Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Aj Quinny je vychytená značka a Zapp predávali kočky kvôli hrkotaniu a niektoré názory boli aj že je nestabilný. Takže ti neviem povedať či je dobrý a ako jazdí, nemala som ho. skús popozerať diskusie o ňom a popýtať sa tam kočiek čo ho majú. MacLaren je tiež super značka a aj stojí nie práve málo a mne v ňom malý nechcel sedieť, bol mu nepohodlný, nehovoriac o tom hrkotaní, TFK sú tiež drahé kočíky, dobrá značka a poznám 4 kočky z diskusií čo sa im pokazil sklápací mechanizmus. Treba ten kočík vyskúšať, resp. sa rozprávať s ľuďmi čo ho majú a poznajú ho, ale ešte ani to ti nezaručí aký bude, niet nad vlastnú skúsenosť.
Ahoj Zuzul, tak dneska mi dorazil Mutsy Spider za 1650kč:-), chtěla jsem jej jen do auta nastálo, ne místo Bee Plus, a docela mile mně překvapil…Teda nechtěla bych jej jako jedinné golfky pro 1,5 roční, ale myslím, že až nám budou 2 roky, tak bude super…Doma jezdí úžasně, tak jsem zvědavá na 1.procházku po venku…Ale o té výměně Bee Plus za jiný super kvalitní golfáč i na dlažbu stále uvažuji…Díky a měj se pěkně..R.
já myslím, že nebudeš na kostkách spokojená s žádnými golfkami, ať si koupíš jakékoliv. Na kostkách nedrncají jen velké nafukovačky.
Som rada že si s golfáčom spokojná a dúfam že nájdeš aj nejaký miesto Bee Plus, my máme tiež nunu kvôli zloženiu do auta a to hrkotanie, no žiaľ, síce mi to vadí, ale dá sa zvyknúť. Do mesta chodím Slalomom a nunu len na spestrenie
V každom prípade daj vedieť aký si si vybrala.
omlouvam se ze se ptam ale nechce se me to cele cist
ale snad me majitelka Maclaren xlr napise
chtela bych vedet miry sedaciho prostoru sirka a hloubka a taky zada sirka a delka a taky ta cast na nozicky sirka a max delka? ,, na tento typ jde i autosedacka? v pripade , ze ano tak jaka? prosim napiste vyhody i nevyhody,,, Maclaren je jediny ktery je do 25 kg?
dekuji za vase odpovedi
Tak jsem si konečně vybrala tenhle kočárek, ale nemohu nikde najít pořádný inzerat na jeho prodej.(použitý) Potrebuji ho koupit co nejlevněji. Nevíte kam se vrtnout? Mimibazar, bazos a pod. jsem prosla. Děkuji.
@pokymar Ahoj,napadlo mě že Maclaren Techno XT je úplně stejný kočárek jako XLR jen na něj nejde autosedačka a korbička tak pokud nepotřebuješ autosedačku a korbu nasazovat na podvozek tak by XT mohlo stačit
a ty se občas v inzerátech objeví
@sarlota535 kdepak, dneska jsem to byla kontrolovat v obchodě, xlr je mnohem širší v místě sedu. Právě že lidi mají xt, protože nemají doma takové chlapáky jako já ![]()
@pokymar Tak to se ke mě dostala špatná informace kterou posílám dál
,já měla XT a to v sedu mělo 40 cm, kolik má to XLR?
@sarlota535 já to neměřila, ale dala jsem je vedle sebe a ten rozdíl byl patrný na první pohled. Nabalené dítko bylo v XT na šírku skoro akorát a v XLR mělo kolem sebe místo. Tak v tom musí být rozdíl
.
Ještě jsem našla..http://www.ffi-kocarky.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=16_50&products_id=253…má spojenou rukojeť a je to Knnor, což je taky kvalita, nebo ne???