Macmiror - neberu zbytečně?

Anonymní
18.9.19 06:33

Macmiror zbytečně?

Ahoj, jsem 29 tt o víkendu jsem byla na procházce a v pondělí jsem lehce zaspinila…tmavy výtok + ke konci do oranžová.. Zmínila jsem se o tom gynekologii a ten mi napsal macmiror.. Což jsem zjistila až v lékárně že je to na záněty. Gyndar mi totiž k tomu nic neřekl a recepty posílá na mobil. Každopádně nechápu proč mi předepsal ty bobule.. Bez vyteru, ani se neptal zda mám výtok bolesti… Na záněty absolutně netrpím, nikdy jsem žádný neměla a ani ten nemám žádné problémy s pipinkou…nemam rada zbytečné užívání léků a navíc po macmiroru, po zavedení mě pichalo jakokdyby v čípku… Tak mám trochu obavy co bude příště.. Na vložce jsem měla žlutý výtok.. Bobule a po utrpení hnědý s trochou krve.. No moje nervy zase.. Co se chci ale zeptat je.. Jestli je takovýto způsob,, léčby normální,, že se s vámi doktor nebavi, nevysvetli, nezepta se.. Nebo jsem hysterka já??? Omlouvám se za sloh a asi zbytečné detaily, ale už mě vážně štve,, protože takový přístup má u všeho.. Nebaví se, je arogantní, na moje sporadicke otázky má problém odpovědět a celkově jsem z něj už zoufalá, celý měsíc se těšíte na kontrolu až uvidíte miminko, že vám řekne m jak na tom je a on mě vždycky odbyde pěti minutami, kdy svým humorem vás otravi nebo urazí.. Nového gynekologa jsem zatím nehledala, vždycky jsem si říkala že to nějak doklepu, ale je to čím dál horší..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
18.9.19 06:38

Ne, normalni to neni. Ptej se ty, nebo vymen doktora. Jak pro sebe, tak pro deti chci vzdy vedet, co predepisuji a proc a kolikrat se jak de*il zeptam I nekolikrat, abych si byla jista, ze tomu rozumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.19 06:45

@beruska9 mě to právě hned všechno nenápadne.. Na co všechno se zeptat… On tam totiž něco klikal do pc a já se ho mezitím ptala na termín porodu, kvůli vybraní dovolené.. Ukončení pn a nástupu na mateřskou.. Tak mě sjel ať jej netuším když mi píše recepty.. Člověk se pak už boji cokoliv říct a zeptat se..

• Citovat
  • Upravit
1339
18.9.19 06:48
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem 29 tt o víkendu jsem byla na procházce a v pondělí jsem lehce zaspinila…tmavy výtok + ke konci do oranžová.. Zmínila jsem se o tom gynekologii a ten mi napsal macmiror.. Což jsem zjistila až v lékárně že je to na záněty. Gyndar mi totiž k tomu nic neřekl a recepty posílá na mobil. Každopádně nechápu proč mi předepsal ty bobule.. Bez vyteru, ani se neptal zda mám výtok bolesti… Na záněty absolutně netrpím, nikdy jsem žádný neměla a ani ten nemám žádné problémy s pipinkou…nemam rada zbytečné užívání léků a navíc po macmiroru, po zavedení mě pichalo jakokdyby v čípku… Tak mám trochu obavy co bude příště.. Na vložce jsem měla žlutý výtok.. Bobule a po utrpení hnědý s trochou krve.. No moje nervy zase.. Co se chci ale zeptat je.. Jestli je takovýto způsob,, léčby normální,, že se s vámi doktor nebavi, nevysvetli, nezepta se.. Nebo jsem hysterka já??? Omlouvám se za sloh a asi zbytečné detaily, ale už mě vážně štve,, protože takový přístup má u všeho.. Nebaví se, je arogantní, na moje sporadicke otázky má problém odpovědět a celkově jsem z něj už zoufalá, celý měsíc se těšíte na kontrolu až uvidíte miminko, že vám řekne m jak na tom je a on mě vždycky odbyde pěti minutami, kdy svým humorem vás otravi nebo urazí.. Nového gynekologa jsem zatím nehledala, vždycky jsem si říkala že to nějak doklepu, ale je to čím dál horší..

[

Tak přístup se mi taky nelíbí, ale pro uklidnění, Macmiror se v těhotenství předepisuje hodně často. Sama jsem ho brala asi dvakrát vˇbehě těhotenství a kamarádky též. Takže nijak neuškodí, ale určitě bych chtěla vědět důvod a trochu komunikace z jeho strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.19 07:26

@Veerr j vím že je celkem často predepisovsny, ale myslela jsem že jen kdyz je zánět.. Nebo mi aspoň mohl říct proč mi něco předepisuje a proč.. Treb preventivně, ale to bych chtěl asi moc.. Zlatý můj gyndar u 1. Tehu… Ten byl lidský a všechno hezky vysvětlil.. Akorát se odstěhoval a dostala jsem toto.. :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1339
18.9.19 21:29

No přístup určitě nic moc tedy :think: jj měla jsem vždy na nějaký zánět, určitě měl říct, co vlastně u tebe tím léčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí