Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, prosím vás nemáte někdo zkušenosti s užíváním
Macmiroru globulí na začátku těhu??? Užívala jsem je
6 dní v nemocnici, kde jsem byla pro podezření
na mimoděložní těhotenstí. Dopadlo to dobře, až nato, že jsem si teď s hrůzou na internetu přečetla, že Macmiror je v 1.trimestru defacto zakázaný?! Kdybych to věděla, rozhodně bych je nebrala!!! A ještě ktomu jsem neměla žádné potíže co se týče zánětu, doktor mi je nasadil jen preventivně. Nechápu proč
Užívala jsem je zhruba mezi koncem 4tt do poloviny 5tt. Teď mám hrozný strach, aby miminko nebylo postižené
Tolik jsme se o miminko snažili
Prosím poraďte ![]()
ahojky a doktor vedel,ze jsi tehotna a nebo ne?
zase letacky uplne nehltat,treba ascorutin se v tehu podle letacku nemuze a na zacatku tehu me jim cpali
Divej,jednou mi doktor rekl,ze vyrobci leku se chrani tim,ze to neni vhodne pro tehotne,pac na tehotnych se nemuze testovat,ale leky jsou uz kolikrat odzkousene a nic to neudelalo,tak to davaji.A nikdy ti na lek vyrobce nenapise,ze je to vhodne pro tehotne,pac,kdyby se neco stalo,tak by jsi ho mohla zazalovat a mas to vyhrany,takze oni se jenom takto brani,dr.musi vedet,co ti dat muze a co ne a dle letacku se vubec nerid! ![]()
Já jsem dostala macmiror v 35tt myslím, že je to lepší než když máš nějaké výtoky a záněty ty by škodili více na každém letáčku je napsané, že těhotné a kojící muí vše konzultovat lékařem… neboj
![]()
Já ho taky měla, to ještě nebylo na UZ vidět že jsem těhu ale už jsem byla. Prý se užívat může.
Tak bohužel- vše skončilo zamlklým těhotenstvím a kyretáží v 9tt ![]()