Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny, které pořád nebo jen občas žijí v domácnosti s nevlastními dětmi
Sama mám (víkendově) 2 nevlastní děti, a někdy bych si moc ráda popovídala s nějakou jinou macechou, ale bohužel žádnou nablízku nemám.
Kolik nás tady na emiminu je, dáme dohromady skupinu, nebo soukromé vlákno?
Jsem macecha rovnou tři deti. Jedno mame v péči
rada bych se přidala, do soukromé skupinky
Ahoj. Taky mám jednoho nevlastního synátora. Ale byla bych pro uzavřenku, nebo nás tu roznesou na kopytech.
Zrovna dnes jsem ho vracela po 14ti dnech.
@hapovab píše:
Taky jsem macecha, me je 29 a „dceri“ 19
Tak to je dobré, ne?
@Lidym no i kdyz jsme celkem blizko od sebe tak ja uz mam dvou letou dceru a na zivot koukam jinak a ona ( resi jen vzhled, znacku mobilu a facebook) je taky trochu mimo moji realitu - mela jinou vychovu nez ja, nikdy bych si nedovolila k rodicum to co ona, dnesni mlades zije v trochu jinem svete, takze nekdy je na zabiti, ale ja se ji nesnazim delat mamu, spis kamosku.
@hapovab To jsem myslela, že už je dospělá. Já se teda u nás snažím vychovávat, musí dodržovat nějaké pravidla. Ještě do toho spadají úkoly do školy a to je fuška na celý víkend (dyslektik, dysgrafik s poruchou pozornosti).
Dnešní děti jsou jiné, co vyvádí můj vlastní syn. Kolikrát si říkám, co jsem komu udělala, že mě takhle potrestal.
@Marben @hapovab @Lidym dobré ráno holky, vítám vás ![]()
Supr, tak já večer pošlu pozvánky, ještě jsem uzavřené diskusní vlákno neotvírala, tak to musím vyzkoušet a teď jsem v práci a musím začít něco dělat ![]()
@Lidym No, tak pokud máš syna ve střídavce, tak to je jiný, než když jsou jen na víkend, protože to si úkoly neberou (teda ty naše ne).
Uz jednu macesi uzavrenku mame holky, kdyztak pisnete do zprav.
Ahoj. Přítel má 2 děti, ale jen na víkendy, takže se moc jako macecha necítím. Ale koukám, že vás je tu takových víc.
Můj manžel má své dítě ve výlučné péči, a spolu máme taky dítě. Takže jsme čtyři permanentně. Ráda si o tom popovídám, občas je to na hlavu ![]()
@Lerista píše:
Můj manžel má své dítě ve výlučné péči, a spolu máme taky dítě. Takže jsme čtyři permanentně. Ráda si o tom popovídám, občas je to na hlavu
Jinak já to mám oboustranně. Děti mám s exmanželem ve společné péči. Takže vidím obě stránky vztahů.
@Lerista Esterka psala, že už tady uzavřená skupina je, tak jsem jí poslala SZ s prosbou o pozvánku ![]()