Můžu být těhotná s nízkou bazální teplotou?

11
16.8.10 19:52

poraď te mi prosím

Ahoji všem,Už měsíc neberu HA tenhle výkend měla byt menstruace nebyla. a teď v sobotu 16.8. jsme s přítelem spolu spali a udělal se do mě.chci se zeptat jesli mohu otěhotnět a jesli ano kdy udělat těhotenský test po jak dlouhé době.děkuji moc za odpovědi.Zuzanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
16.8.10 19:55

ahoj, otehotniet pravdaze mozes ak si mala ovulaciu. tehu test hocijaky po dvoch tyzdnoch od styku.

resp. ms by mala prist 12-16 dni po ovulacii, ak si mala styk v case ovulacie a si tehu, tak ms nepride.

a nemusis kupovat test :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
16.8.10 20:57

S tím že ms nepřijde bych si tak jistá nebyla… :wink:

Jinak otěhotnět můžeš kdykoliv od ms do ms, ale pouze v době ovulace, kterou bohužel nemáš zjištěnou. Test si nedělej dříve, jak 12 dní po styku, nejlépe ještě maličko později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.8.10 21:04

verus, ano, vlastne ked nema pravidelne cykly, tak ms nemusi prist a ani tehu nemusi byt.

je to komplikovane na vysvetlovanie ked clovek do toho nevidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
16.8.10 21:14

Mé první těhotenství jsem nepoznala právě kvůli tomu, že jsem ms dostala a to mám cykly pravidelné a dle všeho jsem buď měla ovulaci 2× a nebo jednu až těsně před ms. I pravidelný cyklus je prevít a tak si myslím, že tyto diskuze jsou taky tak trošku zbytečný, protože jak jsi sama napsala, že je to komplikované vysvětlování, když do toho člověk nevidí a cokoliv my poradíme, tak jsou to jen spekulace. Ani doktor by nemohl teď s jistotou říct, zda těhotná opravdu zakladatelka je. Tady toto forum je od ptaní se, ale kdyby zakladatelka maličko prolistovala, tak zjistí, že takové podobné (ne-li stejné) otázky tady padají i několikrát denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.8.10 10:57

Co na to říct. Aby žena otěhotněla, se musí spojit řada faktorů a ten nejdůležitější je ovulace a následné spojení vajíčka se spermií. Takže spermoni by byli, teď ještě co to vajíčko. A to my nevíme. V době menstruace se normálně neovuluje, ale norma to není. Takže kdybys chtěla otěhotnět, tak ti to jako nejlepší způsob nedoporučím, ale jako antikoncepční metodu taky ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.8.10 14:50

já ale pravidelnou menstruaci mívám.i prášky beru.jen v srpnu nebyly peníze tak neberu. ale díky za názory.test si uděla tak za tech ctrnáct dní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.8.10 22:24

ahoj myslim si že to 100% dostaneš Jana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.10 19:11

ahoji děvčata,mám dotaz.před tydnem mi skončila menzes a HA neberu už druhý měsíc a s přítelem jsme spolu spali a chtěly jsme aby se do me udelal , je moznost že to vyjde a bude mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.1.11 06:09

Těhotenství? Prosím poraďte mi

Dobrý den, chtěla bych se s Vámi poradit. Trpím nepravidelnou menstruací. Poslední menstruace se dostavila 24.12.29.12.2010. S partnerem jsem měla nechráněný pohlavní styk 19.1.2011. Dva dny poté tj. 21.1. jsem dostala slaboučké špinění (spíše zašpinění spod.prádla) a od té doby jsem menstruaci nedostala. Cítím, že mám nafouklé břicho, které mě pobolívá, mám citlivé bradavky, ale bazální teplota po ránu je stále nízká, kolem 36,3. Chci se zeptat, zda je možné býti těhotná i přestože je nízká bazální teplota? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
30.1.11 08:31
JessyeL píše:
Dobrý den, chtěla bych se s Vámi poradit. Trpím nepravidelnou menstruací. Poslední menstruace se dostavila 24.12.29.12.2010. S partnerem jsem měla nechráněný pohlavní styk 19.1.2011. Dva dny poté tj. 21.1. jsem dostala slaboučké špinění (spíše zašpinění spod.prádla) a od té doby jsem menstruaci nedostala. Cítím, že mám nafouklé břicho, které mě pobolívá, mám citlivé bradavky, ale bazální teplota po ránu je stále nízká, kolem 36,3. Chci se zeptat, zda je možné býti těhotná i přestože je nízká bazální teplota? Moc děkuji za odpověď.

Ahoj,no to špiněni 21.1. bylo vlastně nějak v té době co měla být menstruace,je to tak? no a od 19.1. do dneška to je to 12 dnů,no zkus si udělat testík,už se ti to tam může ukázát.může.a možná ,že jsi otěhotněla i dřív. :nevim: a pokud nebude pozitivní,zkus to za dva dny .a pak na krev.Ale vypadá to dost nadějně.držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.1.11 12:34

Cyklus mám cca. 45 dní, ale uvidíme. Test jsem si už dělala, ale byl negativní :oops: Říkám si, že to bylo třeba ještě brzo, ale na tvou radu to zopakuji. Ani bych nedoufala, že by se to mohlo podařit, ale to jednodenní špinění, následná bolest podbřišku a citlivost bradavek… Každopádně děkuji za tvou zprávu a podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
30.1.11 13:20
JessyeL píše:
Cyklus mám cca. 45 dní, ale uvidíme. Test jsem si už dělala, ale byl negativní :oops: Říkám si, že to bylo třeba ještě brzo, ale na tvou radu to zopakuji. Ani bych nedoufala, že by se to mohlo podařit, ale to jednodenní špinění, následná bolest podbřišku a citlivost bradavek… Každopádně děkuji za tvou zprávu a podporu :-)

cyklus máš tedy dlouhý,ale není nic ztraceno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
30.1.11 13:33

Ono je možné pokud máte cyklus 45 dní tak to slabé špinění mohla být i ovulace. počkala bych do doby kdy by jste měla dostat menstruaci a udělala bych si testík a uvidíte-držim pěstičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana99999
25.9.11 18:03

No, ja doufam, ze jste neotehotnela. Tenhle svet nepotrebuje lidi tak jednoduche, jako jste Vy. Pry ''pritel se do me udelal'… No to je strasny. Zakladku alespon mate?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky