Macešské vlákno

1383
6.8.17 20:56

Macešské vlákno

Zdravím všechny, které pořád nebo jen občas žijí v domácnosti s nevlastními dětmi :) Sama mám (víkendově) 2 nevlastní děti, a někdy bych si moc ráda popovídala s nějakou jinou macechou, ale bohužel žádnou nablízku nemám.
Kolik nás tady na emiminu je, dáme dohromady skupinu, nebo soukromé vlákno?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2323
6.8.17 21:10

Jsem macecha rovnou tři deti. Jedno mame v péči :) rada bych se přidala, do soukromé skupinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
6.8.17 21:12

Taky jsem macecha, me je 29 a „dceri“ 19 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
6.8.17 21:14

Ahoj. Taky mám jednoho nevlastního synátora. Ale byla bych pro uzavřenku, nebo nás tu roznesou na kopytech.
Zrovna dnes jsem ho vracela po 14ti dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
6.8.17 21:15
@hapovab píše:
Taky jsem macecha, me je 29 a „dceri“ 19 :lol:

Tak to je dobré, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
6.8.17 22:08

@Lidym no i kdyz jsme celkem blizko od sebe tak ja uz mam dvou letou dceru a na zivot koukam jinak a ona ( resi jen vzhled, znacku mobilu a facebook) je taky trochu mimo moji realitu - mela jinou vychovu nez ja, nikdy bych si nedovolila k rodicum to co ona, dnesni mlades zije v trochu jinem svete, takze nekdy je na zabiti, ale ja se ji nesnazim delat mamu, spis kamosku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
6.8.17 22:26

@hapovab To jsem myslela, že už je dospělá. Já se teda u nás snažím vychovávat, musí dodržovat nějaké pravidla. Ještě do toho spadají úkoly do školy a to je fuška na celý víkend (dyslektik, dysgrafik s poruchou pozornosti).
Dnešní děti jsou jiné, co vyvádí můj vlastní syn. Kolikrát si říkám, co jsem komu udělala, že mě takhle potrestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.17 22:45

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
7.8.17 07:36

@Marben @hapovab @Lidym dobré ráno holky, vítám vás :)
Supr, tak já večer pošlu pozvánky, ještě jsem uzavřené diskusní vlákno neotvírala, tak to musím vyzkoušet a teď jsem v práci a musím začít něco dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
7.8.17 07:38

@Lidym No, tak pokud máš syna ve střídavce, tak to je jiný, než když jsou jen na víkend, protože to si úkoly neberou (teda ty naše ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
7.8.17 07:43

Uz jednu macesi uzavrenku mame holky, kdyztak pisnete do zprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.8.17 08:13

Ahoj. Přítel má 2 děti, ale jen na víkendy, takže se moc jako macecha necítím. Ale koukám, že vás je tu takových víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.8.17 08:25

Můj manžel má své dítě ve výlučné péči, a spolu máme taky dítě. Takže jsme čtyři permanentně. Ráda si o tom popovídám, občas je to na hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.8.17 08:27
@Lerista píše:
Můj manžel má své dítě ve výlučné péči, a spolu máme taky dítě. Takže jsme čtyři permanentně. Ráda si o tom popovídám, občas je to na hlavu :mrgreen:
:mrgreen: To věřim. Jak často jsou s mámou?

Jinak já to mám oboustranně. Děti mám s exmanželem ve společné péči. Takže vidím obě stránky vztahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
7.8.17 08:31

@Lerista Esterka psala, že už tady uzavřená skupina je, tak jsem jí poslala SZ s prosbou o pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová