Pochybný doktor

rozmary
16.8.10 21:14

pochybný doktor

Ahoj holky,tak jsem dnes byla na kontrole,můj gyndr. má dovolenou a tak jsem musela k jeho kolegovi(který je veden jako velmi špatný gynekoloog) :roll: .Jsem 32+4,můj doktor mě léčí čtyři měsíce na kvasinku,zabral mi až gyno pevaril,ale už jsem ho dobrala a zánět je zpět,už týden trpím a těšila jsem se že na to dnes něco dostanu :roll: :dance: ,on mi jen řekl,že je to z tepla,že je léto a jsem těhotná a že se moc meju a že mi na to nic dát nemůže a on sám trpí jako pes,páč mu v těch vedrtech praskaj paty :cert: (Si asi vůbec neumí představit,jaký to je,když nás svědí káča pomalu až do žaludku) :cert: .Další problém,otevírám se ,mám nařízený přísný klid na lůžku a že mě nejspíš tento pan doktor už pošle do špitálu,protože mi pořád tvrdne břicho :think: ,ten mi pouze šáhl na břicho a sdělil mi že jsem naprosto v pořádku a že se skracuje čípek je naprosto normální 8-o ,ani nevím o kolik,ani nevím v jaké poloze je miminko,ani neposlouchal srdíčko, :nevim: vlastně kontrola o ničem,docela jsem to čekala a měla jsem z ní strach,ale tohle mě vážně uzemnilo :cert: :zed: :pocitac: ,už se těšim na toho svého gyndra,jestli se ho dočkám,protože teď doopravdy nevím jak na tom jsem :nevim: Potřebovala jsem se vykecat,jo je to lepší :-?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
16.8.10 21:18

Muj doktor nez mel dovcu tak me chtel videt takze termin se dohodl pred tim nez odjel a tak to dela svetsinou tehuli akorat akutni pripady ma napsano ze maji dojit jinam a kam.
Ale to jsi asi slyset nechtela.
Co si dojit na pohotovost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
16.8.10 21:21

Jéžuch, tyhle typy nesnáším… nevím, odkud jsi, ale ocitla jsem se v podobné situaci - doktor na dovolené a příšerný zástup - ale byla to poměrně akutní věc, týden už jsem čekat nemohla, to bych se asi z nervů zvencla (nevěděla jsem, jestli jsem potratila nebo ne), tak jsem si zašla do nemocnice a vzali to v pohodě (nadávali na doktora a ne na mě :-D ), nemáš takovou možnost? On se každý den tak natahuje, když člověk fakt potřebuje vědět a řešit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.8.10 21:30

Ten můj mě taky před dovčou viděl,ale že ji má celej měsíc a já mám pořád to tvrdnutí,tak mě radši poslal ještě po čtrnácti dnech.Jsem pozvaná k tomu svému na 6.9.tak to snad nějak rozdejchám :-? ,nevim co bych jim na pohotovosti blekotala,nemám s pohotovostí taky obzvlášť dobrou zkušenost,všichni na mě koukaj jak na debila,těžko bych jim vyprávěla,že dotyčný doktor stojí za ..... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8297
16.8.10 21:34

rozmary, třeba jen do toho zkracujícího se čípku nechtěl šťourat :nevim: co jiného by ještě mohl udělat, kdyby kratší byl… A upřímně, ve 20.tt je zkracující se čípek průser, ale v tvém tt už je to jev, který se zkrátka děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
16.8.10 21:36

Já teda nevim, ale já jsem šla normálně do špitálu do porodnice na pohotovost, kde jsem měla rodit, řekla jsem jim, že mám ten a ten problém a tam se mě ujal doktor, co měl právě službu a problém se mnou vyřešil.Být tebou, tak taky někam jdu a hlavně bych si nechala napsat něco na ty kvasinky, já jsem ležela na pokoji s paní, byla tušim teprve 22týden a kvůli kvasinkám jí dělali na čípku steh, protože se najednou začala otevírat, že to otevírání způsobují právě ty opakovaný záněty. :nevim: A s těma popraskanejma patama to jsi mě teda opravdu dostala! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.8.10 21:36
rozmary píše:
Taky mlsám a to mi normálně stačila čokoláda jednou ročně.Každej den zblajznu alespoň jedny florenty a občas ještě něco k tomu :oops: .Mám těh cukrovku,ale žádnou dietu nedržím,držela jsem jí týden a zhubla jsem tři kg,mimčo přestalo růst :mrgreen: ,tak jsem se na to vykašlala a výsledky mám naprosto v pořádku,ještě mě paní doktorka chválí jak to pěkně dodržuju :wink: :palec:

a pokud tě trápí kvasinky, měla bys vynechat sladké a kynuté, abys je nekrmila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.8.10 21:37

Rozmary:tak to potom jo.To jsem si oddychla.A vsude je neco.hele ja bych na tu pohotovost jela ale kvuli tem kvasinkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.8.10 21:42

Hm,ale když mě jeden doktor měsíc děsí předčasným porodem,zve si mě skoro po týdnu na kontrolu a přeměřuje a vyšetřuje a pořád se mu něco nelíbí,tak mi prostě ta dnešní kontrola přišla sakra odfláknutá :poblion: ,o čípku se začal zmiňovat až když jsem mu řekla že se otvírám,jinak skoro pochybuju,že četl zprávu v kartě :nevim: .No ještě když si přečtu na netu ty ohlasy na něj,tak mám prostě vážný pochybnosti o jeho kvalitách :cert:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
16.8.10 21:51

Čičinko já vím,sladkosti to je pro kvasinky jak dělaný :oops: ,ale měla jsem to i když jsem sladký nejedla,snažim se je vyhánět kefírem.A tělo si to žádá.Když už z kvasinkama,tak si aspoň osladím život,stejně se mě už do porodu nepustěj :wink:

• Citovat
  • Upravit
10482
16.8.10 21:51

pokud máš problémy s kvasinkou, svědí tě to apod., zašla bych si do nemocnice, ne na pohotovost,a le během dne, i si tam předem zavolala a ohlásila se, jaký máš problém a že tvůj dr. má dovolenou celý měsíc atd., a že je to akutní..rozhodně bych nedovedla čekat do 6/9..
pravdou je, že opakované záněty a problémy „tam dole“ mohou otevírání zplsobovat.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21608
16.8.10 21:58

rozmary, jestli se opravdu necítíš, tak kldině do porodnice na pohotovost zajeď. klidně jim řekni, že trpíš na kvasinky a že ti hodně tvrdne břicho. pro jistotu tě zkontrolují a něco doporučí. a nebo jestli ti stačí si tady postěžovat a bude dobře na duši, tak posloucháme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.8.10 22:10

Díky za reakce,asi se s toho vzteku zkusím vyspat a uvidím zítra 8-) Jenom mě neskutečně štve přístup některých doktorů k pacientkám :-(

• Citovat
  • Upravit
7584
16.8.10 22:10

Gynopevaryl si můžeš koupit bez předpisu. Pokud jsi ho mohla brát, tak bych si ho koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.8.10 22:11

Gynopevaril se dá již zakoupit i v lékárně, tak na nic nečekej a začni se léčit sama, pokud Ti to zabírá. K postupu pana doktora se ani vyjadřovat nechci, to by bylo asi fakt na dlouho.

Bohužel mám sama dost špatnou zkušenost s kvasinkami během těhotenství, dcera se mi narodila s kandidovou sepsí. Takže bych to vážně nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí