Maclaren XLR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rada17
5.9.10 23:26

Ještě jsem našla..http://www.ffi-kocarky.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=16_50&products_id=253…má spojenou rukojeť a je to Knnor, což je taky kvalita, nebo ne???

• Citovat
  • Upravit
Zuzul
6.9.10 14:06

Aj Quinny je vychytená značka a Zapp predávali kočky kvôli hrkotaniu a niektoré názory boli aj že je nestabilný. Takže ti neviem povedať či je dobrý a ako jazdí, nemala som ho. skús popozerať diskusie o ňom a popýtať sa tam kočiek čo ho majú. MacLaren je tiež super značka a aj stojí nie práve málo a mne v ňom malý nechcel sedieť, bol mu nepohodlný, nehovoriac o tom hrkotaní, TFK sú tiež drahé kočíky, dobrá značka a poznám 4 kočky z diskusií čo sa im pokazil sklápací mechanizmus. Treba ten kočík vyskúšať, resp. sa rozprávať s ľuďmi čo ho majú a poznajú ho, ale ešte ani to ti nezaručí aký bude, niet nad vlastnú skúsenosť.

• Citovat
  • Upravit
rada17
6.9.10 14:11

Ahoj Zuzul, tak dneska mi dorazil Mutsy Spider za 1650kč:-), chtěla jsem jej jen do auta nastálo, ne místo Bee Plus, a docela mile mně překvapil…Teda nechtěla bych jej jako jedinné golfky pro 1,5 roční, ale myslím, že až nám budou 2 roky, tak bude super…Doma jezdí úžasně, tak jsem zvědavá na 1.procházku po venku…Ale o té výměně Bee Plus za jiný super kvalitní golfáč i na dlažbu stále uvažuji…Díky a měj se pěkně..R.

• Citovat
  • Upravit
tecka
6.9.10 15:42

já myslím, že nebudeš na kostkách spokojená s žádnými golfkami, ať si koupíš jakékoliv. Na kostkách nedrncají jen velké nafukovačky.

• Citovat
  • Upravit
Zuzul
6.9.10 17:35

Som rada že si s golfáčom spokojná a dúfam že nájdeš aj nejaký miesto Bee Plus, my máme tiež nunu kvôli zloženiu do auta a to hrkotanie, no žiaľ, síce mi to vadí, ale dá sa zvyknúť. Do mesta chodím Slalomom a nunu len na spestrenie :-) V každom prípade daj vedieť aký si si vybrala.

• Citovat
  • Upravit
787
18.1.12 14:55

omlouvam se ze se ptam ale nechce se me to cele cist :-) ale snad me majitelka Maclaren xlr napise
chtela bych vedet miry sedaciho prostoru sirka a hloubka a taky zada sirka a delka a taky ta cast na nozicky sirka a max delka? ,, na tento typ jde i autosedacka? v pripade , ze ano tak jaka? prosim napiste vyhody i nevyhody,,, Maclaren je jediny ktery je do 25 kg?
dekuji za vase odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
23.11.12 16:51

Tak jsem si konečně vybrala tenhle kočárek, ale nemohu nikde najít pořádný inzerat na jeho prodej.(použitý) Potrebuji ho koupit co nejlevněji. Nevíte kam se vrtnout? Mimibazar, bazos a pod. jsem prosla. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1396
23.11.12 21:53

@pokymar Ahoj,napadlo mě že Maclaren Techno XT je úplně stejný kočárek jako XLR jen na něj nejde autosedačka a korbička tak pokud nepotřebuješ autosedačku a korbu nasazovat na podvozek tak by XT mohlo stačit :nevim: :nevim: a ty se občas v inzerátech objeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
23.11.12 22:16

@sarlota535 kdepak, dneska jsem to byla kontrolovat v obchodě, xlr je mnohem širší v místě sedu. Právě že lidi mají xt, protože nemají doma takové chlapáky jako já 8)

• Citovat
  • Upravit
1396
23.11.12 22:24

@pokymar Tak to se ke mě dostala špatná informace kterou posílám dál :oops:,já měla XT a to v sedu mělo 40 cm, kolik má to XLR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.11.12 08:54

@sarlota535 já to neměřila, ale dala jsem je vedle sebe a ten rozdíl byl patrný na první pohled. Nabalené dítko bylo v XT na šírku skoro akorát a v XLR mělo kolem sebe místo. Tak v tom musí být rozdíl 8).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4