotéky ale třeba na výstavy, nebo nějaké farmářské trhy, prostě akce spojené se zvířaty. Tam máš šanci, že potkáš někoho, kdo se o zvířata a přírodu zajímá stejně jako ty. A třeba si tam najdeš i podobně smýšlející přátele, kteří taky nepotřebují mít sociální sítě.

Jinak v mém okolí to tak bylo, až když přestali hledat, tak našli. Ale nebylo to tak, že přestali hledat = seděli doma na zadku. Prostě dál chodili do společnosti ale už se nesoustředili na to, jak si někoho najít. Jenom se bavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.3.24 16:52

Ahoj, mám to podobně jako ty. Na sociálních sítí nejsem nějak zvlášť aktivní, na zábavy a podobně nechodím a mám málo přátel. Přítele jsem si teda našla na seznamce, protože už jsem nevěděla co jiného mám dělat. Jestli je naprosto podle mých představ? Není, ale myslím, že je skoro nemožné najít někoho absolutně podle našich představ, vždy bude mít nějaké „mouchy“. Každopádně si rozumíme, máme hodně společného a i když jsou věci, kterými mě občas trošičku štve (což jsi myslím že je normální) tak bych neměnila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
28.3.24 16:59

@Britishe, vítej na tomto fóru, děkujeje za přání k Velikonocům, tobě též a hlavně je prožít bez nějakého přílišného přemýšlení! :D

K tématu asi takto - řekl bych, že jsem párkrát potkal (a taktéž poznal) takovou, která odpovídala mým představám téměř ve všem a ještě měla pár milých plusů navíc :). jenomže jedna z nich byla zadaná a pořád asi je, ta druhá mi přijde, že u ní moc šancí jako muž nemám :). Ty se tedy mými partnerkami nestaly a asi nestanou, nejspíš budu muset hledat dál… :nevim: :D

K té otázce, jestli jsem potkal, když jsem nečekal - no, opět, možná potkal, ale právě protože jsem nečekal a tudíž ani nevyvíjel moc nevěnoval pozornost tu osobu lépe poznat, nechal jsem si ji možná párkrát ujít… :D Dobrá otázka, podle čeho poznat, že jsem potkal právě tu, o které můžu říct, to je ONA! :D Nevím… :nevim:

Nechceš nám tady napsat, jak přesně vypadá ten tvůj vysněný partner? Třeba by se tu našel! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
28.3.24 17:03

Tak toho koho bys chtěla mám doma. :mrgreen:
Vesnice, zvířata, žádné sociální sítě. Stačí mu vesnice, práce na zahradě a rodina. :mrgreen:

K otázce zda člověk našel někoho koho si představoval. Myslím že toto mohu zhodnotit až na konci své cesty. Jelikož život mě naučil, že pan Božský neexistuje. A i když se mu může podobat, tak pak člověk může koukat co přijde. :mrgreen:

Nikdo není a nebude dokonalý.

Přeji ti krasne Velikonoce a doufám, že někoho brzy najdeš a budeš šťastná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
28.3.24 17:04

Samozřejmě, že najít pravého partnera je možné, obvykle ale z nebe nepadají. Hledej v okruhu svých zájmů, koníčků a životního stylu, ale vylézt z ulity budeš muset. V tvé pozici bych například začal pěstovat nějaké plodiny a prodávat na farmářských trzích. Taková pěkná mladá a veselá farmářka na trhu, juj to bude zájemců :lol: :palec: :potlesk: Jak jsem psal kdesi vedle, taková plavovlasá, usměvavá, mírně nesmělá a zářivě krásná pasačka koz s věnečkem ve vlasech, jeeeeje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
28.3.24 17:08

Jo, potkala, naprosto haluzově přes jedno automobilové fórum, na které jsem dostala tip od svého kamaráda. Byl mi blízký humor těch lidí, co tam psali, auta jen tak trošku. Pak jsme se setkali ve větším městě, kam jsem se přistěhovala, a on mě učil v tom větším provozu řídit, je autoškolák. To prostě nevymyslíš :mrgreen:
Jestli máš psa, doporučuju zapsat se na nějaký cvičák, klidně i na agility, taky jsem to chvilku se svým jezevčíkem dělala a prospělo nám to oběma. Musíš vybírat, abys nenarazila na magory, co to jedou na sílu a získané tituly v soutěžích. Když si ale vybereš dobře, potkáš spoustu lidí, co jsou fajn. Pořádají se i letní výcvikové tábory a ty jsou taky bezva, jedny z nejlepších dovolených, co jsem kdy zažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.3.24 17:08

Já jsem potkala lepšího, než jsem chtěla. Ale musela jsem pro to něco dělat.

• Citovat
  • Upravit
Britishe
28.3.24 18:21

@LilyJane

Děkuji ti za tvůj názor, Lily :)

Není to tak, že bych byla doma a seděla na zadku :)
Velice ráda jezdím na výlety se psama, do lesů, ke koním, i na dovolenou si občas zajedu..Účastním se různých akcí spojené s veganstvím a farmářstvím. Ráda zkouším různé věci v životě a užívám si ho všemi směry :)

• Citovat
  • Upravit
Britishe
28.3.24 18:24

@Peta94

Děkuji za tvoji zprávu, Petro 😊 Cítím se lépe, že mi někdo rozumí. Ano, je to jak povídáš.. Nikdo nikdy není a nebude dokonalý, ale jsou věci, které odpustitelné ve vztahu nejsou, ale to bychom zase odbočili 😊 Vážím si tvé zprávy

• Citovat
  • Upravit
Britishe
28.3.24 18:38

@Ťarbík01

Děkuji ti za tvůj text ;) Ano, máš pravdu a s tím samozřejmě souhlasím.. Určitě musíš být spokojená a šťastná, přeji ti to 😊

A děkuji! ???? Užij si volné velikonoční dny 😊

• Citovat
  • Upravit
Britishe
28.3.24 18:47

Mosie, děkuji ti za zprávu ;) Jsem se musela pousmát nad tou autoškolou, autoškolákem, první jízdou a tím velkým provozem ve městě :) Každopádně určitě musíš mít hezké vzpomínky dodnes! ;)
A děkuji za tip, výstavy jsem také jezdila, již je mám bohužel za sebou, ale je pravda, že bych mohla se na nějakou opět přihlásit ;)

• Citovat
  • Upravit
31246
28.3.24 18:49

Pohledná, jo? :P Tak to pro tebe mám dobrou zprávu. Právě sis našla partnera :pankac:. Jo a vesnice moc nemusím, jedine když bude blízko město :P

Mimochodem představy časem odpadnou a bude ti stačit, když bude ještě naživu 8)

Příspěvek upraven 28.03.24 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
28.3.24 18:50

Prvního manžela jsem potkala u voleb, oba jsme si jako studenti přivydělali účastí ve volební komisi. Ale život ukázal, že to nebyla dobrá volba. Druhého manžela jsem potkala v 16, byl to kamarád tehdejšího kluka mé sestřenice, u které jsem byla na prázdninách. Vzala jsem si ho až v 35, jsme spolu přes 10 let a hodláme spolu zestárnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
28.3.24 18:51
@andelka83 píše: Více

Však si už zestárnula 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...