Macmiror globule v 5tt

369
16.8.10 22:02

Macmiror globule v 5tt

Ahojky, prosím vás nemáte někdo zkušenosti s užíváním
Macmiroru globulí na začátku těhu??? Užívala jsem je
6 dní v nemocnici, kde jsem byla pro podezření
na mimoděložní těhotenstí. Dopadlo to dobře, až nato, že jsem si teď s hrůzou na internetu přečetla, že Macmiror je v 1.trimestru defacto zakázaný?! Kdybych to věděla, rozhodně bych je nebrala!!! A ještě ktomu jsem neměla žádné potíže co se týče zánětu, doktor mi je nasadil jen preventivně. Nechápu proč :cert: Užívala jsem je zhruba mezi koncem 4tt do poloviny 5tt. Teď mám hrozný strach, aby miminko nebylo postižené :cry: :cry: Tolik jsme se o miminko snažili :cry: Prosím poraďte :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.8.10 22:06

ahojky a doktor vedel,ze jsi tehotna a nebo ne?
zase letacky uplne nehltat,treba ascorutin se v tehu podle letacku nemuze a na zacatku tehu me jim cpali

• Citovat
  • Upravit
2789
16.8.10 22:09

Divej,jednou mi doktor rekl,ze vyrobci leku se chrani tim,ze to neni vhodne pro tehotne,pac na tehotnych se nemuze testovat,ale leky jsou uz kolikrat odzkousene a nic to neudelalo,tak to davaji.A nikdy ti na lek vyrobce nenapise,ze je to vhodne pro tehotne,pac,kdyby se neco stalo,tak by jsi ho mohla zazalovat a mas to vyhrany,takze oni se jenom takto brani,dr.musi vedet,co ti dat muze a co ne a dle letacku se vubec nerid! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.8.10 22:33

moje řeč :wink:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
16.8.10 23:24

Já jsem dostala macmiror v 35tt myslím, že je to lepší než když máš nějaké výtoky a záněty ty by škodili více na každém letáčku je napsané, že těhotné a kojící muí vše konzultovat lékařem… neboj :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
377
17.8.10 10:36

Já ho taky měla, to ještě nebylo na UZ vidět že jsem těhu ale už jsem byla. Prý se užívat může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
11.9.10 19:19

Tak bohužel- vše skončilo zamlklým těhotenstvím a kyretáží v 9tt :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie