Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rozmary: taky jsem teď při druhém skončila s předepsaným klidem a ani mě nenapadne to zpochybňovat
Mimo jiné proto, že mám dojem, že kdybych se to minulé těhu nesnažila pořád všechny ty bolístky překonávat a prostě si hodila kopyta hore, udělala bych mnohem líp
Každý den, natož týden k dobru dobrý ![]()
MaeScaterova naprostý souhlas
Nic není důležitější než aby ten prťous uvnmitř byl v pořádku ![]()
Ale je to běs, když už si člověk reálně dovede představit, co to předčasné mimino znamená, vůbec si to těhotenství nedokážu užívat, ani když je mi zrovna náááhodou chvíli dobře. (A to jsme minule přes ten 34tt dopadli výtečně, na tu bídu.) Jen počítám dny, aby už jich bylo dost. (Dost mě bolí břicho :-/) Ať už je venku, můžu spočítat ručičky, nožičky a hlavičky, a můžu si oddechnout, že mám splněný plán a všechno je v pořádku
Docela by mě zajímalo, jestli by tu představu ptřeby ležení zpochybňovala nějaká mamina z nedonošeneckého - ono se tělo přeci jen chová dost jinak
Sáfra, nějak mě to rozohnilo. Nejspíš proto, že vím, že musím, ale stejně si připadám jak esence lenosti ![]()
rozmary můžeš profláknout jméno toho lékaře?Mrkla bych na hodnocení,to co tu píšeš opravdu není v pořádku ať si o tom myslí kdo chce co chce.Jednou je to doktor a je tu od toho aby pacientkám pomohl a ne se choval pohrdavě ![]()
Ahoj,no klidně ho profláknu
Stránský Zdenek gynekolog Pardubice,to hodnocení je fakt mizerný ![]()
HŮŮŮSTÝ,se divim že někdo takový vůbec může dostat diplom
Chudáci ženský co mu přišly pod ruku
No plánujem ještě jednoi mimi,tak si domluvím ultrazvuky v nemocnici ![]()