Potřebuju osobní prostor - nesoulad

Anonymní
28.3.24 17:16

Potřebuju osobní prostor - nesoulad

Holky, já jsem asi divná. Mám přes rok přítele, máme dlouholetou společnou minulost, kdy jsme do sebe byli zamilovaní, ale cestovali oba různě po světě, prostě jsme nemohli být spolu. Nyní oba žijeme tady, tvoříme pár, jsem moc zamilovaná, pořád na něj myslím, strašně mě přitahuje :oops: ale nejsem zvyklá být ve vážném vztahu. Máme každý svůj byt a navštěvujeme se. Tím, že jsme spolu stejně denně a plánujeme budoucnost, řešíme sestěhování. Já to vlastně chci, ale… když jsme spolu v kuse třeba dva dny (pracujeme oba převážně z domu), mám už strašnou ponorku a chci být sama!!! Partner to ze mě samozřejmě cítí a nechápe mě, protože on tyhle pocity nemá a chce být se mnou pořád. Já se cítím blbě, ale nevím co se sebou

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107638
28.3.24 17:29

Chápu, mám to podobne..je to asi povahou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4878
28.3.24 17:36

Se sebou asi nedelej nic, je to pro introverty normalni. Moje zena to ma take tak, ze chce obcas byt v byte sama. Dobiji si tak baterky. Me to nijak nevadi, vymyslim svuj program a vezmu dite s sebou, aby mela klid. A my si se synkem uzijeme kvalitni zabavu, kde muzeme delat kraviny, ktere kdyz jsme s maminkou nedelame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
28.3.24 21:46

Naprosto chápu a znám. Je to normální, každý má svou vlastní potřebu kontaktu a potřebu času o samotě. Jen je potřeba, aby to partneři měli podobně a nebo aspoň aby svoje potřeby byli schopni pochopit a akceptovat bez výčitek, sporů a osobního pocitu ublížení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
28.3.24 23:10

Ano, že potřebuješ být sama potvrzuje i to, že vám to hezky funguje, když se nevidíte úplně často. Věřím, že je spousta párů, co nedokážou být spolu od rána do večera každý den, je to úplně normální :hug:. Většinou to lidi mají tak, že každý má svou práci a vidí se jen ráno, večer, o víkendech… Co ti poradit? Jedině tohle, aspoň jeden z vás by měl pracovat mimo domov. Partner by měl pochopit, že prostě někdo tu samotu k životu potřebuje o něco více. Nebo pochopit… nemusí pochopit, měl by ten fakt prostě přijmout a tobě to dopřát :srdce:. Nemusíš se vůbec kvůli tomu nějak trápit, musí tě přijmout takovou, jaká jsi! A já myslím, že přijme! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.24 23:18

@D. C. Pardon, ale co to je populistickou a absolutně nereálnou odpověď? :roll: :roll: :roll: 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
2561
28.3.24 23:31
@Anonymní píše: Více

a proč jako? celkem normální že si dva vyjdou vstříc, pokud spolu chtějí bejt. Je pravda, že samozřejmě nemusí a pude to do kytek, a to je taky život. Dobrý je si o tom promluvit. Nejde o to to pochopit, ale jednoduše respektovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí