Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muj doktor nez mel dovcu tak me chtel videt takze termin se dohodl pred tim nez odjel a tak to dela svetsinou tehuli akorat akutni pripady ma napsano ze maji dojit jinam a kam.
Ale to jsi asi slyset nechtela.
Co si dojit na pohotovost???
Jéžuch, tyhle typy nesnáším… nevím, odkud jsi, ale ocitla jsem se v podobné situaci - doktor na dovolené a příšerný zástup - ale byla to poměrně akutní věc, týden už jsem čekat nemohla, to bych se asi z nervů zvencla (nevěděla jsem, jestli jsem potratila nebo ne), tak jsem si zašla do nemocnice a vzali to v pohodě (nadávali na doktora a ne na mě
), nemáš takovou možnost? On se každý den tak natahuje, když člověk fakt potřebuje vědět a řešit… ![]()
Ten můj mě taky před dovčou viděl,ale že ji má celej měsíc a já mám pořád to tvrdnutí,tak mě radši poslal ještě po čtrnácti dnech.Jsem pozvaná k tomu svému na 6.9.tak to snad nějak rozdejchám
,nevim co bych jim na pohotovosti blekotala,nemám s pohotovostí taky obzvlášť dobrou zkušenost,všichni na mě koukaj jak na debila,těžko bych jim vyprávěla,že dotyčný doktor stojí za ..... ![]()
rozmary, třeba jen do toho zkracujícího se čípku nechtěl šťourat
co jiného by ještě mohl udělat, kdyby kratší byl… A upřímně, ve 20.tt je zkracující se čípek průser, ale v tvém tt už je to jev, který se zkrátka děje.
Já teda nevim, ale já jsem šla normálně do špitálu do porodnice na pohotovost, kde jsem měla rodit, řekla jsem jim, že mám ten a ten problém a tam se mě ujal doktor, co měl právě službu a problém se mnou vyřešil.Být tebou, tak taky někam jdu a hlavně bych si nechala napsat něco na ty kvasinky, já jsem ležela na pokoji s paní, byla tušim teprve 22týden a kvůli kvasinkám jí dělali na čípku steh, protože se najednou začala otevírat, že to otevírání způsobují právě ty opakovaný záněty.
A s těma popraskanejma patama to jsi mě teda opravdu dostala! ![]()
rozmary píše:
Taky mlsám a to mi normálně stačila čokoláda jednou ročně.Každej den zblajznu alespoň jedny florenty a občas ještě něco k tomu.Mám těh cukrovku,ale žádnou dietu nedržím,držela jsem jí týden a zhubla jsem tři kg,mimčo přestalo růst
,tak jsem se na to vykašlala a výsledky mám naprosto v pořádku,ještě mě paní doktorka chválí jak to pěkně dodržuju
![]()
a pokud tě trápí kvasinky, měla bys vynechat sladké a kynuté, abys je nekrmila ![]()
Rozmary:tak to potom jo.To jsem si oddychla.A vsude je neco.hele ja bych na tu pohotovost jela ale kvuli tem kvasinkam
Hm,ale když mě jeden doktor měsíc děsí předčasným porodem,zve si mě skoro po týdnu na kontrolu a přeměřuje a vyšetřuje a pořád se mu něco nelíbí,tak mi prostě ta dnešní kontrola přišla sakra odfláknutá
,o čípku se začal zmiňovat až když jsem mu řekla že se otvírám,jinak skoro pochybuju,že četl zprávu v kartě
.No ještě když si přečtu na netu ty ohlasy na něj,tak mám prostě vážný pochybnosti o jeho kvalitách ![]()
Čičinko já vím,sladkosti to je pro kvasinky jak dělaný
,ale měla jsem to i když jsem sladký nejedla,snažim se je vyhánět kefírem.A tělo si to žádá.Když už z kvasinkama,tak si aspoň osladím život,stejně se mě už do porodu nepustěj ![]()
pokud máš problémy s kvasinkou, svědí tě to apod., zašla bych si do nemocnice, ne na pohotovost,a le během dne, i si tam předem zavolala a ohlásila se, jaký máš problém a že tvůj dr. má dovolenou celý měsíc atd., a že je to akutní..rozhodně bych nedovedla čekat do 6/9..
pravdou je, že opakované záněty a problémy „tam dole“ mohou otevírání zplsobovat.. ![]()
rozmary, jestli se opravdu necítíš, tak kldině do porodnice na pohotovost zajeď. klidně jim řekni, že trpíš na kvasinky a že ti hodně tvrdne břicho. pro jistotu tě zkontrolují a něco doporučí. a nebo jestli ti stačí si tady postěžovat a bude dobře na duši, tak posloucháme ![]()
Díky za reakce,asi se s toho vzteku zkusím vyspat a uvidím zítra
Jenom mě neskutečně štve přístup některých doktorů k pacientkám ![]()
Gynopevaryl si můžeš koupit bez předpisu. Pokud jsi ho mohla brát, tak bych si ho koupila.
Gynopevaril se dá již zakoupit i v lékárně, tak na nic nečekej a začni se léčit sama, pokud Ti to zabírá. K postupu pana doktora se ani vyjadřovat nechci, to by bylo asi fakt na dlouho.
Bohužel mám sama dost špatnou zkušenost s kvasinkami během těhotenství, dcera se mi narodila s kandidovou sepsí. Takže bych to vážně nepodceňovala.
Ahoj holky,tak jsem dnes byla na kontrole,můj gyndr. má dovolenou a tak jsem musela k jeho kolegovi(který je veden jako velmi špatný gynekoloog)
.Jsem 32+4,můj doktor mě léčí čtyři měsíce na kvasinku,zabral mi až gyno pevaril,ale už jsem ho dobrala a zánět je zpět,už týden trpím a těšila jsem se že na to dnes něco dostanu
,on mi jen řekl,že je to z tepla,že je léto a jsem těhotná a že se moc meju a že mi na to nic dát nemůže a on sám trpí jako pes,páč mu v těch vedrtech praskaj paty
(Si asi vůbec neumí představit,jaký to je,když nás svědí káča pomalu až do žaludku)
.Další problém,otevírám se ,mám nařízený přísný klid na lůžku a že mě nejspíš tento pan doktor už pošle do špitálu,protože mi pořád tvrdne břicho
,ten mi pouze šáhl na břicho a sdělil mi že jsem naprosto v pořádku a že se skracuje čípek je naprosto normální
,ani nevím o kolik,ani nevím v jaké poloze je miminko,ani neposlouchal srdíčko,
vlastně kontrola o ničem,docela jsem to čekala a měla jsem z ní strach,ale tohle mě vážně uzemnilo
,už se těšim na toho svého gyndra,jestli se ho dočkám,protože teď doopravdy nevím jak na tom jsem
Potřebovala jsem se vykecat,jo je to lepší